deancar - Air Force 27
פעם ראשונה שאני כותב פה, שיהיה לי בהצלחה
1)
84994973, אני deancar.
2)
ניסיון במערכים: 4-5-1, 3-5-2, 5-3-2, 3-4-3, 5-4-1 וכמובן 4-4-2.
מאמן ווינגרים.
ט"ס מאופקים (Composed)
חייב ניצחון, יכול לעלות מוטס בכיף.
פצועים: שוער שני (לא קריטי). מואדמים: קשר שני, יש תחליף.
לא מכרתי ולא קניתי שחקנים השבוע.
3)
היריבה פעילה ולא מאמנת אימון קבוע כרגע.
היריבה משחק במערכים: 4-5-1, 4-4-2, 3-5-2.
גם את תחליף צדדים זה לא ישנה כי היא מאוזנת בכל האגפים.
אין אדומים ופצועים.
4) זה יהיה ארוך... הציונים הצפויים ליריבה הם (בחדשים): חלש לכל אורך ההגנה, בינוני באגפי ההתקפה, עלוב במרכז ההתקפה וקישור עלוב (גבוה מאוד)-חלש (נמוך). לכן המערכים האופציונאליים הם (כולם כוללים מוטס עקב סוף העונה):
4-4-2 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, בלמים לאגף, קשרים הגנתיים, ווינגרים התקפיים וחלוצים לאגף.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, טוב בשני אגפי ההתקפה, גרוע במרכז ההתקפה וגרוע (נמוך מאוד) בקישור. טקטיקה:מתפרצות: תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה.
5-3-2 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, 2 בלמים לאגף, בלם נוסף, קשר הגנתי, ווינגרים התקפיים, חלוצים לאגף.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, התקפה טובה באגפים, התקפה מרכזית רגועה ורישור איום (גבוה). טקטיקה: מתפרצות. תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה.
5-4-1 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, 2 בלמים לאגף, בלם נוסף, קשרים הגנתיים, ווינגרים התקפיים, חלוץ לאגף. טקטיקה: מתפרצות.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, קישור גרוע (נמוך מאוד), אגף התקפה אחד טוב, השני חלש ובמרכז גרוע. תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה.
4-5-1 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, בלמים לאגף, קשרים הגנתיים, קשר נוסף, ווינגרים התקפיים, חלוץ לאגף. טקטיקה: מתפרצות.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, קישור גרוע (גבוה מאוד), באגף אחד בהתקפה ציון טוב, בשני חלש ובמרכז איום. תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה ואני אקבל קצת מצבים.
בהתחלה תיכננתי לעלות התקפי (3-5-2) אך הקישור שלי לא יגיע לשלו כנראה ולכן אפילו לא הצגתי את זה. אני אישית מעדיף גרגע את ה-4-5-1 אך הייתי רוצה לשמוע יעוץ. תודה רבה מראש.