סופ"ש חי ומטקטק

זונע

New member
אז בשביל מה ה-4 קשרים

אפשר להוציא משהו הרבה יותר טוב עם 4-5-1 למשל.

זונע

New member
נו, 4 שחקני קישור

בכל מקרה הצעתי לו משהו עם 4-5-1, הוא יבחר בין שניהם נראלי.

Vaknin O

New member
לא יודע למה

אבל החלטתי על פיק, 352 והתקפות מהאגפים. תודה לכולם

DEANC

New member
deancar - Air Force 27

פעם ראשונה שאני כותב פה, שיהיה לי בהצלחה
1)
84994973, אני deancar. 2)
ניסיון במערכים: 4-5-1, 3-5-2, 5-3-2, 3-4-3, 5-4-1 וכמובן 4-4-2.
מאמן ווינגרים.
ט"ס מאופקים (Composed)
חייב ניצחון, יכול לעלות מוטס בכיף.
פצועים: שוער שני (לא קריטי). מואדמים: קשר שני, יש תחליף.
לא מכרתי ולא קניתי שחקנים השבוע. 3)
היריבה פעילה ולא מאמנת אימון קבוע כרגע.
היריבה משחק במערכים: 4-5-1, 4-4-2, 3-5-2.
גם את תחליף צדדים זה לא ישנה כי היא מאוזנת בכל האגפים.
אין אדומים ופצועים. 4) זה יהיה ארוך... הציונים הצפויים ליריבה הם (בחדשים): חלש לכל אורך ההגנה, בינוני באגפי ההתקפה, עלוב במרכז ההתקפה וקישור עלוב (גבוה מאוד)-חלש (נמוך). לכן המערכים האופציונאליים הם (כולם כוללים מוטס עקב סוף העונה): 4-4-2 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, בלמים לאגף, קשרים הגנתיים, ווינגרים התקפיים וחלוצים לאגף.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, טוב בשני אגפי ההתקפה, גרוע במרכז ההתקפה וגרוע (נמוך מאוד) בקישור. טקטיקה:מתפרצות: תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה. 5-3-2 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, 2 בלמים לאגף, בלם נוסף, קשר הגנתי, ווינגרים התקפיים, חלוצים לאגף.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, התקפה טובה באגפים, התקפה מרכזית רגועה ורישור איום (גבוה). טקטיקה: מתפרצות. תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה. 5-4-1 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, 2 בלמים לאגף, בלם נוסף, קשרים הגנתיים, ווינגרים התקפיים, חלוץ לאגף. טקטיקה: מתפרצות.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, קישור גרוע (נמוך מאוד), אגף התקפה אחד טוב, השני חלש ובמרכז גרוע. תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה. 4-5-1 סימטרי:
הוראות מיוחדות: מגנים הגנתיים, בלמים לאגף, קשרים הגנתיים, קשר נוסף, ווינגרים התקפיים, חלוץ לאגף. טקטיקה: מתפרצות.
הציונים הצפויים: חלש-בינוני לאורך ההגנה, קישור גרוע (גבוה מאוד), באגף אחד בהתקפה ציון טוב, בשני חלש ובמרכז איום. תוצאה: ההגנה אמורה לכסות לו את כל ההתקפה, הקאונטר יהיה יעיל בגלל ההתקפה החזקה ואני אקבל קצת מצבים. בהתחלה תיכננתי לעלות התקפי (3-5-2) אך הקישור שלי לא יגיע לשלו כנראה ולכן אפילו לא הצגתי את זה. אני אישית מעדיף גרגע את ה-4-5-1 אך הייתי רוצה לשמוע יעוץ. תודה רבה מראש.

R o n 2 5 6

New member
אממ

אני דווקא חושב שהיריב שלך יגיע לקישור של עלוב נמוך-גבוה.אל תשכח שבבית הוא מוציא תמיד קישור יותר טוב. אתה עם יתרון הביתיות,3 קשרים ומוט"ס לא יכול להגיע לקישור הזה או לעבור אותו?ואם אתה משחק גם עם בלם התקפי? אם אתה כן מגיע לקישור כזה או עוקף אותו,הייתי ממליץ על 3-5-2 עם שני ווינגבאקים דפנסיבים,בלם נורמל,שלושה קשרים נורמל,ווינגרים התקפיים וחלוצים לאגף. טקטיקה-התקפה מהאגפים.מוט"ס. כל זה בתנאי שאתה מגיע לקישור או עוקף אותו.יש לך התקפה יותר טובה מההגנה שלו,ואם תקבל יותר הזדמנויות אתה אמור לנצח.אומנם ההגנה בקרשים,אבל יותר מצבים ייתנו לך ניצחון.מה גם שאתה בבית,אז שליטה בכדור תיתן לך אולי מצב פנדל או נייח. במידה ואתה לא משיג קישור כזה או עוקף אותו,הייתי ממליץ על 4-5-1 סימטרי כפי שכתבת.

DEANC

New member
תודה על העצות

דיברתי עם היריב השבוע והוא אמר לי שהוא עלה במחזור 12 (הקודם) פיק וישחק נגדי מוטס, לכן הערכת הקישור שלי. אני לא מאמין שאני אגיע לציון הזה בגלל חסרונו של הקשר. תודה על העזרה בכל מקרה

DEANC

New member
בסוף עשיתי משהו דומה

אני אעלה בסוף עם ה-4-5-1 אבל עם אחד הווינגרים הגנתי (לצד החלש בהגנה).

למעלה