סטטיסטיקות - סוף חודש נובמבר

e t a

New member
../images/Emo63.gifסטטיסטיקות - סוף חודש נובמבר../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

מה אתן אומרות שנחזור לפרסם סטטיסטיקות כמו בימים הטובים? :)
חמשת המשתמשים הפעילים ביותר בפורום:
1. (95) animfanatic
2. (33) Tommy89 3. (16) דנדיצקה XP 4. (16) KameaChan 5. (12) Xx Haley xX המובילה החודש היא.. animfanatic (תהילה)
, והפרס שלה הוא גביע הכבוד---->>
יאללה אנשים, בחודש הקרוב תשקיעו מאמץ, אני רוצה לראות כאן עוד כמה שירוויחו להיות אדומות! ----------------------------------------------------------------------------------- ועשרת הפורומים שאתן נכנסות אליהן הכי הרבה--> פול אאוט בוי מקפליי ערוצי MTV ו-VH1 פארמור פאנק רוק סימפל פלאן 30 שניות למאדים אוונסנס האח הגדול

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחחחחחחח.

וואי.XDDD איזה נוסטלגיה!! 12, וואי מעניין.XD פעם הייתי תמיד ראשונה.XDD איזה הזויי זה חח.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifשאלה, וסליחה אם אני יוצאת מטומטמת OO"

מה התפקיד של האדומה? XD

e t a

New member
../images/Emo41.gifשאלה מצויינת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

משתמשת "אדומה" בפורום מבחינתי, היא "סגנית" לכל דבר של מנהל הפורום. כמובן שכולנו מנהלים את הפורום הזה ביחד, אבל האדומות הן אלה שמשתתפות בהחלטות חשובות, ארגון כל מיני דברים ופעילויות מגניבות בשיתוף איתי וכו'.. מבחינתי בשביל להיות "אדומה" יש דרישה אחת בעקרון - תרומה גדולה באופן ניכר לפורום באופן קבוע
תרומה ניכרת = הצעות לשיפור הפורום+השתתפות מרובה ושוטפת בפורום+ניהול פינות בפורום ודברים בסגנון

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifנכון הזויי?!XDDDDD

וכאילו- לא הגבתי- לא נכנסתי לפה מחוסר זמן!!! מוזר, מוזר, מוזר.XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif בדיוק!!!!

היא בכלל לא נכנסת! זה לא אמיתי!!! אני דורשת את הנהלת תפוז לדיון הזה מיד!!!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif שוש את בכלל ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

יאללה אני רוצה לראות כבר את מולד הירחחחחחחחח זה אצלנו בקולנועים כזה בשלטים כולי *-*

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחח.XD../images/Emo23.gif

חוח ב13!! D: לא משנה מה, אין מצב שאנחנו לא רואות את זה. כי תכלס דבר ראשון אני שם בשביל להיות עם דורית כי אני ישנה אצלה וקבענו לראות את זה.XD חעחע! היה סופפר כיף! ^^

e t a

New member
../images/Emo218.gifעזבי מקום ראשון- תראי את הגביע שקיבלת../images/Emo70.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחח...

אפילו באולימפיידה לא מקבלים כזה גביע

למעלה