סיכום שבועי
:

just adiki

New member
../images/Emo63.gifסיכום שבועי../images/Emo127.gif:

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דיסק השבוע: בילוי השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: אייקון השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הקרוב: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Robin Sparkles

New member
עונה

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:אקו ביץ' ותפאורות קרטון (אקו ביץ,-כמו האו.סי ותפאורות קרטון-יצירת הסדרה) קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:וואי מלא..כולם של ג'ורדן ספארקס: no air,tattoo,one step at a time,now you tell me,freeze וגם underneath של אלאניס מוריסט דיסק השבוע:של ג'ורדן ספארקס בילוי השבוע:לא ללמוד בכלל
מאכל השבוע:סושי והמורגר ועוד באותו יום:):) ספר השבוע:מילון אוקספורד! אייקון השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:אכלתי המבורגר שאני מחכה לי כבר יותר מחודשיים.זה היה מספק. דבר לא טוב שקרה השבוע: הסושי עם הטונה לא היה משו. אבל אח"כ אכלתי המבורגר כפיצוי תכנונים לסופ"ש:ללמוד קצת מתמטיקה נראה לי תכנונים לשבוע הקרוב: בגרות והתחיל חרישה להיסטוריה ציטוט השבוע:תלמיד-"זה היה כנס עמים..." תלמידה-"כנס סמים??!!?"
תמונת השבוע:

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:המסור 3 תוכנית השבוע:CSI קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:5colours in her hair-mcfy דיסק השבוע:אין בילוי השבוע:בריכה
מאכל השבוע:אממ זיתים
ספר השבוע:לא קראתי.. אייקון השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:נגמר בצפר
דבר לא טוב שקרה השבוע:האצבע המסכנה שלי ברגל חטפה מלא בכות השבוע
חח היא התנפחה לגמרי
תכנונים לסופ"ש:אממ כנראה אני וחברים שלי נעשה איזה משו היום בערב אבל זה עוד לא בטוח.. תכנונים לשבוע הקרוב:לישון הרבה הרבה וערב סרטים עם חברים שלי.. ציטוט השבוע:ידיד שלי אחרי שהוא ממש צחק מאיזה משו שאמרתי "מה את בסדר אני אוכל..כמעט נחנקתי עכשיו" אני "תמיד אמרתי שאני מצחיקה עד מוות"
*"וואי אני מרגישה על הפנים" "אז תתהפכי על הגב"
*"למה שיהיה אכפת לאמא שלו אם אתה יורה בו?" תמונת השבוע:אין

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: -- תוכנית השבוע: חברים, חשופים קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: BON JOVI - Ill Be There For You דיסק השבוע: -- בילוי השבוע: ראשון- עזריאלי לפני הבגרות בתנ"ך
ואתמול- קרואסונט- יומולדת לחברה
מאכל השבוע: איזושהי פסטה
ספר השבוע: עיצוב אייקון השבוע: משו של המסנ
הכועס הזה
דבר טוב שקרה השבוע: אנשים טובים
דבר לא טוב שקרה השבוע: אנשים מוזרים
תכנונים לסופ"ש: ללמוד תכנונים לשבוע הקרוב: בעז"ה- בגרות במתמטיקה ומתכונת באזרחות. ציטוט השבוע: >>> "בנות, אולי יש לכן גומיה יתרה?" >>> "אין סיכוי שאני מקבלת את הבונוס שלי באוניברסיטה על ה- 5 יחידות
אולי רק בתואושב"ע יהיה לי.." >>> "הכיסא נראה כיסא, השולחן נראה כיסה.."
>>> "כן המורה! את זה אני דווקא זוכרת!
" "כן, אבל זה ירד במיקוד.." >>> "המוח שלך עובד כמו מוח בוכרי!" >>> המורה לעיצוב באמצע המתכונת לחברה שלי-"טוב, תלכי לשירותים, זה יעזור לך לחשוב.." הכיתה- "
" המורה- "מה, אתן לא יודעות? על היצירה הכי מפורסמת שלו ארכימדס חשב באמבטיה!" אני- "כן, אבל השאלה היא מה הוא עשה באמבטיה..
" >>> "נו, היא סתם ממשמשת את זה!" תמונת השבוע: --

linoy7

New member
אה, והיום קניון גבעתיים../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
השיר הזה של הון ג'ובי,

הוא השיר הכי אהוב עליי בעולם
! אני מסוגלת לבכות שאני שומעת את המילים שלו! אחד המרגשים!
. "i'll be there for you this 5 words i swear to you when you breath i wanna be the air for you i'll be there for you" עכשיו עשית לי חשק לשמוע אותו
! "כן המורה! את זה אני דווקא זוכרת!" "כן, אבל זה ירד במיקוד.."
מתאים שזה יקרה לי...

linoy7

New member
טוב, הכרתי אותו בזכותך../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

כתבת אותו בסיכום מתישהו..
שיר מהמם

just adiki

New member
Moi:

סרט השבוע:"הנסיכה הקסומה" תוכנית השבוע:"חברים" וסתם כי זה מצחיק אותי-"מצלצלים"
קליפ/סרטון השבוע:כתבה על הלנה מיוטיוב שאני לא מוצאת כרגע. שיר השבוע:Celin Dion-"its all coming back to me" דיסק השבוע:של סלין דיון..
בילוי השבוע:אתמול הלכתי לקחת אוכל עם חברה, הלכנו אליה לראות משחק של היורו ואז סתם ישבנו אז 2 וחצי. היא השאילה לי 2 ג'ינסים וחולצה שממש אהבתי
, היה כיף! מאכל השבוע:קציצות ספר השבוע:אטלס
אייקון השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:שיחה טובה ביום שלישי דבר לא טוב שקרה השבוע:אני די עצובה מזה שנגמר אנגלית תכנונים לסופ"ש:אני הולכת לבר/בית קפה עם חברה עוד מעט.. עוד לא החלטנו ואחרי זה אולי נחזור אליי לראות סרט. תכנונים לשבוע הקרוב:לסיים עם מתמטיקה תודה לאלללללל!!!! יום שני, אם לא יתפקשש שום דבר בדרך יהיה היום המאושר בחיי!! אהה, ושופינג חובה. ציטוט השבוע:אני:"אני בלחץ" המורה לאנגלית [י'-יא']:"נוו מה את עושה צחוק?!" ואז-
. כפרוני
. תמונת השבוע:אין
.

RayoDeLuz

New member
prom night../images/Emo6.gif

סרט השבוע: the family stone תוכנית השבוע: ימי חיינו וחברים קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: אין דיסק השבוע: כוכב נולד 1 בילוי השבוע: יוצאת היום לנשף:) מאכל השבוע: לזניה ספר השבוע: אין אייקון השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע: יש היום את הפרום
דבר לא טוב שקרה השבוע: לא יודעת תכנונים לסופ"ש: פרום פרום ופרום! תכנונים לשבוע הקרוב: ללכת לראיון בשביל להתקבל להתנדב בבי"ח ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

just adiki

New member
יוו הפרום!!!../images/Emo99.gif

אצלנו זה ב-5.7, אני צריכה באמת לקנות כבר שמלה או משהו... זאת הפעם האחרונה שחוגגים כשכבה.. בעצם יש את מסיבת הסיום אח"כ אבל זה לא אותו דבר. תהני
! ספרי איך היה:).

linoy7

New member
יאאא תהני../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שלנו עוד מעט
ב- 30 לחודש!

למעלה