סיכומים ובקשות אחרות

../images/Emo53.gif שיר השירים לבגרות

מי שיודע איפםה אנ יכולה למצוא ומר על שיר השירים פרקים ב', וג1-5?

TaTIS 17

New member
דחווווף :(

אין לי חומר על תהילים קכ"ב ואני צריכה למבחן מחר... זה הכי דחוף למי שיש גם חומר על מלכים: ח' 1-30ת יא יב טז 23-33, וריכוז הפולחן יב 1-10 באמת שמוזמן לשלוח לי !! בבקשה..

היי../images/Emo9.gif

מישהו אולי יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא ניתוח ספרותי או כל דבר אחרי על "קינת דוד" ועל הביטוי "עוכר ישראל" בתנ"ך [וכיצד הוא קשור כיום ..?]

עזרה אנשים!

ביום חמישי יש לי מבחן בתנ"ך ומתוך ה-16 שאלות רק 8 אמורים להופיע במבחן ולאחר שעניתי על 13 נותרו לי עוד 3 שאלות שעדיין לא הבנתי איך לנסח אותם. כל השאלות הם על שמואל ב': 1. פרק ז' פסוקים 8-5: ציין את הנימוקים שבגללם אסור לבנות מקדש. פרט במיוחד נימוקים העולים בפסוק 8-6. התשובה שלי שהיא חלקית: הנימוקים כפי שהבנתי הם אלו... א. אינך מתאים ב. אין צורך שאדם או קבוצה יבנו מקדש לאל ג. האל אינו רוצה בית קבוע כי הוא ממילא אינו "יושב" או "גר" בו. האם זה נכון? מהם הנימוקים העולים בפסוק 8-6? הם לא אלו שציינתי למעלה? איזה פירוט לפי דעתכם עליי לתת לה? 2. פרק ט"ז: מדוע שמעי תוקף את דוד? במה הוא מאשים אותו? מדוע דוד אינו מגיב? 3. פרק י"ג - י"ד: במה הארועים הנזכרים בפרקים אלו קשורים לעונשים שהוטלו על דוד (בפרק י"ב)? מדוע כועס אבשלום? תודה לעוזרים.

למעלה