סיפורים

joshh

New member
../images/Emo63.gifסיפורים

אנו מחפשים סיפורים עסיים של מאבטחים. אתם מוזמנים לספר את סיפורכם כאן או במסרים שלנו. joshua

לי יש - חוויות שלי מעולם האבטחה

לפני כשנה עברתי במקום כשלוש וחצי שנים. בשביל שכר מינימום עבדתי לפעמים 200+ שעות כדי להגיע למשכורת סבירה. בלי קשר, אני אדם שמשקיע 100% גם עם העבודה לא שווה את ההשקע (דפוק כזה), הייתי עובד מצטיין חודשי פעם בשנה ואם היה ניתן בטח הייתי עובד מצטיין פעם בחודשיים. בנוסף, הייתי מצטיין שנתי. אני שיניתי, יעלת,י תמכתי ונתתי והכל תמורת שכר של 17.93 או 17.94 מי זוכר בדיוק. שלוש וחצי שנים ושרציתי לצאת ולהתקדם חפשתי עבודה ומצאתי. מה שכן, בקשו ממני (עבודה החדשה) להתחיל את הקורס הקרוב שיהיה במועד של שבועיים. לצערי מפני שאני חייב לתת חודש קדימה על פי חוק, בקשתי מהבוס שלי שיוותר לי על השבועיים כדי שאוכל להתחיל את הקרוס. נכון, שעל פי החוק הוא לא חייב, אך, מחינת מוסרית והעובדה שתרמתי רבות למקום לפנים משורקת הדין יוותר עלי כדי שלא אתקע כשומר ויתן לי הזדמנות להתקדם. מה הוא אמר לי ? אתה חייב לי חודש ימים ואם לא תתן לי אותם אזי יהיה בעיות כלומר, אנו ניפגש בבית משפט. 3 וחצי שנים אני תורם ושבועיים והוא לא יכל לוותר לי ? בכל מקרה, אני עכשיו עובד בעבודה שאני מרוויח פי 3. וגם הולך לתבוע את החב' הזאת לפחות ב 40 - 60 אלף ש"ח על העובדה שעבדתי עם נשק וקבלתי מינימום על העובדה שלא קבלתי שעות נוספות ועוד..... תודה אבי

דובי 46

New member
סיפר א

בשנת 1980 התחלתי מצאתי את עצמי עובד באבטחה בחברה שכבר איננה קיימת לכן אגלה את שמה (החברה לבטחון לאומי ). באותם הזמנים היתנהלה הצעת עבודה באחד מבתי החולים בארץ, שהמכה שנחתה על הבית חולים , היא מכת גניבותמחדר ניתוח. מי לא היה בעסק השמירה ושאש ו- משטרת ישראל ואף אחת לא תפסה את מבצע הגניבות. אני היצעתי למנהל האישי שלי תוכנית לעבודה , הוא היתלהב ולמחרת יצאנו לבית חולים לביצוע העבודה . ניגשנו למנהל בית החולים וקיבלנו תבשורה שהחברה שתמצא את הגנב תקבל 4 שנות עבודה בבית חולים. ביקשתי ממנהל הבית חולים שיכין גם את משטרת ישראל במבצע. בבוקר ניגשתי לעבודת בילוש בחדרי הניתוח ואחרי שעתיים נתפס הגנב ברב הוד והדר עד היום לא אמרו לי תודה כלל וכלל. שלכם בידידות דובי

joshh

New member
חוצפה ! לי עשו אותו דבר

עבדתי בבית חולים וולפסון ובזמנו הקניון ש הבית חולים היה בבניה. יום אחד הסתובבתי לסיור עם הסייר שלי (בלילה הייתי אחמ"ש לילה שם) ניכנסנו למתחם הבניה וזיהנו כי המנעול של השער שם חתוך. עכשיו, מדובר במנעול בריח רציני. היינו בשוק חשבנו שבטוח מדובר על בטוח בהכנה לפיגוע (היו בזמנו התראות חמות על הבית חולים). איך שרצינו לצאת משם ולסרוק במקומות אחרים כדי לדלות עוד ראיות ולהבין מה בדיוק קורה. אז שמנו לב מבעד ללסורגים שרכב טנדטר עצר (לפי האורות האדומים) ליד השער. התקרבנו לשער ופתאום הציץ פרצוף של בחור ערבי מהשער. שלפנו מיד נשקים וצעקנו עליו לעצור הוא התחיל לברוח יצאנו מהשער וראינו שתי בחורים רצים על הכביש. צעקתי עליו לעצור או שאני יורה עליו. הם רצו כ"כ מהר שהגוף היה יותר מהר מהרגליים ואז שנהם נפלו על הכביש. צעקתי אלהם לא לקום ולשכב על הרצפה אבל הם הסתקלו עלי, קמו והמשיכו לרוץ. הודענו למשטרה, בדקנו את הרכב שאין מטענים וכיוצ"ב... לבסוף אחרי מערב על הרכב (עם בולשת ברכב סמוי) עצרנו אחת שחזר לקחת את הרכב. מסתבר הם באו לגנוב ציוד בניין, היה שם ציוד בשווי של כמה מליוני שקלים. אתם חושבים שאמרו לי תודה ? להפך החברה גנה אותי ב 25-30 אלף ש"ח במצטבר... שלילי בזנתי...

למעלה