סיפור בהמשכים 2

spelling

New member
../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים 2../images/Emo63.gif

לאחר הספר הראשון אנחנו פותחים את השני! (הפעם הזאת אתם מתבקשים להוסיף מעצמכם תוכן טיפה יותר ארוך..) יום אחד התעוררה אליסה בבוקר והחליטה "היום אני אלך לבקר את הולי כי היא מנדנדת לי שמזמן לא ביקרתי אותה" בשמחה ובששון החליטו הולי ואליסה להפגש אצל הולי..אליסה מגיעה דופקת בדלת הולי והיא נשיקות חיבוקים אליסה מקבלת כיבוד נחמד והשתיים יושבות לדבר באמצע השיחה הולי לקחה ביס מעוגיה אבל בטעות בלעה אותה לא טוב והתחילה להשתעל...אליסה שמאז ימי קורי כילד קטן מכירה את הסיפור הזה לא נבהלה ו....

אליסה

יושבת מספר דקות ומבינה אחרי כמה דקות שהולי יולדת[מסכנה שלי
][[[תחשבו שזה קורה לפני שהולי ילדה
] אליסה רצה ומתקשרת לאמבולנס ואומרת לו שהולי יולדת
האמבולנס מגיע לבית של הולי ולוקח אותה ואת אליסה לבית החולים.. ואז...[אין לי כוח לכתוב הרבה
]

always be me mc

New member
מה הקשר? טוב נו ממשיכה חח

ברגע שהם יוצאים מהאנבולנס קופצים עליהם אלפי צלמי פפארצי. אליסה מנסה להתחמק מהם אך ללא הועיל. נראה שהולי יותר ויותר כואבת מה שגורם לאליסה להלחץ יותר ויותר עד שפתאום הכל מפסיק. הצלמים לכאורה מורידים את המצלמות והולי יורדת מהאלונקה אליסה המבולבלת לא מבינה מה קרה ושואלת אליסה: א-אני לא מבינה מה בדיוק קרה פה מישהו אולי מוכן להסביר לי? פתאום מאחורי אליסה קופץ אשטון קוצ'ר ואומר לה שהוא מתח אותה וכל זה חלק מתוכנית המתיחות שלו. אליסה שואלת את הולי אם היא ידעה על זה ואם היא לא באמת יולדת. הולי אומרת לה שכן אליסה חוטפת כל כך הרבה קריזה במיוחד על אשטון עד שהיא...........

מתעלפת

[את האמת אין קשר אבל מה אני אעשה רציתי להשתתף גם
] אליסה בינתים מובלת לאחד מחדרי בית החולים ביחד עם אשטון מבקשת להישאר איתו לבד ומתחילה שיחה בנעימים: אליסה:אז הכול היה בדיחה
אשטון:כן אליסה:מי תכנן את זה ? אשטון:אני בעיקרון וצוות התוכניות נכון מדליק אליסה:נכון
אליסה מתקרבת לאשטון טיפה יותר ומתחילה ל_ _ _ _ ______

always be me mc

New member
להרביץ לו!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

אליסה: קבל! יא חטיכת שקרן!! רמאי!! מה אם הייתי בת 60 ומשהו והיית גורם לי להתקף לב?? אשטון(בוחן את אליסה מלמעטה למעלה): את בהחלט לא נראית בת 60 .. את.. את חמה..(הוא מנסה קצת להתחיל עם אליסה אך זו מנערת אותו מעליה ונותנת לו שתי כאפות) אליסה: לך לאמא שלך! או לחברה שלך! או מה שהיא לא תהיה! אשטון: את קוראת לאישתי זקנה? אליסה: אישתך?! זה חוקי בכלל כל החתונה הזאת? (פתאום פריס הרודפת תהילה נדחפת לשם ואומרת) פריס הילטון: כאילו דה!
אליסה: את .. מי הזמין אותך בכלל? פריס: רק באתי להודיע לאשטון שראיתי מישהו גורר לו את המכונית. (אשטון אליסה ופריס ממהרים החוצה, אשטון רואה שהמכונית נעלמה ואומר) אשטון: Dude Where is My Car? (פתאום אנו רואים את שאנן חולפת לידם עם המכונית של אשטון) אשטון: א-אני לא מאמין שאנן: צוחק מי שצוחק אחרון
אליסה: אל דאגה אנחנו נתפוס אותה. אליסה ואשטון ולצערם גם פריס משתמשים במכונית שלה כדי לתפוס את שאנן הם מתקרבים אל שאנן כל כך עד ש.............................

ממשיכה

עד שבום הם פוגעים בשאנן אליסה אומרת
פגענו בכלבה הם יוצאים מהמכונית לראות מה איתה היא נראה מעולפת שאשטון ואליסה מתקרבים יותר עליה שאנן פתאום מתעוררת ו...

חחח גדולל..ממשיכה....

ושואלת איפה אני..?
מי אתםם..? שאנן המסכנה איבדה את הזיכרון... היא שכחה גם את הריב המתוקשר שהיה בינה לבין אליסה... היא הולכת לדבר עם אליסה שלא מבינה מה שאנן פתאום מדברת איתה.... שאנן מזמינה את אליסה לארוחת צהריים ואליסה לא מבינה מה קרה לשאנן
מה קרה שהיא פתאום חברה שלה....ואז אליסה שואלת את שאנן .. את לא זוכרת כלוםםם..? ושאנן עונה לא....למה מה היה ביננו..? אליסה לא רצתה לענות לה כדי שלא תתרגש יותר מידי.... ואז שהם בדיוק הולכות למסעדה לאכול צהריים הם רואות את.....

always be me mc

New member
חח ממשיכה:

הולי מארי קומבס
ההריונית. הן באות אליה וזו מופתעת שהן חברות. שאנן שואלת אותה למה היא מופתעת. אליסה מנסה להשתיק את הולי אך ללא הועיל וזו מספרת על המריבה ביניהן. כמה דקות של מתח וחרדה שוררות אצל אליסה בעוד היא מחכה לראות כיצד שאנן תגיב אך למרבה ההפתעה שאנן רק צוחקת ואומרת שאנן: חח אני לא מאמינה שרבנו על שטויות שכאלה אליסה: האמת שגם אני לא.. שאנן: מה זה משנה אם אני עומדת במרכז הפוסטר או בצד? כל עוד תופסים את הצד הטוב שלי אז אני מרוצה.. חוץ מזה עברו כבר כ-7 שנים וכבר הגיע הזמן כבר לעבור הלאה לא? אליסה: האמת יש משהו בדברייך הולי: אז אולי כבר סופסוף תשלימו? ובדיוק כששאנן ואליסה עומדות להשלים קורה משהו בלתי צפוי..

spelling

New member
ממשיך../images/Emo188.gif

שאנון חוטפת עוד מכה בראש והפעם מאחורי זה עומדת לא אחרת מאשר רוז! רוז:אליסה אני לא אתן שתכחו אותייייייייייייייייי אחרי שתשלימי איתה בטח אני יהיה ילדת כאפות! אליסה:מה פתאוםםםםםםםם רוז אני אוהבת אותך הולי:ולמרות הכל את ילדת כאפות.. רוז המטורללת מחבקת את אליסה בלי לשחרר ואליסה נהיית אדומה ממנה,הולי שמנסה לחלץ את אליסה לא ממש מצליחה והופסססססססס ירידת מים להולי..הבנות בהלם ושוב שאנון מתעוררת הולי מתחילה להלחץ ואז....

ממשיכה

ונראה שהלידה צפויה להתחיל אחרי כמה שניות זה מתגלה כאזעקת שווא הולי נרגעת ואומרת לרוז שחררי את אליסה ובום נותנת כאפה לרוז זאת נופלת ואחרי שרוז קמה נראת שהיא מבולבלת שאנן עומדת מהצד וצוחקת ופתאום המבטים של הבנות מופנים אליה ו....

spelling

New member
ממשיך../images/Emo188.gif

ואז באה מעריצה מטורפת של הסדרה ומתחילה לצרוח ולבכות מרוב התרגשות..הבנות נבוכות מאוד ולא יודעות מה לעשות..הצלמים שהזדמנות כזאת לראות את אליסה שאנון הולי ורוז ביחד לא חשבו שיראו אי פעם מתחילים לצלם בהיסטריה את כולם...הבנות מנסות לדפוק כמה שיותר פוזות יפות לצלמים מתחבקות מחייכות ונותנות לפפראצי לצלם אותם...

always be me mc

New member
ממשיכה:

בשלב מסויים לשאנן נמאס מכל הפלאשים והיא מתחילה לאיים על הצלמים ואומרת להם להתרחק לפני שמשהו רע יקרה אך הצלמים לא מקשיבים לה וממשיכים לצלם. לשאנן כבר נגמרה הסבלנות והיא הולכת למכונית שלה ומוציאה משם מחבט אליסה(התמימה): איזה יופי בואו נשחק בייסבול! שאנן: לא, לא אני רוצה לשחק חבוט בפפארצ'י
(שאנן מתחילה בכך שהיא חובטת במצלמות והן נופלות מהידיים שלהם) גליה(בהופעת אורח
): היי, היי גברת דוהרטי יש לך מושג כמה זה בכלל עלה?! שאנן: קיס מי אסס גליה: יוווווו אני אראה לך כבר מה זה. (פתאום גליה רואה את מאריה בצד השני של הכביש) גליה: יו מאריה!!! שאנן את כל כך לא שווה את זה!(גל רצה כמו קרצייה אחרי מאריה) שאר הפפארצ'י ממשיכים להציק לשאנן ובשלב מסויים גם לאליסה נמאס...אז כמוצא אחרון הן מחליטות ל.....

ממשיכה

לפנות אלי למרות שהן לא מכירות אותי ואני לא יודעת מה לעשות מרוב הרגשות ושואלת את עצמי מה לעשות ? והן כבר התקרבו אלי ושואלות אותי מה לעשות? ואני אומרת להם נסו קצת להרגע ולדבר אליסה נותנת חיוך ערמומי כזה ואומרת תודה ו....

עכשיו תורי....

וחושבת לעצמה מה אני עושה פה בכלל..? כאילו איך הגעתי דווקא לסיפור האידיוטי הזה מי הכניס אותי לכל זה..? ואז אליסה לוקחת את עצמה ועפה מהמקום ואז פתאום מי מופיע לו משום מקום..? השחקן ששיחק איתה בסרט "חיבוקו של ערפד" נו שכחתי את השם שלו... בקיצור הוא שואל את אליסה מה את עושה פה..? והיא עונה לו מתוך יאוש ברחתי מכל הבלאגן שהיה מקודם.. פשוט שאנן והולי שיגעו אותייי....ולא יכולתי יותר...ואז הוא אומר לה....טוב נו לפחות הצלחת לברוח משם ואליסה אומרת "כן" חח ואז הם נזכרים בסרט שהם שיחקו וצוחקיםםם
ולאט לאט אליסה מתחילה להפסיק לצחוק כי.......

always be me mc

New member
כי היא נזכרת

בסצינות העירום המגעילות שלהם ביחד וכמה היה חם באותו היום
אליסה: אוי איכסה שחקן(משקר): זה בסדר גם אני לא נהניתי מהקטעים האלו אליסה: אלו קטעים? שחקן: סצינות הסקס אליסה: לא מאלו דווקא נהניתי רק שהיה כל כך חם..(מבחינה במבטו ומנסה לשנות מהר נושא) היי תגיד בא לך ללכת ולאכול גלידה קרה או משהו? שחקן: למה לא? הם חוצים את הכביש כדי להגיע לחנות הגלידה הם נכנסים ומופתעים לגלות שם את הולי קונה את כל הגלידות בחנות ומתחילה לחסל אותם אחד אחד. אליסה: הולי סטופ! מה את חושבת שאת עושה? הולי: מאכילה את הילד שלי? אליסה: את בהריון עם ילד אחד לא שישייה! הולי: אבל.. אליסה: תביאי לי... הולי: אבל.. אליסה: תביאי לי.. הולי מביאה לאליסה. אליסה: הולי טובה הולי טובה חח אליסה מצליחה לרמוז להולי להסתלק כדי שזו תשאר עם השחקן לבד ומצליחה. הם קונים גלידה הולכים לפארק אך אוי ואבוי בפארק מתגלה...............

ממשיכה

שהולי קנתה חנות שלמה של גלידה ואוכלת בלי הפסקה אליסה אומרת לה אולי תפסיקי בסוף תהיה דבה הולי אומרת אני לא יכולה להפסיק הרעב משגע אותי והיה בא לי גלידה ואת יודעת איך זה אוכלים אחד רוצים עוד אחד השחקן אומר לאליסה לא ידעתי שיש לך חברה כזאת שמנה ורעבתנית הולי שומעת את זה ו....

always be me mc

New member
ונעלבת ממש../images/Emo10.gif

היא זורקת את הגלידה האחרונה על פרצופו של הבחור
והיא ביחד עם אליסה עוזבות את המקום. כמה חודשים אחרי כאמור הולי יולדת בן יפייפה בשם ריילי אדווארד ועוד כמה חודשים אחרי זה היא אף חוזרת לגיזרה הרגילה שלה. סוף

למעלה