סיפור בהמשכים 3

spelling

New member
../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים 3../images/Emo63.gif

יום אחד אליסה החליטה שהיא חייבת חופש!לכן ארזה מזוודות וטסה עם חברה שלה (אחרת) לקרביים... אחרי הנחיתה הבנות החליטו ללכת לשפת הים ולהשתזף..השמש היתה חמה,המקום היה שקט,ואחרי חודשים ארוכים של עבודה הבנות פשוט נרדמו להם בשמש...כשהתעוררו הן נדהמו לגלות שאחרי יותר מידי זמן...

always be me mc

New member
שבהן ישנו השמש כבר נעלמה והיה חושך

הבנות ארזו את הכל מהר והתכוננו ללכת למלון הסמוך שבו השכירו חדר. הן נכנסו למלון אך במקום למצוא שם מקום לשקט ומנוחה הן מצאו את עצמן בעיצומה של מריבה של אחת האורחות עם בעל המלון. אליסה: היי אני מכירה אותה! החברות הסתכלו על אליסה באופן מוזר ואז הסתכלו שוב על האישה ולפתע הן קלטו את זה זו הייתה אמא מילאנו, לין בכבודה ובעצמה אך מה היא עושה במלון? אחרי המריבה אליסה הלכה לדבר עם אמא שלה וניסתה להבין על מה כל המהומה וגילתה למרבה ההפתעה ש.. (ואדם סורי שלא המשכתי את זה יותר מוקדם פשוט תהיתי איך להמשיך)

ממשיכה

שאמא שלה עזבה תבית כתוצאה ממריבה עם אבא שלה אליסה שואלת את אמא שלה מה את עושה פה? אמא שלה עונה לה : אבא שלך ראה משחק כדורגל ואני רציתי לראות סרטים מצוירים
והוא לא נתן לי לראות ואז הגעתי לפה אליסה אומרת לאמא שלה את קצת מוזרה את יודעת? ואמא שלה אומרת לה....

always be me mc

New member
ממשיכה:

לין: או כן? אומרת הילדה שאוהבת לישון ערומה במיטה אליסה: היי היי! לא מאז רעידות האדמה! לין: אבל חשבתי שאת אוהבת רעידות אדמה.. אליסה: זו לא אני זו הדמות שגילמתי ואמא תהיי בשקט רק זה חסר לי שכל הגברים במלון ישמעו על כך! אליסה לוקחת את אימה לתוך החדר שלה שם יוכלו לדבר בפרטיות.. היא מתחילה לדבר עם אימה ולהגיד לה כמה שהיא מביכה אותה והכל ופתאום נשמע קול מאחורי אליסה והקול הוא לא של חברות שלה אלא של...

spelling

New member
ממשיך..

אבא שלה שאומר "לין חיזרי הביתה..נראה ביחד טום וג'רי!" הם מתפייסים וחוזרים הביתה ואליסה נשארת לבד עם החברה בחדר ומתכננות מה לעשות מחר... בנתיים אליסה נכנסת לעשות אמבטיה ואז היא מגלה שנגמרו המים החמים!!!!!!!!!!!!! אליסה הלכה להנהלת המלון להתלונן ושם ענו לה...

ממשיכה

תראי בחורה חמה כמוך אז המים התקררו אליסה אומרת לאחראי ההנהלה סליחה אדוני אתה רומז משו? אחראי קצת מרגיש בפדיחה ואומר לה....

always be me mc

New member
אחראי: לא, לא את הבנת אותי לא נכון

אליסה: או כן? אז תסביר את עצמך? אחראי: תראי אני רוצה להיות קומיקאי אז לפעמים אני דוחף בדיחות בעבודה שלי לשם אימון וגם כדי להפיג את השיעמום אליסה: אהה.. אחראי: נו אז מה דעתך ? הייתי מצחיק? לפני שאליסה נאלצת להסביר לו שהוא לא ממש מצחיק מגיע פתאום אחד העובדים במלון ואומר שהתעוררה בעיה בחדר של אליסה. אליסה המודאגת ביחד עם האחראי ומאבטח הולכים לחדר שלה לבדוק מה הבעיה ושם הם רואים לתדהמתם.....

spelling

New member
שחברה של אליסה מדברת עם..

אחת הצדפות שהם אספו בים.. עובד:חברה שלך עושה את זה הרבה? אליסה:בדרך כלל עם דברים יבשים.. עובד:למה? אליסה:היא מאמינה שאם היא לא תדבר איתם בלילה הם יתקפו אותה.. עובד:היא לוקחת משהו? אליסה:יש לי רעיון.. העובד מעסיק את חברה של אליסה והיא בנתיים הולכת לתיק של חברה שלה ו....

ממשיכה

ומגלה תמונות של עצמה (אליסה) תמונות חשפניות אליסה נדהמת למראה עינייה אליסה אומרת כל הזמן הזה הייתי עם לסבית? נכון ששחקתי לסבית פעם אבל זה לא אומר שאני כזאת באמת. פתאום אליסה שומעת את החברה שלה מתקרבת אל הדלת אליסה קולטת מחבט ומחליטה ל....

spelling

New member
ממשיך..

לעשות תרגיל נינג'ה ומסתבר שזאת לא היתה חברה שלה אלא נעמי קמבל (הדוגמנית העצבנית מהפרסומת למשקפיים חח) שהיתה בחדר הסמוך והרעש הפריע לה לישון.. אליסה:מה את השתגעת?ככה מחבט? נעמי:נו מי כבר לא יודע שאני חמת מזג?.. אליסה.אמממ כולנו!!!!!!!!!!!!! נעמי שלא אוהבת שמתחצפים אליה התחילה להשתגע לגמרי ולצעוק "אני נעל אני נעל!" ואליסה כתגובה..

YaEl 15

New member
אני לא בטוחה שהבנתי נכון...אבל ממשיכה--->

לקחה את המחבט מידה של נעמי ודפקה לה אותו בראש. אליסה: "אוו, גוד... מה כבר ביקשתי? חופשה נחמדה, הרחק מכל ההמולה של LA??" (בהנחה שהיא גרה בLA, תקנו אותי אם אני טועה...) אליסה החליטה ללכת לטייל על שפת הים, היא הסתובבה כדי לצאת, ופתאום היא קולטת את חברה שלה כורעת ברך, ומחזיקה קופסה קטנה ובתוכה טבעת...
קצת צולע... מקווה שזה בסדר...

ממשיכה

(יפה שהצטרפת יעל) נישואים החברה שואלת את אליסה : התנשאי לי? אליסה: אומרת מהההה? תגידי השתגעת? לא הבנת עד עכשיו שאני בקטע של בנים? החברה קצת בשוק מהתגובה של אליסה הייתה בטוחה שאליסה תסכים אליסה אומרת: אם את לא יודעת מזה להיות בקטע של בנים תקשיבי לשיר "רוצה בנים" (חח) החברה לא יודעת מה לעשות לבסוף מחליטה ל...

always be me mc

New member
לנשק את אליסה בכל אופן!../images/Emo2.gif

אליסה שקולטת זאת מההלם דוחפת את חברה שלה ומפילה אותה חזק לריצפה חברה: האוץ' אליסה: מה לכל הרוחות חשבת שאת עושה?? חברה: חשבתי שהכי טוב יהיה להוכיח לך שאת טועה. אליסה(בייאוש): למה את עושה את זה?? חברה: בואי נגיד שראיתי יותר מדי פעמים את הסרט נשק את הכלה ושיכנעת אותי בתפקיד הלסבי שלך ועכשיו אני רוצה לעשות לך אותו הדבר אליסה: ואו דבר ראשון עלי לציין לשבח את העובדה שראית יותר מפעם אחת את הסרט הסרט הוא כזה משעמם..אני לא מאמינה שהשתתפתי בו.. ודבר שני איו איכסה! תמונה להמחשת הפרצוף והגועל על פני אליסה החברה כעת מנסה לנשק את אליסה שוב אך אליסה החליטה שהפעם הראשונה הי די ויותר והיא בהחלט לא תתן לה את האפשרות לעשות את זה שוב ולכן......................

YaEl 15

New member
(סליחה שאני לא יצירתית, ואני חוזרת על עצמי../images/Emo3.gif

היא לקחה את המחבט, שאיתו הכתה את נעמי קודם, ונתנה לה מכה הגונה... אליסה: גוד דאמיט! אני חוזרת הביתה!! גם כן חופשה... אליסה ארזה את כל המזוודות שלה, סידרה את כל הדברים, ודילגה בקלילות מעל נעמי והחברה שלה ששכבו מחוסרות הכרה במסדרון. (כן, כן, שנים של אימון ב"מכושפות" סוף-סוף השתלמו). אליסה הלכה לעבר היציאה מהמלון, ובדיוק כשעמדה לתפוס מונית, (יש מוניות בקאריביים, מסתבר..) היא שמעה רעש מוזר מאחוריה, היא הסתובבה וראתה ---

ממשיכה

את שאנן אליסה אומרת לה: לא נמאס לך לעקוב אחרי? אוקי אני יודעת אני יפה ומפורסמת אבל עדיין גאד תני לנשום אוויר שאנן אומרת לה: אני לא סתם עקבתי אחרייך עד עכשיו יותר נכון עד עכשיו לא היה לי את אומץ אליסה אומרת: אומץ למה? שאנן אומרת: לבקש ממך סליחה שעשיתי אותך הרעה שבסיפור בעניין של מכושפות אליסה אומרת לה: נראה לך שאני אסלח לך בכזאת מהירות? וטוב שנזכרת בכלל אחרי כמה שנים לבקש סליחה שאנן אומרת לה: כן אני יודעת יש לי הצתה מאוחרת אליסה מתלבטת לסלוח לא לסלוח נראה כשאנן עוד שנייה יורדת על הברכיים ולבסוף...

always be me mc

New member
אליסה עוצרת בעדה

מעמידה אותה ואומרת לה שהיא סולחת וסופסוף שאנן ואליסה חוזרות להיות חברות. עם הזמן לא רק שהן חברות אלא הן נהיות חברות ממש טובות ואליסה, שאנן והולי מתחילות להסתובב כולן ביחד דרך קבע .. כולן חוץ מרוז שעסוקה מדי בצילומים לסרטים וראיונות. סוף אדם ברשותך נטלי רוצה להתחיל את השירשור הבא של המשחק בסיפור מתח בהמשכים לשם שינוי כזה שיהיה מותח ולא קומי

spelling

New member
לנטלי..

סבבה מעולה רק אל תשכחי לרשום זה סיפור בהמשכים 4!

למעלה