סיפור בהמשכים 4

spelling

New member
../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים 4../images/Emo63.gif

הפעם הספר הרביעי יהיה ספר מתח! השעה 3 וחצי לפנות בוקר..אליסה ישנה בביתה שבלוס אנג'לס גשם סוער בחוץ ברקים ורעמים..פתאוםםםםםםםם רעם חזקקקק מאוד העיר את אליסה ,אליסה חשבה לעצמה "אם כבר התעוררתי נלך לשתות משהו אני צמאה"..אליסה ירדה לכיוון המטבח כאשר לוסי הכלבה(עכבר) שלה יורדת איתה..אליסה ולוסי מתקרבות למטבח ותוך כדי אליסה מדברת עם לוסי "אוףף כמה אפשר עם הרעש של הרעמים האלה הא לוסי?" ולוסי שבד"כ נובחת שמדברים לא השמיעה קול..אליסה הסתובבה אחורה ולוסי לא היתה שם! ובמקום זה היה פתק "מחכה לתשובה ממישהו גברת מילאנו?" אליסה ההמומה....

ממשיכה

ומגלה שלוסי נחטפה מתי שהיא לא שמה
לשנייה ללוסי אליסה נכנסת ללחץ לא יודעת מה לעשות רוצה להתקשר להולי אבל הולי ישנה אז חשבה להזמין משטרה ולאחר מכן.....

always be me mc

New member
גם בלש פרטי כדי לחקור

אך לפני שהיא מתקשרת לבלש היא שמה לב לאדם עם מעיל גשם הנמצא בחוץ ומסתכל בדיוק עליה. בידו האחת היא שמה לב שהוא מחזיק את לוסי וביד השניה פלאפון... הוא מתקשר לאליסה. אליסה: הלו? מי זה? חוטף: נחשי... אליסה: מי אתה??! מה אתה רוצה??? חוטף: אני רוצה מליון דולר במזומן אחרת... אליסה: אחרת מה? חוטף: אני אהרוג את הכלבה...ואז אהרוג אותך! אליסה הממש מבוהלת מנתקת בטעות את השיחה ומחכה בעצבנות למשטרה המגיעה כעבור מס' דקות אך כשהמשטרה מגיעה לשם נראה שהוא ........

spelling

New member
ממשיך!

כבר נכנס לתוך הבית ומתחבא..פתאוםםםםםםםםםם קצר בבית,אין חשמל או טלפון..הדלתות נעולות אף אחד לא יוצא או נכנס מהבית!אליסה שממש פוחדת מתחילה לשיר לעצמה כדי להרגע אבל אזזזזזזזזז היא שומעת משהו זז מאחוריה..הסתובבה וראתה את..(ולא את שאנן קצת מקוריות חברים!)

וואוו איזה מתחחח ממשיכה...

הנורא מכל... היא ראתה את החוטף עם מסכה על פניו וברגע שהמבטים בינהם הצטלבו (בין אליסה לחוטף) היא התחילה לצעוק ולברוח ולקרוא לעזרה והוא התחיל לרדוף אחריה עם מסור ביד
ואליסה ממשיה לצעוק "הצילו" שמישהו יעזור לי לפתע היא נופלת ומתחילה להיכנס לפאניקה היא קמה ורצה להמשיך לרוץ אבל אז החוטף תופס ברגלה ולא נותן לה לברוח היא מתחילה להיכנס ללחץ היסטרי ומתחילה לבכות וצועקת תמיד "הצילו" ואיכשהו היא מצליחה לברוח מבין ידיו של החוטף היא ממשיכה לברוח ומגיעה לבקתה היא מחפשת מקום להתחבא ואז היא רואה דברים שבחיים לא ראתה.....(תהיו מקורייםם)

YaEl 15

New member
ממשיכה--->>

מכל הקירות, הביטו אליה עשרות, מאוד, ואלפי תמונות שלה . היו שם תמונות מכל הסרטים שהיא עשתה, תמונות שלה בלבוש מינמאלי, תמונות ממתי שהיא הייתה קטנה, והכי מפחיד --- קיר שלם שמוקדש לתמונות שלה יושנת...אוכלת...הולכת ברחוב... מין מעקב צמוד כזה, כולו מתועד במלא תמונות 'מאיפה התמונות האלה??' חשבה אליסה בקול -- כשהיא הדליקה מנורה כדי לראות יותר טוב את התמונות, היא הבחינה בדמות יושבת על הכורסה, אליסה נרתעה והחלה ללכת לאחור, והדמות קמה והתקרה לעברה...

ממשיכה

הולכת ונסגרת אליסה מגלה שזה לא בית רגיל אלא בית עם קירות זזים ועוד דברים מפחדים אליסה אומרת לעצמה כמה חבל שאני לא יודעת להרביץ הכל היה מבויים במכושפות נראה כהגנב רוצה להרביץ לאליסה שנייה לפני שזה קורה מתחילים להיות רעשים מבחוץ ו...

spelling

New member
ממשיך!

אליסה חיפשה דרך לברוח מהבית המוזר והתקרה רק המשיכה לרדת ולנסות למחוץ אותההההה אבל שניה לפני שהיא נמחצה היא נדח]ה אל מחוץ לחלון ונפלה על אדמה והיא גילתה שהיא נמצאת באיזה יער עם המון עצים..אליסה שלא הבינה איך היא הגיעה לשם ניסתה לחפש דרך לחזור הביתה ולמצוא את לוסי הכלבה שלה..היא התחילה להסתובב ביער ואז כשהיא מסתובבת לה ביער היא מתחילה לשמוע קולות "את לא תתחבאי ממני".."אני יודע איפה את" אליסה צעקה "מי זה????" והקול המשיך לענות לה...

always be me mc

New member
אליסה התחילה ללכת לכיוון הקול

וככל שהיא הלכה והתקרבה היא הייתה יותר ויותר עצבנית. בסופו של דבר היא הגיעה למצב שבו עמדה פנים מול פנים עם הדמות החשוכה שרדפה אחריה. אליסה: מי לעזאזל אתה?? אולי סופסוף תגלה לי??!!? הדמות יוצאת לאט לאט מבין הצללים ובנוסף לכך שהיא רואה סופסוף את לוסי בידו היא רואה מישהו שהיא מכירה היטב מכוון אקדח מולה והאדם הזה הוא(או היא).........................

ממשיכה

היא רוז.. רוז אומרת לאליסה: מאז שאת ושאנן השלמתן אני לא קיימת עבורך עכשיו. שכחת שאני הייתי חמש שנים לצידך והיא רק שלוש ולכן חשבתי שהדרך הכי טובה להתנקם בך זה לחטוף את הכלבה יותר נכון עכבר שלך אליסה בשוק ששזאת רוז זאת שחטפה את לוסי ואליסה אומרת לה.....

spelling

New member
ממשיך!

"אבל למה עשית את זה?לא יכלת לבוא לדבר איתי?" רוז אמרה "לא,אני סיימתי לדבר התחלתי לפעול"..ואחרי זה רוז יורההההההההההההה אליסה נופלת ומדממת...ולאט לאט היא...מתה...ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אליסה קופצת בבהלה מהמיטה שלה ומגלה שהכל היה רק חלום בלהותתתתתתת וגילתה שלוסי לידה וככה גם כוס מים שהיא לא תצטרך ללכת למטבח! the end!

always be me mc

New member
יו אדם איזה סיום! סחטיין!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif

והקטע עם הירי היה ממש אבל ממש מותח! כל הכבוד!

למעלה