סיפור בהמשכים

YaEl 15

New member
../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo192.gif

אז, בעקבות הבקשה של אדם או שלי, להחיות קצת את הפורום, אולי נמשיך עם "סיפור בהמשכים"? אוקיי, אני אתחיל: זה היה יום קריר בחודש נובמבר, אליסה קמה דיי מאוחר, כי החליטה לקחת לעצמה יום של חופש. סוף סוף, היא מרגישה שהעניינים מתחילים לרוץ. היא נהנת מהעבודה שלה. מהתפקיד שהיא שיחקה ב"קוראים לי ארל", ומפרוייקט "טאצ'". היא דיי מרוצה מהחיים שלה, והיא מרגישה שהעיקר עוד לפניה. היא יורדת למטבח, עדיין מנומנמת, ומחליטה לאכול איזה קוראסון עסיסי. לעזאזאל עם הדיאטה, She is HOT ! קוראסון קטן לא ישנה את זה... ביחד עם כוס קפה חם וריחני, היא מחפשת משהו לעשות. לא חייב להיות משהו גדול, דווקא עדיף שתיהיה איזה תעסוקה רגילה. היא בוחרת בטלוויזיה. היא עוברת ערוץ-ערוץ. חדשות, Next, שידור חוזר של "אמריקן איידול", מאתמול בערב, Next, "המתמחה" היא מגכחת לעצמה, Next.. ככה היא עוברת, בין כל הערוצים.. נו טוב, היא עוזבת את הטלווזיה, והולכת לקחת את העתון מבחוץ... היא פותחת את הדלת, משב רוח קריר, 'הולך להיות חורף קר' היא חושבת לעצמה.. היא מחפשת את העיתון כשלפתע היא מבחינה בתינוק קטן, זוחל על הדשא שלה. היא הסתכלה ימינה ושמאלה, מנסה לחשוב מאיפה הוא יכל להגיע, ובדיוק כשהיא שוקלת לשאול את השומר, התינוק מתחיל לבכות... מה היא יכולה לעשות? היא ניגשת אליו בצעדים מהוססים...

ממשיכה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

היא ניגשת אליו בצעדים מהוססים ומרימה את התינוק בעודה מרימה אותו היא נזכרת באחד מפרקי מכושפות שצילמה ובעובדה שהיא גם רוצה ילד קטן כזה. אליסה מחליטה ללכת לשאול את השומר והשיחה בינו לבינה מתחילה: אליסה:הי דקלן מה שלומך
דקלן[חח..]:הכול טוב גברתי מה שלומך
אליסה:הכול טוב..אולי תוכל לומר לי מאיפה התינוק הגיע
דקלן:התינוק היה פה כבר כמה שעות הביאה אותו אישה והיא אמרה ש...

spelling

New member
ממשיך...

היא לא מצאה בייביסיטר מתאים לילד... אליסה ההמומה חשבה לעצמה "משהו לא בסדר עם האישה הזאת אבל אי אפשר להשאיר תינוק ככה לבד.." אליסה הניסה תילד הביתה,הודתה לשומר..החליטה לתת לתינוק משהו לאכול..היא חיממה חלב ועשתה לו דייסה או משהו...אחרי שהוא אכל היא גרמה לו לעשות גרעפס קטן וגרמה לו לנמנם קצת... עוברת שעה ועוד שעה...הילד מתעורר ושוב רעב ואליסה שוב מאכילה אותו...לפתע היא מריחה תחיתול שלו..אליסה פותחת תחיתול ומנסה להחליף אבל אין לה חיתולים בבית לכן היא החליתה להתקשר למי אם לא...הולי! מומחית התינוקות היחידה שהיא מכירה ... אליסה מספרת להולי מה קרה והולי מחליטה ש.....

ממשיכה

הולי בתור נשמה אומרת לאליסה שתפגוש אותה במסעדת אוכלים עם מפורמסמים אחרי שהולי הגיעה למסעדה ואליסה גם הם מזמינות שולחן ואליסה מספרת להולי שהיא תמיד רצתה תינוק ושזו הזדמנות מצוינת שיהיה לה ילד משלה הולי לעומת זאת מחליטה שחייבים להודיע למשטרה שיש תינוק שנמצא בבית של חברתה אליסה ובנתים הוא נשאר אצלה
אליסה והולי מחליטות ללכת להודיע למשטרה אשר קובעת שאליסה היא האפטרופוסית של הילדה הם חוזרים לבית של אליסה כשלפתע צלמי פפארצי לא מפסיקים לשאול שאלות ולצלם את אליסה עם התינוק החדש ואז..

YaEl 15

New member
פתאום, מתוך הקהל הגדול, שהתאסף סביב אליסה,

ששכחה מרוב ההתרגשות, להסוות את זהותה, (עם זוג משקפי שמש, או כובע) פרצה אישה. האישה הייתה לבושה בבגדים פשוטים, כמעט בלויים. חצאית ארוכה ופשוטה, גופייה ירוקה כהה, שידעה ימים טובים יותר, וכובע קש רחב שוליים, קרוע במרכזו, שהסתיר מתחתיו שיער ארוך בהיר, מלוכלך ומקורזל. היא ניראתה משוגעת. היד שלה רעדה, העיניים שלה בלטו החוצה. היא הייתה מלוכלכת, והסריחה. ניכר היה, שלא אכלה ארוחה טובה שבועות.פניה היו מוכתמים, ומלאי פצעים וחבורות, כמו שאר הגוף שלה, אבל ניתן היה להבחין, שהיא אישה יפה. לפני שהיה לאליסה זמן לחשוב יותר מדי, האישה פתחה את פיה, ואמרה "את! איך העזת!??! איך יכולת?!" היא התקרבה לאליסה בתנועות מאיימות "את חושבת שמותר לך לעשות הכל? רק כי את יפה? עשירה? מפורסמת?" אליסה שהייתה המומה ומבוהלת, לקחה עוד צעד אחד אחורה, "את לא תתחמקי" היא המשיכה,בקול רועד ונשבר, כמעט בכתה, "את גנבת לי את התינוק!!"

ממשיכה

אליסה ממשיכה לרוץ לתוך ביתה ביחד עם הולי תוך כדי ששומרי הבית חוסמים את האישה אליסה מחליטה להתקשר לעורך דין ולהכניס את האישה לבית.. אליסה שלא מוכנה לראות אישה יפה כל כך במראה כזה מציעה לה להתקלח לאכול ולשתות
ואח"כ הם יושבים והאישה מספרת את הסיפור על התינוק ועל איך הוא הגיע לבית של אליסה והאישה מספרת שהיא לא יכולה לשמור עליו כי אין לה כסף והיא החליטה לתת אותו למישהי שרוצה אותו ,אבל היא הבינה שהיא לא יכולה לחיות בלעדיו
וחזרה לקחת אותו, אליסה חושבת וחושבת מה עושים במצב כזה ומגיעה למסקנה ש..

ממשיכה

שאם לאמא המסכנה אין תאמצעים לגדל אותו אז היא תגדל אותו כי לה כן יש אליסה כ"כ מתחילה לשמוח הולי אומרת לאליסה וואו בחיים לא ראיתי אותך כזאת שמחה אומנם התינוק לא שלך אבל אני יודעת שהוא יתן לך אושר גדול בחיים האמא אומרת...

..

האימא מתקשה לדבר אבל בגימגומים אומרת כן הוא יביא לך מלא אושר אליסה מחליטה שהאימא צריכה קצת נופש ומחליטה לשלוח אותה לבית מלון על חשבונה ולבלות שם כמה ימים ואז לחזור לדבר עם אליסה על הילד שבנתים נמצא אצלה אחרי שבוע הנופש חוזרת האימא לאליסה ואליסה מחליטה ואומרת לה ש...

Natali Milano

New member
ממשיכה

שהיא מאד נקשרה לתינוק ורוצה שהאמא תתן את ה OK האחרון אליסה בתוכה ממש מקווה שהיא תתן תOK הוולי אומרת לאליסה שהיא מאד מקווה בשבילה ושהיא יודעת מזה להנות מהילדים לאחר שאמא ישבה בשקט כמה דקות לבסוף מחליטה ש..

ממשיכה../images/Emo13.gif

האימא אומרת לאליסה שאם היה לה את הכסף והאמצעים היא כן הייתה משקיעה בכסף אבל אין לה אותם והיא מפחדת שככה יקרה משהו רע לילד אליסה בין רגע מחליטה לסדר לאימא של הילד הקטן בית ועבודה אצל אליסה
כעבור זמן מה...

spelling

New member
ממשיך!

אליסה גילתה דבר מוזר... בדיקת הריון שהיא לא שלה... ואז נזכרה אליסה שהיא רואה שיש קצת שינויים הורמונליים באישה שעובדת אצלה... אליסה ההמומה באה לאישה ואומרת לה "תגידי מה פשר הדבר הזה (מראה לה תבדיקת הריון החיובית).. האישה מתיישבת ואומרת...כן זה שלי..שוב פעם... אליסה פתחה עליה זוג עיניים שמוכיח שהיא לא שמה בוטוקס ואומרת "מתי הספקת ועם מי?" העובדת השיבה לה "זוכרת שקורי היה פה חודש שעבר במסיבת בריכה שעשית?? אליסה אומרת "אבל עזרת לו להביא שתיה מהמקרר!" העובדת משיבה....

always be me mc

New member
ממשיכה :)

כן, אבל זה היה יום חם
ודבר אחד הוביל לדבר אחר... אליסה: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(כמעט מתמוטטת על הרצפה נוכח הידיעה) במשך כמה דקות מרוב ההלם אליסה מתקשה לדבר, ובדיוק בזמן הזה וכשהיא מנסה לעכל את הדברים פתאום אשטון קוצ'ר מופיע מאחוריה ומפחיד אותה לאללה עצם הופעתו. אליסה: מה לעזאזל אתה עושה כאן?? יאללה תמשיכו :)

Natali Milano

New member
ממשיכה

מותח אותך שכחת שיש לי תתוכנית הזאת? אליסה מה אתה רצית לעשות לי התקפת לב? גרר לא מספיק עבדת עלי פעם אחת? אבל אליסה.. אין על מי לעבוד כבר אז ..

ממשיכה

אליסה מחליטה אני עוד אנקום בך אשטוןןןןןן הלב שלי הוא חלש איך העזת לעשות לי את זה
חוץ מזה,עוד לא מתחת את רוז אז תמתח אותה גם במקום לגרום לי להתקף לב בגיל צעיר[נו אתה יודע אנחנו עוד צעירים
]

Natali Milano

New member
ממשיכה

את רוז בעע למתוח? את רוצה שהכיעור שלה יעשה אותי עיוור? אתה צודק אני בנס לא נהייתי עיוורת אה אני יודעתתת תמתח את שאנן חיחיחי
אולי אני אמתח אותה הולי אומרת לאליסה אליסה חשבתי שהתגברת עליה כבר ואליסה אומרת...

ממשיכה

הולי,התגברתי חלקית את הרי יודעת מה עשתה לי שאנן אני מאחלת לך הצלחה אבל אני מקווה שהיא יודעת שעליה להתנצל מה שאליסה לא ידעה שכל המתיחה הייתה בשידור חי וכל ארה"ב שמעה את זה.. אליסה מחליטה ש..

Natali Milano

New member
ממשיכה

שללכת לבית של שאנן כי נמאס לה כבר מהברוגז המגוכח הזה הולי שואלת אותה אליסה את בטוחה? כן אני בטוחה ואני אשמח אם תבואי הולי נראת מהרהרת ולבסוף.. וכדי שמישו יסיים כבר תסיפור

למעלה