סיפור בהמשכים

spelling

New member
../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים../images/Emo63.gif

נעשה סיפור בהמשכים על עלילות אליסה מילאנו..כל אחד ממשיך מאיפה שהשני הפסיק..תהיו מקוריים ומצחיקים!(ובשביל הקטעים תוסיפו תמונות) יום אחד אליסה מילאנו קיבלה טלפון ממשרדי אמריקן איידול... אליסה שמחה מאוד כי הזמינו אותה להתארח בקהל ..התקשרה אליסה לחברה הטובה שלה שמחות ומרוצות יצאו אליסה וחברתה לכיוון אולפני אמריקן איידול בהוליווד.. איך שהן מגיעות הן פוגשות את השופטים..נשיקות חיבוקים קצת מפטפטים והנה באו להגיד שלום גם כמה מתמודדים.. כולם אמרו לאליסה כמה אהבו אותה במי הבוס ומכושפות שהיא חלק מהנוסטלגיה שלהם וכמה שמשמח אותם שהיא באה לראות אותם מופיעים ואזזזזזזזזזזזזז הוא הגיע!סנג'איההההההההה!!!!!!!!!!!אליסה המבוהלת לא ידעה מה לעשות כי המשוגע הגיע כדי לחבק אותה..סנג'איה דפק חיוך גדול ובא לחבק את אליסה ואז...

always be me mc

New member
../images/Emo6.gifממשיכה בפנים../images/Emo3.gif

ואז בזכות זריזותה של חברתה של אליסה אשר זרקה בננה לריצפה סאנג'יה החליק ונפל על פניו לפני שהגיע לאליסה
כתוצאה מהנפילה הקשה סאנג'יה(המסכן?
) שבר את שני שיניו האמצעיות ונאלץ להלקח לבית החולים וכך אליסה וחברתה(ושאר הקהל כולל הילדה הבכיינית חח), זכו לרגע נדיר של הפוגה מסאנג'יה. בגלל מה שקרה החליטו השופטים וההפקה לדחות את התוכנית למחר ולדחות את התוצאות ביום. כולם הופיעו יפה חוץ מסאנג'יה שהתעקש להופיע למרות נסיונות החבלה הנוספים בו חח אבל אליסה בעיקרון נהנתה מאוד (ואף נדלקה על כריס ר. יענו ג'סטין וואנה בי הזה..), ביום למחרת החליטו השופטים להפתיע את אליסה כיוון שהם שמעו שהיא הייתה בעברה זמרת הם מבקשים ממנה לשיר לכולם. ואליסה המתפדחת(שבאמת הבינה עם השנים ששירתה לא משהו) עולה על הבאה בתקווה שמשהו יעצור בעדה מלשיר ובדיוק שניה לפני שזו פותחת את הפה כדי לשיר.....................

spelling

New member
ממשיך..

פאולה עבדול מתחילה לבכות בלי שום סיבה!וכל המצלמות עוברות אליה,אליסה שמנצלת את זה דופקת ריצה מהבמה לכיוון הקהל אבל לקישה עומדת באמצע ולוקחת אותה בכוח..עכשיו זה אליסה מול כולם! אליסה מתחילה לשיר אבל יש לה מחשבה זריזה והיא משתפת את הקהל בשיר ככה שחצי ממנו היא לא שרה..אחרי מחיאות כפיים אליסה דווקא נדלקת על רעיון השירה ורוצה להביא ביצוע נוסף..ההפקה מסבירה בנימוס שזהו..ממשיכים בתחרות..אליסה מתחילה להשתולל ולנסות לחטוף את המקרופון הקהל צורח אליסה חטפה מהמפיק את המקרופון ו......

always be me mc

New member
(אדם אתה קורע!../images/Emo6.gif) וממשיכה../images/Emo3.gif

לפני שאליסה מצליחה להוציא תו נוסף
מהפה שלה
מישהו נכנס לאולם ואומר "הי הנה שאנן דוהרטי פה בחוץ!!!" אליסה עוזבת את המיקרופון, עוזבת את המקום רצה החוצה ורואה שם...

חח גדוללל../images/Emo6.gif ממשיכה...

ורואה שם את טוני דנזה (מי הבוס) יחד הם מעלים זיכרונות על התוכנית שכל כך הצליחה שעוד אליסה הייתה קטנה... אליסה מספרת לטוני על הפרוייקט החדש שלה שהיא מאוד אוהבת וטוני מצידו מאוד גאה בילדה שגידל כביכול והם ממשיכים לדבר על השחקנים שאיתם הם שיחקו ואז טוני שואל את אליסה... נו מתי כבר אני אהיה סבא..? חחח כאילו מתי את מתחתנת אליסה.? אליסה לא ידעה מה לענות לטוני ואז פתאום קרה הדבר המפתיע ביותר......

spelling

New member
ממשיך באטרףףףףףףףף

שאנון הגיעה מאחורה עם המחבט גולף שטוני דנזה נתן לה בתוכנית שלו(למי שראה את הראיון) ומנסה לחבוט באליסה אבל בטעות פוגעת לטוני בראש..שאנון שעדיין מתחממת מנסה לפגוע באליסה ואזזזזזזזזזזזזז סנג'איה קופץ מהשיחים ומקבל במקום אליסה את המכה...שאנון שנמצאת בהלם טוטאלי מהפרצוף של סנג'איה קופאת ואליסה משתלטת על המצב..מכניסה את שאנון לבגאז' של סיימון קאוול ונועלת ואז זה היא לבד מול סנג'איה ואז אליסה...

always be me mc

New member
ענק!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אדם לא כולם צופים באמריקן איידול ויכולים לדעת(שלא נדבר על לעשות בדיחות) על סאנג'יה ולכן אני אקטע ואעיף אותו עכשיו מהסיפור
מבקשת מחברה שלה(שחזרה פתאום.. הנדחפת) להביא את הילדה הצווחנית אוהבת הסאנג'יה לשם כדי שתציק לו אך דיי באומרה ילדה בכיינית וסאנג'יה בורח משם כאילו אין מחר חח אחרי שזה נגמר אליסה פונה לבדוק את טוני... אליסה: טוני אתה בסדר??! טוני: מה זה?(מעופף טיפה בעקבות המכה) אני חושב שאני רואה............ פתאום מצלצל הפלאפון שלו(אליסה לוקחת את הפלאפון ועונה) אליסה: הלווו.. זה בשבילך. וברגע שטוני דנזה שומע על האפשרות שאולי תהיה לו עוד תוכנית אירוח הוא טס משם בשיא הבזק.. משאיר את אליסה וחברתה לבד תוהות מה לעשות עם שאנן.. הן חושבות וחושבות ובסופו של דבר מחליטות........

ממשיכה

מחליטות להמשיך להרביץ לה אליסה נזכרת למדתי אומונות הלחימה במכושפות אני אתן לך מכות בפיבי סטייל וחברה של אליסה אומרת לאליסה ש....

always be me mc

New member
אומרת לאליסה שיש מכירת חיסול בקסטרו

ואלו נוטשות את שאנן וממהרות לקניון הקרוב ביותר שם הן מגלות למרבה ההפתעה את רוז בוחרת כמה בגדים מזוויעים במיוחד(אבל אופייני לה), אליסה המזועזעת לא יכולה עוד להתאפק והיא ממהרת לרוז ו........

ממשיכה

ואומרת לה רוז מזה הבגדים הזוועה האלה? חשבתי שכל השנים האלה למדתי אותך איך להתלבש רוז נעלבת ו....

spelling

New member
ממשיך

ומסתובבת משם אבל בוםםםםםםםםםם היא מתנגשת בחלון זכוכית ויורד לה דם מהאף!אליסה רצה אליה ונותנת לה טישו ואומרת "וכל זה לא היה קורה אם היית לומדת ממני דבר או שתיים" רוז שחטפה חורפנה על אליסה מורחת עליה את כללללללללל הדם מהטישו ואז אליסה..

always be me mc

New member
ממשיכה:

אליסה: היי זאת לא הייתה אשמתי! רוז: צודקת ... הייתי צריכה למרוח את זה על שאנן ככה ששתינו היינו מרוויחות אגב איפה הבחורה הזאת? אליסה(בתמימות): לא יודעת..ל-למה שאני אדע משהו? אני לא יודעת כלום.. באמת רוז: ג'ייזס. תרגעי אפשר לחשוב כאילו האשמתי אותך במשהו (פתאום שאנן הכעוסה מגיעה וצורחת על אליסה) שאנן: אני לא מאמינה שאת עשית את זה! אליסה: ש... תרגעי שאנן את באמת רוצה לעשות פה סצינה? שאנן: אל תגידי לי להרגע! את נעלת אותי בתוך הבגז' ואז הרבצת לי ביחד עם חברה שלך! אבל עכשיו היא כבר לא פה אליסה: כן.... היא עוד מודדת נעליים שאנן: אז עכשיו אני ארביץ לך (שאנן קופצת על אליסה ומתחיל קרב ביניהן סטייל מלרוז פלייס
) רוז: בנות, בנות תפסיקו זה ממש לא לעניין. רוז מנסה להפריד ביניהן אך ללא הצלחה ואז..................

ממשיכה

בטעות רוז חוטפת מכה משאנן ורוז גם מצטרפת לריב ואז מגיעה החברה של אליסה ואומרת: אוי מיי גד וקוראת לאבטחה של הקניון בנסיון להפריד את הבנות האבטחה מגיעה ו...

spelling

New member
ממשיך ומסיים!../images/Emo188.gif

האבטחה מגיעה וכולם מנסים על שאנון אבל לא יכולים ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מאמא דוהרטי הגיעה! שאנון נכנסת לפאניקה ואימא שלה מתחילה לצרוח עליה שרק תחכה מה יקרה שחוזרים הביתה!אליסה מוציאה לשון אבל הנה מגיעה מאמא מילאנו ונותנת צ'אפחה לאליסה!הסיפור מסתיים כאשר כל צד חוזר הביתה כולל רוז עם האף השבור...וכולן חתמו על הסכם שיותר בחייםםםםםםםםםםםםם לא הולכים להיות אורחים באולפני אמריקן איידול...הסוף!!!!!!!!! הסיפור השני יתחיל בהקדם..איך היה?נהנתם?מישהו מעוניין להתחיל את הסיבוב השני?

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה!

מאוד נהניתי מהפינה
ותתחיל אתה את הסיבוב השני. אתה טוב בזה
בכל מקרה אדם תודה רבה על המשחק הנהדר והמשעשע

למעלה