Xx Haley xX
New member
../images/Emo63.gifסיפור הפורום.../images/Emo202.gif
אכן, אחרי מחשבה מעמיקה ~של שניה וחצי, אבל איי! זאת אני
!~ וחפירות מעמיקות בניתי לנו משהו וקיבלתי אישור מהאחד והיחיד!
דניייייי ~הריאו והשתחוו למלך~
טוב עכשיו בואו ניהיה רציניים ונחזור לעיניין שהוא... תנו לי שניה.
אוקי! אוקי זה חזר לי~ כרכור בגרון.~
אז הרעיון שלי בכללי הוא כזה:
אפשר לפתוח סיפור בהמשכים אבל הפעם רציני, שאנחנו *כולנו בלי יוצא מהכלל* נכתוב אותו פה בפורום ואז נעביר לו בטא קטן וכולם יוכלו לקרוא אותו כמו שצריך.
ואני אספק עלילה ונצמד לה אבל נפרח איתה ונו פנטזיה הכול יכול להיות.
יש מצב שכול הסיפור הזה יצוץ כול כמה חודשים כפרוייקט משותף לפורום. הכוונה, אני פותחת את זה עכשיו? נסיים רק עוד איזה חודש+ ואז נמתין כמה חודשים לפני שנתחיל אחד חדש.^^
דרך הפעולה של כול העיניין פה - כי זה לוקח זמן, אז אפשר לעשות ככה. אני נגיד פותחת עכשיו והוא משתרשר לו עד שהוא יורד וזהו איתו-הוא נגמר. ואז אני אעסוף הכול ונמשיך אותו מחדש, בהודעה חדשה והיה כתוב מה שכתבנו עד עכשיו ככה עד שנסיים לכתוב את הסיפור- הוא לא חייב להיות ארוך מידי, זה סיפרובהמשכים בסיסי לכול דבר. ובסופו של דבר כמו שאמרתי נעביר בטא וכו' פחות או יותרXD ונפרסם בפורום וכולם יוכלו לקרוא אותו.
העלילה:טוב, מכוון שזה פורום ט"ה אז זה צריך להיות על ט"ה.~ אז בואו נעשה ככה ונבחר ביחד שיהיה שווה במקום שאני אציב לכם, תראו איזה מותק אני.XD אז ככה, תבחרו שני שחקנים\דמויות מט"ה - או טום או ביל או גיוארג א וגוסטב.~ ואחד מהם יהיה משני לגמרי ובקושי יהיה, אז תגידי גם דמות\שחקן אחד מהשניים שאתם רוצים שתהיה הראשית. וכול שאר הדמויות אנחנו נמציא אותם. והעלילה פחות או יותר תילך ככה: הוא הולך לאיבוד ביער אפל ולא מוצא את דרכו בחזרה למחנה, משוטת בפחד בן השיחים והיערות החשוכים כשלפתע, מפלחת יללה את האוויר -דמות הבת שלנו
-. הוא נבהל ומתחיל להבהל ~ואוו שניה! אני מתחילה לכתוב את זה ממש, לאלא!XD~ בקיצור, הוא הולך לאיבוד ביער ופוגש שם נערה ערומה ומלוכלת~אשת זאב~ והם מתחברים ומבלים כמה ימים ביער, זה אומר שהחקן שלנו בעצם נעדר כמה זמן מהחברורה שלו והוא בכלל יצא לקמפינג עם חברו- השחקן המישני. ואז כמובן אפשר לפתח את זה שהיא מצטרפת אליהם אבל לא לשכוח היא אשת זאב ואוהבת להתפך ולרוץ וכו'~ וכמובן שהוא לא יודע את זה בהתחלה.~
מה אומריים?
הולך העלילה הזו? יאללה תכתבו את דמויות או רעיונות לשיבור וכול דבר ואחרי שנסכם הכול נתחיל
.