סיפור
בהמשכים

noy13pour

New member
../images/Emo63.gifסיפור../images/Emo40.gifבהמשכים../images/Emo63.gif

הסיטועציה השבועית
אחד הבנים בסדרה מתגלה כהומו.. תחליטו מי זה , למי הוא מספר , ובמי הוא חושק
כמובן לכתוב את זה כמו תסריט
הזכרה
למשתתף אחד אסור לכתוב 2 פרקים בשיטואציה אחת
לא לכתוב 2 פרקים מאותו מספר אם מישהו כתב את פרק מס' 1 אז תעברו לפרק מס' 2
And Now
let the show begin

noy13pour

New member
../images/Emo115.gifהקפצה

כושי קטן
הלך לגן
איזה גן
גן חיות
איזה חיות
חיות טורפות
איזה טורפות
טורפות אדם
איזה אדם
אדם שמן
איזה שמן
שמן דובון
איזה דובון
בלע סבון
איזה סבון
סבון רחצה
איזה רחצה
רחצה של ים
איזה ים
ים המלח
איזה מלח
מלח של בישול
איזה בישול
בישול של עוף
איזה עוף
קבלו אגרוףףףףףףףף

Danielushhhh

New member
פרק 1

*כיילב וסנדי יושבים בבית קפה* כיילב: סנדי חמודי, תוכל להעביר לי את המלך פליז? סנדי במבט מוזר (
): אממ כן כיילב: אתה לבוש נורא יפה
סנדי במבט מוזר (
): אממ כן כיילב: אני רוצה להודות לך על כל מה שעשית עבורי, ואממ אם כבר אתה יודע עליי הכל, אולי כדאי שאני אספר לך עוד משהו מתוקי?
סנדי במבט מוזר (
): אממ כן כיילב: אני הומו סנדי במבט מוזר (
): אממ כן כיילב: אני חש אותך סנדי במבט מוזר (
): אממ כן
השתדלתי

LuV YoGeV

New member
פרק 2

אחרי ההודעה המזעזעת של כיילב, סנדי מגיע עייף הביתה. ריאן פוגש אותו במטבח. ריאן:סנדי,מזל שהגעת..אני מתחרפן כאן.. סנדי:ריאן,מה קרה? ריאן:אני לא יודע מה קורה לי..חשבתי שזה דבר חולף,אבל לא..זה לא מפסיק.. סנדי:על מה אתה מדבר? ריאן:..זה התחיל כבר כשהפסקתי לצאת עם מריסה...היה לי מוזר שאני לא נמשך אליה יותר..ועכשו עם לינדזי,היתי בטוח שאני אצא מיזה..אבל לא.. סנדי:ריאן,תדבר ברור,אולי אוכל לעזור לך.. ריאן:אני...אני חושב שאני נמשך לבחורים... סנדי:מה?!?!?!? ריאן:אני חושב שאני הומו... סנדי:וווווווווווווואטטטט?! what's wrong with u people today?! *כתוביות סוף* המשך בפרק הבא

TheCharm

New member
פרק 3

סנדי מגיע לקירסטין. סנדי: קירסטין, אני לא יודע איך לספר לך את זה... קירסטין: מה קרה? סנדי: קיילב הומו. קירסטין: מה?!?!?! סנדי: גם ריאן הומו. קירסטין: מה???!?! סנדי: כן... קירסטין: גם הם ?!?!?!? סנדי: מה זאת אומרת? קירסטין: שכבתי היום עם אישה! סנדי: מה??? קירסטין: אני בהריון ומצפה לילד הומו כוסון. סנדי: מה?!?!?! קירסטין: סורי נשמה. *גבר כוסון נכנס בדלת לחדר* גבר (לסנדי): בונבון... סנדי: היי, סקסי. סנדי מנשק את הגבר. יאק.

noy13pour

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא................... נראה לי קצת הגזמתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לעזאזל איתכם אמרתי אחדדדדדדדדדדדדדדדד
מה הפכתם את כל הקאסט לגאיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

noy13pour

New member
הינה משהו שאני שמתי לא מזמן../images/Emo115.gif

לא מחשיבה כפרק - אתם יכולים לקחת ת'ראיון ולעשות ממנו משהו יותר ארוך נגיד להכניס לשם שיחה ארוכה
תארו לכם סת מדרדר לסמים... ולוק בא לסת {כשהוא מסומם קל} והוא יגיד לו שהוא סתם מחכה לסאמר והיא בחיים לא תיהיה שלו וסת מתרגז ואז הם יריבו ואז סת' מביא לו אגרוף ואז לוק נפצע ונפל לרצפה וקיבל מכה ממש חזקה וסת' לא מבין מה קרה לו והוא מתקופף על לוק ואומר סליחה ושואל אותו עם הוא בסדר {כשהוא דיי קרוב אליו} והם לאט מקרבים טיפה את הפנים אחד אל השני ככה שהשפתיים שלהם "מתנגשות" ולוק נוגע קלות בסת' וסת נוגע לו ביד ואז בידיוק... טוב עכשיו אתם יכולים להחליט מי יכנס..סנדי ריאן או סאמר..או מישהו אחר... לשאר הבנות : אבם בטח מזה כועסות שעשיתי א תסת' הומו...חיחי לא נורא אבל הומואים חמודים....
תקשיבו רגע.....תנסו לשלב בפרק חוץ מהקטע של הוידוי קצת לפני וקצת אחרי ודברי מהעבר ודיבוא עם מישהו אחר אחרי או לפני הוידוי

TheCharm

New member
את כן מודעת ש

דבר כזה לא יעבוד, נכון? משחק עם כאלה חוקים לא יעבוד בחיים, זה דבילי לחשוב על זה אפילו. לא חייב עוד 4 פרקים, אין מה לעשות, אם לא מגיבים ואין עוד אז עוברים. וחוץ מזה, זה לא באמת פרק וזה סתם לצחוק, אז לעשות כל מיניי דברים מסובכים אף אחד לא נראה לי ירצה. ואגב זה מתכופף.

noy13pour

New member
נכון אבל..../images/Emo115.gif

לעשות את זה 7 שורות קצרות זה סתם משעמם.. המשחק הזה הוא כאילו להתנסות בלהיות תסריטאי קטן.. נכון..אני לא מבקשת משהו ברמה כי את זה אני אפילו לא יכולה לעשות אבל שתנסו לעשות מזה פרק מעניין..

noy13pour

New member
אה ומה שאני כתבתי היה בכלל../images/Emo115.gif

תגובה להודעה אחת ומשם בכלל בא לי הרעיון למשחק ולא ממש השקעתי בפיסקה הקטנה ההיא..

למעלה