סכמ"ש אחרון ליולי

veredmp

New member
../images/Emo63.gifסכמ"ש אחרון ליולי../images/Emo63.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה

veredmp

New member
חום יולי אוגוסט.....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הקבועים שלי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירי ההופעה של קרן, במיוחד "הוא מתקשר אלי" ו"כתובתי"
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: The Closer.
ציטוט/י השבוע: ציבור = צי של בורים
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ראשון ושלישי הופעות של קרן. מתי אמרנו מירי מסיימת חופשת לידה?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חסרשנותשינה
שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה
- בואו איתי לשנות את העולם!! או לפחות, את פני הטלויזיה המסחרית בראשות טמירה........

oranitoosh

New member
מסכמש"ת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): " קצת אחרת" רוני דלומי.. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שלישי- יומולדת לאחיין, ואתמול ערב כיפי עם החבר.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הרבה הרבה עבודה, משמע חוסר שעות שינה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מחכה לסופ"ש הבא, צימר עם אהובי לכבוד היומולדת שלי שמתקרב ובא
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא יצא לי לקפוץ לעזור לה להניק, סורי..חחחח
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עבודהההההה שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה יאללה, אני איתך!!!!

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת אהבה שלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רצה הביתה וכל ההופעה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: החים זה לא הכל ציטוט/י השבוע: "כתובתי אני יודע שאת איתי..." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ראשון הופעה של קרן היה מעולה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מאושר שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה חחחחחחחחחחחחח מתי הוא התבלבל?

מסכמת אחרי שחזרתי מכפר סבאא היה גדול חח../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נובמבר שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לולה של דודו טסה! ושיר של חברה שלי תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לילה מוטרף במוזיאון 2 אבל ראיתי רק חצי ממנו!!! חחח אני מתה לדעת איך זה נגמר!! ציטוט/י השבוע: איזה עייפוותתת חח בקושי ישנתי השבוע
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: השבוע הזה היה גדול!! התחיל בב"ש הייתי אצל דודה שלי עזרתי להם לארוז כי ביום רביעי הם עברו לגן יבנה, שני מטר מאתנו בערך... ואתמול והיום היה ממש כיף הייתי בכפר סבא עם חברות, היינו בהופעה של דודו טסה היה ענקק! ובכלל היה ממש כיף, אני אוהבת את חברות שלי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: גיליתי שאורי היה בגן יבנה בשבוע שעבר עם בועז מעודה ואני לא הייתי שם ולא העליתי על דעתי שזה אפשרי בכלל עד אתמול בערב!! חחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבת סיום של הלהקה שלי בסטפס, מסיבת יומולדת לחברה, אולי נוסעת לתל אביב עם חברה ואני בעיקר מקווה לישוןןןן נורמליי!! בסוף אני אצטרך חופש מהחופש הזה
האם פגשתם את מירי השבוע? לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיששש שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה - אפשר לקבל הסבר מפורט?! מה פשר שאלת הבונוס הזאת חחח ובכל מקרה, אני מניחה שאין לי בעיה לעזור לך חחחח

סכמ"ש-יום הולדת../images/Emo65.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל אלבום "מירי מסיקה"... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל אלבום לילות לבנים של אביב גפן... תמונת/פליקס השבוע:תמונת סוף שנה של הגן שבו אני עובדת... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:חדשות:/ וקצת כוכב נולד (ראיתי בין לבין בפרסומות נרדמתי ואז התעוררתי ראיתי קצת אבל בהפסקות של שינה חחח... ציטוט/י השבוע:"מזל טוב מזל טוב מזל טוב בלה בלה בלה " חחח התחרפנתי מהטלפונים של השבוע... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הילדים שרו לי היום יום הולדת, זה היה מרגש, אבל ממש! הם כל הזמן מצליחים לרגש אותי... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ימים ארוכים בעבודה,אני שונאת לעבוד הרבה:/ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:סוף שבוע הבא, יום שישי מסיבת סוף שנה ואז מתחיל 4 ימים של כיף וקייטנה ופחות לחץ ועבודה אינטנסיבית ובשבת בערב הופעה של אביב גפן
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: יומולדת:) שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה : חחחחח בכיף:)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי שני כוכבים לא של מירי:נחל התנינים חווה אלברשטיין תוכנית טלוויה עדי אשכנזי חגיגות חצי שנה עם החבר,לראות את הילדים הקטנים של בת דודה משהו שהוריד את השבוע ההדחות בכוכב נולד שבוע הבא :ים השבוע היה סביר

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל השירים מהופעות של קרן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):יום ראשון תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:TLV ציטוט/י השבוע:כתובתי...פרללם.... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ראשון שני שלישי הופעות של קרן. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:התחלנו לחפש לאימא שלי בגדים לחתונה ולא מצאנו משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:צילומי רווקות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-מחכה ל9\25 א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:קרן שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה : אני מוכנה ללמד אותו בחינם.

התבלבתי בשתי השורות הראשונות

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים מהופעה של קרן רואים שאני עייפה

לא ממש סכמ"ש שבוע...אבל..../images/Emo99.gif

תמונה מקסימה של מירי ( ואורי) שמצאתי השבוע, חדשה לפחות לי...
היה לי אחלה שבוע של דיוות, הופעה של אילנית, הופעה של ירדנה..אושר!
שבת שלום שבוע חדש נפלא לכולם!

sp400

New member
זה טיול משפחתי של משפחת זך תיגו שם את אורי

לפחות שם אני ראיתי את זה

../images/Emo26.gif גמני גיליתי את התמונה לפני כמה ימים

והתלבטתי אם לעלות לפורום כי היא כאילו אישית.. אכן תמונה מעלפת!

yafit1305

New member
הסיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שיר התקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שלומי שבת תמונת/פליקס השבוע:שיר/י השבוע שלכם (של מירי):עוד קרדיט שקיבלתי והפעם בעיתון "ידיעות חיפה" על צילום תדמית של בית עסק לקוסמטיקה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הישרדות ציטוט/י השבוע:"אין אי אפשר יש אי של אפשר" משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:בעלה של דודה שלי מאושפז בטיפול נמרץ במצב קריטי

EVGIRL

New member
מסכמתתת../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"תמונה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):-"מעליות"-דודו טסה תמונת/פליקס השבוע:-הגיטרה אקוסטית החדשה שקנו לי ליום הולדתתתת!!!!!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:-גלגל"צ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:-יום שניי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-יום שלישי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-אין האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-חביבב
שאלת בונוס: מי מוכן לעזור לי לאסוף סכום כסף כדי להעביר ל"טדי" שישלחו את צביקה הדר לקורס מזורז בעברית? או לפחות, בקורס שיבהיר לו את ההבדל בין זכר לנקבה -חחחחח אני אני אני!!

מעליות שיר מדהיםם!!../images/Emo42.gif

והאקוסטית הזאת מהמממממתתת!! תתחדשי!! ותהני ממנה!!

למעלה