ספרים

Hilda Brause

New member
אני צריכה הינלין!

אז ככה ברגעים אלו יש לי את הספרים הבאים ברשותי: מספר החיה 666,די זמן לאהבה, גר בארץ נוכריה, בני מתושלח, לוחמי החלל,החתול העובר דרך קירות ואזרח הגלקסיה אם יש לכם ספרים שלו למכור או שידוע לכם על מקום שמוכר במחיר סביר (לא קדמת עדן כי להם כבר שילמתי מאות שקלים ונשבר לי מהם) אני מאוד אשמח אם תיידעו אותי כי אני בהחלט זקוקה לעוד תודה רבה אוהבת הילדה בראוז

alond

New member
למה פתיל "ששת" לא פה?

אני מוחה!!! אני ידבר עם חברי כנסת ואת יודעת מה הם יעשו...

alond

New member
אוף! לחצתי על דלח במקום על סמיילים

אני שונא אנשים שהורסים בדיחות!!
אני אתלוננן לחברי הכנסת!!!

Ka Dargo

New member
בדיוק מתאים לי...

לפני חודש-חודשיים יצא לי שעה פנוייה בבית-ספר, אז עליתי לספריה והתחלתי לקרוא את הספר "אודיסאה בחלל 3001". קראתי פרק או שתיים, וזה תפס אותי מאד...העניין הוא שאני יודע ספר המשך לספר "אודיסאה בחלל 2001". מישהו יכול להרחיב ולספר לי במה עוסק הספר??? תודה

Ka Dargo

New member
"במה עוסק הספר"

הכוונה היא ל"אודיסרה בחלל 2001" BTW צר לי העל הבורות (אני מניח שכתור חובב מד"ב ופנטזיה אני הייתי אמור לדעת מזמן במה ספר זה עוסק...) ושוב פעם, תודה.

alond

New member
טוב, בשביל לדייק זה הספר הרביעי

בסדרה. יש את 2001,2010,2061,3001. להגיד לך מה קרה? קראתי רק את השניים הראשונים אז אין לי מושג איזה הקדמה צריך אבל הייתי עוצר וחוזר אחורה לראשון.

OLucifer

New member
2001-3001 תקציר וספויילרים אפשריים

בעיקרון, קלארק בעצמו אמר שאין קשר ישיר בין ארבע הספרים בסדרה, פרט לעלילת הרקע.. ב2001 משלחת מחקר יוצאת לצדק. המחשב (האל מיודענו) משתגע והורג את כולם. באומן עובר ליקום/פאזה אחרת. ב2010 שתי משלחות יוצאות לכיוון צדק (אמריקאית-רוסית וסינית). אנחנו מגלים שיש חיים על אירופה. באומן (ילד הגלקסיה) חוזר בתור רוח רפאים ומנגס לכולם, כולל למחשב ולאמא שלו... המונולית מתרבה ומגדיל את המאסה של צדק עד שהוא ניצת והופך לשמש שניה (לוציפר). אנחנו והם מגלים למה האל השתגע. האל מקריב את עצמו לטובת סאל, אחותו. ב2061 (אני זוכר רק רסיסים, כי זה היה מזמן) מתואר איך משלחת נוחתת על ראש של כוכב שביט ונקלעת לצרה. במשלחת הבן של הניג´ס משני הספרים האחרים (זה שבסרט טס במעבורת של פאן-אם). מצפים את אחד מהמגדלים שבניו-יורק (קרייזלר או אמפייר-סטייט, אאל"ט) בשכבת יהלום מליבת צדק שהתפוצץ בספר הקודם. מחיר היהלומים בכדה"א שואף לאפס, בגלל רסיסים מליבת היהלום (בדוגל כדוה"א!) שנאספים מכל רחבי מערכת השמש. 3001 מחייאים מחדש את זה שהאל העיף מהספינה ב2001. באומן מציק לו. לא זוכר עוד משהו. ספר תפל למדי... מספיק?!

preacher

New member
העותק שלי אצל דרגורן

אתה מוזמן לבקש ממנו את העותק ולחוות בעצמך את עוצמות השיעמום. מצטער, אבל עלילתו הקלושה חמקה באופן טוטאלי מהנוירונים שלי. כמה אנשים נוחתים על כוכב שביט, משהו עם ירח של צדק שהוא יהלום ענק, ושום קונפליקט אנושי בעלילה. ספר שהשניא עלי את קלארק סופית.

Boojie

New member
למעשה, נדמה לי ש-3001

הוא המשך רביעי (נדמה לי שלפניו באים 2010 ו2061 או משהו כזה). ואני אשאיר למישהו אחר להסביר במה עוסק הספר, כי אני לא ממש חושבת שאני מסוגלת להסביר את זה. ואולי אם מישהו יסביר, גם אני סוף סוף אבין...

pazro

New member
3001 ספר רע מאוד, מכמה בחינות

עלילה ממש גרועה, והדבר הכי מעצבן הוא הרקע הטכנולוגי/חברתי של הסיפור. להגיד שהוא חסר מעוף או דבילי יהיה עלבון לכל שאר הספרים הגרועים שיש.

Ka Dargo

New member
ממה שאני מבין

ממש אבל ממש לא כדאי לקרוא,נכון? אז איך זה שהספר\הסיפור\המותג "אודיסאה בחלל 2001" התפרסם כ"כ הרבה?

הסיבה פשוטה מאד

הספר אודסיאה 2001 בחלל ספר מצויין. ההמשכים לוקים בכל התחלואים של כל ההמשכים. המסקנה שבאם אודסיאה 3001 בחלל רע או טוב, לא קשור לטיב של אודסיאה 2001.

למעלה