ס פ ר י ם ש ל ז י נ ה

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo63.gif ס פ ר י ם ש ל ז י נ ה ../images/Emo70.gif

חברים יקרים , הסתכלתי באתר הקניות של Amazon.com וגיליתי כי נכתבו ספרים רבים על הסידרה "זינה : הנסיכה הלוחמת", כולל ביוגרפיה של לוסי לולס, מכתבי מעריצים שנאספו כספר וכדומה . הספרים שהכי עניינו אותי היו הספרים שדיברו בעיקר על הסידרה כמו TV- Guide of Xena (כאילו, יאנו) מדבר על הכול בזינה עם תמונות מהסידרה, מאחורי הקלעים, על השחקנים, על המיתוס ועל הכול + Episode Guide . הספרים נכתבו ממזמן ככה שספר מצוין אחד שנכתב בערך בז'אנר שעכשיו פירטתי יש בו רק את 2 העונות הראשונות, ובאחר באותו הז'אנר את 3 העונות הראשונות . אבל הספרים אמורים להיות מצוינים . כולל ספר שקוראים לו : How XENA Changed Our Lives . למישהו יש ספר או מקור לספר שנותן את כול המידע כמו שפירטתי אבל עם מדריך פרקים של כול 6 העונות ! אם כן, אנא עדכנו אותי . הנה, הספרים הטובים שכתבתי ... 1) How XENA Chaneged Our Lives - True Stories by Fans for Fans Written by Nikki Stafford 2) Xena - Warrior Princess : The Offical Guide to the Xenaverse Written by Robert Weisbrot (זה מהסוג הספרים שכתבתי שנראים טוב !) 3) Battle On ! An Unauthorized, Irreverent Look at Xena : WP Written by Greg Cox (ונראה לי שגם זה ... לא בטוח) 4) Xena Warrior Princess : The Warrior Way of Death Written by John Wagner / Joyce Chin / Walden Wong (גם מהסוג הספרים הטוב) .

gabrielle

New member
לי יש את הספרים הבאים:

xena: all i need to know i learnd from the warrior princess how xena changed our lives ( מומלץ! ) the further adventures of: xena wp. את האמצעי התחלתי לקרוא והוא מצויין.... את השניים האחרים עוד לא התחלתי אבל הם חמודים ( מבחוץ ).

*neta*

New member
גם לי יש את הספר

How Xena Changed Our Lives
ואני סיימתי לקרוא אותו (מאוד חביב).

shanyz

New member
מממ לי אין../images/Emo13.gif

מה כתוב שם? (בטח כולם יגידו: איך זינה שינתה את חיינו) אבל אם תוכלו קצת יותר לפרט

gabrielle

New member
זנ מן תאורים של אנשים

מעריצים של הסידרה שכתבו מן מכתבים כאלה והם מספרים איך הסידרה שינתה את החיים שלהם... זה לא סתם סיפורים משמעממים אלא ממש סיפורים מרגשים על אנשים שהסידרה הצילה אותם... שווה קניה.

Cally1

New member
ולי דווקא יש את הספר השני

the official guide to xenaverse וגם כמה ספרי פאנפיקשן מצויינים:) אה,וגם עוד מעט יהיה את הספר החדש של התמונות...איזה 200 עמודים של תמונות..נראה לי נחמד,לא?

shanyz

New member
יאא כל הספר תמונות!!../images/Emo13.gif

אבל תמונות מתוך התוכנית או של לוסי ורנה וכ'ו..?

*neta*

New member
כל הספר תמונות?

את זה גם אנחנו יכולים להכין !
*רעיון
לפרוייקט חדש*

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo24.gif O.K ל א ט ל א ט ../images/Emo65.gif

Cally1 וכול שאר החבר'ה , יש לי מספר שאלות שאני ישמח, אם תענו לי עליהם בהרחבה (מאוד) ...
האם ניתן לקנות את הספרים כאן בארץ
ואם כן, באילו חנויות
האם אוכל להזמין את הספרים (או שאני אוכל להזמינם) מחנויות "סטימצקי" המובחרות ברחבי ת"א
הספר X:WP - The Offical Guide to the Xenaverse - מה יש בו
אנא פרטו לי במלוא הרחבה
האם הספר יפה
על מה הוא מספר ובמה הוא מתמקד , האם יש שם מדריך פרקים
מוקדש ל- Cally1
: כשאמרת שבקרוב יצא הספר החדש עם התמונות (בסביבות 200 עמודים רק של תמונות) מאיפה את יודעת על הספר
האם יש לך קישור באינטרנט שמספר ומפרט על הספר
אם כן, אנא שילחי לי אותו, בבקשה
ואם אין לך, בבקשה פרטי לי בעצמך על הספר
מתי הוא יצא
האם אוכל לקנות אותו בחנות "סטימצקי" וכדומה ברחבי ת"א או הארץ
אם כך, אני כבר ידע להשיג את הספר How Xena Changed Our Lives - True Stories by Fans for Fans . אני אוכל לקנותו, רק אם תעזרו לי ותענו על שאלותיי
גם אם מישהו, כבר ענה, ויש לכם משהו כלשהו להוסיף
אנא הוסיפו
בתודה מראש,
ב ן
קליסטו
ו-
איב
הן אחת מן הנשים היפות, הסקסיות, הכוסיות ביותר בטלוויזיה האמריקנית

shanyz

New member
אני חולקת את דעתך בקשר לחתימה../images/Emo13.gif

איב וקליסטו בין הנשים הכי סקסיות, כוסיות ביותר בטלויזיה?? אומנם אני לא ממש מעניין אותי מי כוסית ומי לא, כן, אבל.. אני ממש לא חושבת!! לוסי נראית פי אלף יותר טוב משתינו, כנ"ל לרנה.. ממ... גם השחקנית של אפרודיטה נראית יותר טוב (קוראים לה אלכס נכון?) אני יכולה להמשיך לפרט על נשים שנראות פי אלף יותר טוב מהן
חחהה זו דעתי כמובן...

*neta*

New member
אם אתה מוצא בארץ ספרים של זינה,

אנא פרט והודע לנו.

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo7.gif לא עניתם לי על השאלות ../images/Emo70.gif

בבקשה, תענו - לפי השאלות שהצגתי לכם בכול קטגוריה כי זה חשוב לי לדעת .

למעלה