עיתונאות השבוע!|אישלדג|

Alexis14

New member
../images/Emo63.gifעיתונאות השבוע!|אישלדג|

קיי, ראיתי שהיו די הרבה דברים על מרי קייט ואשלי בעיתונות השבוע אז החלטתי לשרשר אותם לכאן. אם מצאתם עוד קטעים שלא רשמתי כאן, שרשרו!
חלק מהקטעים לקחתי מ'פינת העיתונאות' של אריאלה בשרשור אחר אז תודה לה...

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאני לא יכולה לסרוק..

אבל יש ברייטינג ובפנאי פלוס וגם קארין מצאה איזו כתבה מארה"ב חדשה חדשה וזהו...

Alexis14

New member
*../images/Emo113.gifמעריב לנוער- 'שם-פה'../images/Emo113.gif

עמוד 63. "מרי קייט ואשלי אולסון חולשות על אימפריה של 76 מיליון דולר, מה שהופך אותן לפופולריות גם בקרב הקולג'ים, שמאוד מעוניינות לצרף אותן לשורותיהן. וכך התחילו קולג'ים רבים להפיץ שמועות שהתאומות עומדות ללמוד אצלם. זה הוביל למבול של טלפונים מצעירים אמריקנים, שביקשו לעבור ללמוד באותו קולג'. היחצ"נים של התאומות הודיעו בתגובה שהשתיים בכלל בנות 16 ועדיין בתיכון, ואין להן מושג לאיזה קולג' יעברו בעוד שנתיים." פורסמה גם תמונה מהvma, לא בדיוק זאת אבל דומה

Alexis14

New member
מעריב לנוער- הצופה../images/Emo113.gif

עמוד 65. "אימפריית האחיות אולסן מתפשטת. ב1 באפריל (היומולדת שלי...) מתכננות התאומות להשיק קו של בשמים. לבשמים יקראו 'מרי קייט ואשלי 1' ו'מרי קייט ואשלי 2'." אין תמונה.

Alexis14

New member
מעריב לילדים- מעריב כ"צים../images/Emo113.gif

עמוד 30. "התאומות של המאה. מחיאות כפיים-קבלו אותן: התאומות הכי מפורסמות של השנה, מרי קייט ואשלי אולסן. כן, כן, הן רק בנות 16, וכבר עשו היסטוריה של כוכבות אמיתיות! הן החלו את קריירת המשחק בגיל 5 חודשים, ועד עכשיו הן לא מפסיקות להופיע ולהשפיע. כן, גם אני בין המעריצים והמעריצות הגדולים של התאומות. יש לי תמונות, פוסטרים, סרטים וקלטות שלהן. זה כיף להיות מפורסם כי כיף שאוהבים אותך וזוכרים את השם שלך. אבל זה גם מעצבן כי כל הזמן מבקשים ממש חתימות, למרות ששומרי הראש מנסים לעצור את המעריצים וזה לא עוזר. תאמינו או לא- גם נערים מטרידים את בנות אולסן בטלפון. כיף או לא?!" (מאת כ"צית [כתבת צעירה] יעל לבנת, בת 11, תל-אביב) יש תמונה קטנה מ'מרי קייט ואשלי בפעולה' ותמונה קצת יותר גדולה, כמו התמונה הזאת
רק בלי הילדה.

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif כנסי ספיר ../images/Emo46.gif ../images/Emo26.gif

תגידו שאני עצבנית היום ( ואני ממש לא
) אבל מה הבעיה להבין
אמרו שרשור של עיתונות , יש לך בעיות קליטה
לא שרשור תמונות אלה שרשור קטעי עיתונות
עכשיו את יכולה להבין , לא לשרשר לכאן תמונות נדירות , קיי

Alexis14

New member
פנאי פלוס.../images/Emo113.gif

"איך השנים עוברות, לא להאמין. מרי קייט ואשלי אולסן, אותן הכרנו מהעריסה כשכיכבו יחד ב'צער גידול בנות', הן עלמות חן עשירות בגיל העשרה, שעומדות בראש אימפריה טלוויזיונית מרשימה. בתמונה, צמד התאומות המפורסם במהלך מסע קניות אינטנסיבי שערכו בחוצות בל-אייר." הכתבה

למעלה