ההודעה הזאת תקפה לשני הפאנפיקים שנגמרו בפורום
B Bleed for Me New member 8/7/07 #14 ../images/Emo63.gifההודעה הזאת תקפה לשני הפאנפיקים שנגמרו בפורום
M m i c k e y 15 New member 8/7/07 #15 ../images/Emo41.gifנמנמ דניאל..יש לי גם פאנפיק שאני רוצה לפרסם..חח איפה אפשר להוסיף אותי?
B butbut New member 8/7/07 #18 ../images/Emo221.gifצריך חידוש..ולעשות הבדל בין העונות..כמ כמו באבודים=]
L LironPoynter New member 8/7/07 #20 ../images/Emo221.gif צריך להתחדש קצת, ואחרי שהאחרים יסתיימו אולי להמשיך את העונות הבאות של הפיקים שהסתיימו. לי אישית יש פיק על הארי, ואני הייתי ממש שמחה לפרסם אותו פה ולקבל תגובות וכאלה.
../images/Emo221.gif צריך להתחדש קצת, ואחרי שהאחרים יסתיימו אולי להמשיך את העונות הבאות של הפיקים שהסתיימו. לי אישית יש פיק על הארי, ואני הייתי ממש שמחה לפרסם אותו פה ולקבל תגובות וכאלה.
Y YuvalJones New member 9/7/07 #50 המלצה על הפיק שלה! זה הפיק הכי טוב שקראתי =]]] וקראתי הרבה, בי שור [be sure] מרגש! DD=
מ מאיושSP New member 8/7/07 #22 ../images/Emo221.gif לא בגלל שלא באלי עונה שניה.. פשוט נחמד שיהיה משו חדש כי יש מלא חדשים שלא קראו את הפרקים המתקדמים בטח..=]
../images/Emo221.gif לא בגלל שלא באלי עונה שניה.. פשוט נחמד שיהיה משו חדש כי יש מלא חדשים שלא קראו את הפרקים המתקדמים בטח..=]
L L D N New member 8/7/07 #25 ../images/Emo221.gif ואל תשכחו שאפשר להתחיל פיק בבאסטדורק כי אני עוד שבוע מסיימת [בערך] +
א אמנדה האחת New member 8/7/07 #27 ../images/Emo221.gif אני כבר מתה לפרם את הפיק שלי ולקבל תגובות... ;; מתי תורי? LOL
H Himeka New member 8/7/07 #30 |כוכב|../images/Emo69.gif לי יש פאנפיק Queer, שזה שינוי מרענן ואני אשמח להעלות אותו.. הוא כמעט גמור ורק שיר צריכה לבטא לי.
|כוכב|../images/Emo69.gif לי יש פאנפיק Queer, שזה שינוי מרענן ואני אשמח להעלות אותו.. הוא כמעט גמור ורק שיר צריכה לבטא לי.