Bleed for Me
New member
../images/Emo63.gifפאנפיקים../images/Emo63.gif
הבנתי שעדי סיימה ושגם מיכל מסיימת ביום רביעי כן?,סורי שלא העלתי קודם את הרשימה,אני פשוט חוזרת כל יום מאוחר ואני לא מעודכנת..(ככה זה שאין מנהלת משנה) וגם ככה קשה לי אז מקווה שאתן מבינות. הרשימה: ואם אין לי כינוי XD-
את מעלה בשני וחמישי (מוזמנת להתחיל ביום חמישי) Himeka-
את מעלה בראשון ורביעי (מוזמנת להתחיל בראשון כאשר מיכל תסיים) simpsonit -הבאה בתור! MyTearsDontFall rachel malasa Lex 1 stasia היחידה O0NoNi0O Little Sapir mcfly danna Fairy of Rock יעליקק LironPoynter McFlyRoni טל גרנית Dirty wings2 McFly rullz m o r 1 0 2 עדידו מקפלייXD אם מישהי מעוניינת להיכנס לרשימה נא לשרשר להודעה זו: שם: שם הפאנפיק: כמה פרקים (אם אתן יודעות): ובנות,אם אתן רואות שפאנפיק נגמר וזה תורכן לפרסם או שסתם שמתן לב נא בבקשה לשלוח לי מסר ולידע אותי כדי שאני אפתח שרשור פאנפיקים חדש! זאת גם אחריות שלכן.. ושוב אין להעלות פאנפיק לפורום ללא אישור מההנהלה! (נו ממני
) גם אם זה תורכן נא לידע אותי קודם! יום טוב
דניאל.
הבנתי שעדי סיימה ושגם מיכל מסיימת ביום רביעי כן?,סורי שלא העלתי קודם את הרשימה,אני פשוט חוזרת כל יום מאוחר ואני לא מעודכנת..(ככה זה שאין מנהלת משנה) וגם ככה קשה לי אז מקווה שאתן מבינות. הרשימה: ואם אין לי כינוי XD-