פאנפיקים

Bleed for Me

New member
../images/Emo63.gifפאנפיקים../images/Emo63.gif

הבנתי שעדי סיימה ושגם מיכל מסיימת ביום רביעי כן?,סורי שלא העלתי קודם את הרשימה,אני פשוט חוזרת כל יום מאוחר ואני לא מעודכנת..(ככה זה שאין מנהלת משנה) וגם ככה קשה לי אז מקווה שאתן מבינות. הרשימה: ואם אין לי כינוי XD-
את מעלה בשני וחמישי (מוזמנת להתחיל ביום חמישי) Himeka-
את מעלה בראשון ורביעי (מוזמנת להתחיל בראשון כאשר מיכל תסיים) simpsonit -הבאה בתור! MyTearsDontFall rachel malasa Lex 1 stasia היחידה O0NoNi0O Little Sapir mcfly danna Fairy of Rock יעליקק LironPoynter McFlyRoni טל גרנית Dirty wings2 McFly rullz m o r 1 0 2 עדידו מקפלייXD אם מישהי מעוניינת להיכנס לרשימה נא לשרשר להודעה זו: שם: שם הפאנפיק: כמה פרקים (אם אתן יודעות): ובנות,אם אתן רואות שפאנפיק נגמר וזה תורכן לפרסם או שסתם שמתן לב נא בבקשה לשלוח לי מסר ולידע אותי כדי שאני אפתח שרשור פאנפיקים חדש! זאת גם אחריות שלכן.. ושוב אין להעלות פאנפיק לפורום ללא אישור מההנהלה! (נו ממני
) גם אם זה תורכן נא לידע אותי קודם!
יום טוב
דניאל.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ממ יש לי משו לומר ../images/Emo26.gif

אני בחיים לא ראיתי הודעות משתי הבנות שאמורות לפרסם עכשיו. אז...תביני לבד את הרמז XD

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif הן הרבה זמן כבר לא בפורום. כמה חודשים.

כנ"ל לגבי עדי וספיר. (הבאות בתור) ~מקווה שזה באמת השמות של סימפסונית ומיי טירז דונט פול ולא עשיתי פדיחות
~

Bleed for Me

New member
אני חושבת שהילה לא פה..

לא יודעת לגביי השאר בהתחשב בעובדה שאני כבר חודשיים לא ממש פה למרות שאני ממש משתדלת..קצת קשה לי להתעדכן בהכל..יש להן עדשךישי הבא לחזור אלי כדי להיות בטוחה..אם לא נמשיך הלאה..

sweet shir

New member
לא מאשימה אותך או משהו, רק הבאתי לתשומת

ליבך.
~בנימה לא קשורה~ כל פעם מחדש הציטוט בחתימה שלך עושה לי צמרמורות.
אני מתגעגעת למגרש ביתי.

sweet shir

New member
לא ראיתי איזה שנה, כי נמאס לי להוריד. ../images/Emo6.gif

~ישלי הוט~ אני תקועה באיזה פרק 409, נראלי.

O0NoNi0O

New member
וואי באיזה פרק זה היה?

עכשיו קראתי אותו, ציטוט מדהים, מהאלה שעושים צמרמורת..

ThatGirl

New member
*נדחפת לשיחה../images/Emo3.gif*

הילה בחו"ל כבר איזה 3 חודשים [אירלנד, אנגליה], היא צריכה לחזור בתחילת חודש הבא.. אני חושבת שהיא תרצה לעלות את הפיק שלה אז אולי פשוט לעשות החלפות בנתיים במישהי אחרת? :) *ולאלה שתוהות מי אני, אני הדס ^^ הייתי בפורום עוד שרק פתחו אותו, ותקופה דיי ארוכה אח"כ (אני מזהה כמה בנות אבל רואה שהרוב נעלמו), אני עדיין אוהבת את מקפליי ונכנסת פה מידי פעם להתעדכן, פשוט ההודעה הזאת קרצה לי חח אולי יש פה עוד כמה בנות שאפילו זוכרות אותי P:*

O0NoNi0O

New member
אני זוכרת אותך!

חח..אם זאת את ואני לא מתבלבלת [כי בכול זאת את ותיקה ואני כולה שנה בפורום, טיפה יותרXD
] אז אני עכשיו נזכרת שתמיד התלהבתי מהכינוי שלך!XD

m i c k e y 15

New member
כן הרוב נעלמו...../images/Emo9.gif ואני זוכרת../images/Emo9.gif

זוכרת אותי?? XDD אפילו ספיר כבר לא פה
סימפסונית חח

ThatGirl

New member
חח באמת זוכרים אותי D:

אני עוד אשקול לעשות קאמבק מטורף

למעלה