|
פיזיולוגיה

tkd no1

New member
|../images/Emo63.gif פיזיולוגיה../images/Emo63.gif

מולי שלום, רציתי לשאול אותך קצת על פיזיולוגיה... דבר ראשון במה בדיוק עוסק פיזיולוג היכן הוא עובד ובמה? איפה אפשר ללמוד את המקצוע וכמה שנים לומדים ? האם ישנו ביקוש למקצוע או שלאחר קבלת התואר קשה להשיג עבודה? אני מאוד אשמח אם תספר לי על המקצוע אני בעצמי עוסק בספורט ולומד ביולוגיה (אני כרגע עולה לי"א) כך שחשבתי על ללמוד פיזיולוגיה לאחר הצבא? וללא קשר אתה מכיר אתר טוב שעוסק בכושר ו- fitness מצטער על החפירה תודה :)

פיסיולוגיה או ארכיאולוגיה? ../images/Emo13.gif

שלום רב, 1. פיסיולוג עוסק בתהליכים שמתרחשים בגוף האדם ובקשר בין תפקוד המערכות השונות בגוף. לפיסיולוגים יש מגוון תחומי ענין והתמחויות, החל מהיבטים מחקריים פתולוגיים של מערכות שונות וחלה בפיסיולוגיה של המאמץ ובחקר תגובות הגוף למאמץ גופני ולתנאי סביבה שונים. 2. העבודה יכולה להיות בהוראה, במחקר, בייעוץ אישי, בבתי חולים, במעבדות, בחברות תרופות ועוד... 3. את המקצוע לומדים בבתי ספר לרפואה. בדרך כלל מתואר שני ואילך 4. לגבי עבודה - אם תהיה טוב ועם הרבה מוטיבציה אני מניח שתסתדר...השאלה מה אתה רוצה לעשות ולאן החיים יקחו אותך. 5. ביולוגיה זה מצוין. זה בסיס טוב מאוד לפיסיולוגיה! איזה ספורט אתה עושה? 6. באיזה תחום בכושר אתה מתעניין? ריצות? פיתוח גוף? תרגילים? בברכה,

tkd no1

New member
רוצה להיות פיסיולוג

אז ככה אני עוסק בטקוואנדו (התאמנתי אצל אלכסיי בלוד אולי אתה מכיר) בעיקרון עכשיו אני מתעניין בריצות ואני עושה תרגילי כושר בסיסיים (מתח, שכיבות סמיכה, בטן וכו'). אני מאוד אוהב ספורט ככלל וגם ביולוגיה. כשאני חושב מה אני ארצה ללמוד ולעבוד כשאני אסיים את הצבא חשבתי על פיסיולוגיה כמקצוע מעניין. דיברתי עם אבא שלי שהוא רופא ושאלתי אותו האם זה מקצוע כדאי ואבא שלי אמר שאין מקומות עבודה רבים. רציתי לשאול אותך האם כדאי להתמקד במקצוע כעבודה. ודרך אגב יש לי המון מוטיבציה

למעלה