פינת הנוסטלגיה עושה קאמבק

../images/Emo63.gifפינת הנוסטלגיה עושה קאמבק../images/Emo63.gif

נוסטלגיה בפורום אמיר פיי גוטמן והפעם פינה בסיגנון ארכיון
חודש מאי 2009 אמיר מקבל ביחד עם הדוגמנית שחקנית ומנחה ימית סול תוכנית שבועית באולפן השקוף של ערוץ מוזיקה 24 שנקראת "המצעד" שבה בכל תוכנית עוסקים בשירים בעלי מכנה משותף שבמהלכה האורחים והמנחים והצופים בבית בוחרים את השיר האהוב עליהם מתוך רשימת השירים שניתנת להם. התוכנית כללה גם חידונים ופרסים,הופעות חיות,ראיונות עם אומנים ועוד ושודרה בכל שבת אחרה"צ. התוכנית נמשכה עד סוף אוגוסט שבו גם הסתיים האולפן השקוף וערוץ המוזיקה עבר לפרוייקט חדש פרוייקט העשור שבו בוחרים את שיר,זמר,זמרת.הרכב,קליפ,העשור, של ישראל וגם כאן אמיר וימית מקבלים תוכנית חדשה ומנחים את שעשועון "מלך העשור
ששודרה בימים א' עד ה' אחרה"צ.בתוכנית הצופים התחרו זה בזה בשאלות טריה בכל יום על אומן אחר ובסופה בגמר הגדול בתחילת אוקטובר זכה צופה מאושר ב100 דיסקים ישראלים.

חוזרים עשר שנים אחורה...../images/Emo133.gif

השנה 1999 אמיר חבר בלהקת הבנים הראשונה והמצליחה ביותר בישראל היי פייב ימית דוגמנית מצליחה בתחילת דרכה ומנחה את התוכנית יש בעיר מסיבה" לצד תומר יוסף(שגם בתוכנית הזו היי פייב הופיעה) לאחר שב1997 זכתה בתחרות "סופר מודל 97'" שזו גם שנה שניה להקמתה של היי פייב. בתמונה אמיר וימית באירוע מתוקשר ב1999 השנה השלישית של היי פייב
התמונה היא מתוך מגזין פנאי פלוס בכתבה על אותו אירוע אליו הוזמנו אמיר,ימית,ומפורסמים נוספים

OOOO0

New member
וואו, איזה מגניב!

אהבתי את הרעיון של הפינה! כל הכבוד על ההשקעה!

ניקול110

New member
ואווו כל הכבוד על ההשקעה :)

רעיון יפה אהבתי מאוד...תודה רבה!! וכל הכבוד3>

OOOO0

New member
נכון, אבל גם את הרעיון הספציפי של היום אהבתי.

כלומר לקחת מישהו שאמיר בקשר איתו היום ולהראות תמונה ישנה שלו עם אמיר מהעבר. אני אוהבת דברים כאלה!

מאוד שמחה שאהבת../images/Emo140.gif

צילמתי עתק אחד מהמקור של התמונה והבאתי לימית באחת הפעמים שהייתי באולפן השקוף בבת ים והיא הייתה בשוק שהבאתי לה את זה

ניקול110

New member
נכון אני זוכרת ...היא רצה לאמיר להראות לו :)

אני זוכרת את זה היא באמת הייתה בשוק ..

האמת שלא ראיתי

כי היא הלכה אליו בחזרה לאולפן עצמו אבל לא נראה לי שזה הפליא אותו במיוחד כי הוא יודע תמיד שיש לו ארכיון פרטי משלו

למעלה