פינת הספרות היומית

gilad g

New member
../images/Emo63.gif פינת הספרות היומית ../images/Emo63.gif

ראה שמש/אבן גבירול (אני חושב שזה הוא
) ראה שמש לעת ערב אדומה / כאילו לבשה תולע למכסה תפשט פאתי צפון וימין / ורוח ים בארגמן תכסה וארץ - עזבה אותה ערומה / בצל הלילה תלין ותכסה והשחק אזי קדר, כאילו / בשק על מות יקותיאל מכוסה סתם, משעמם לי
אל תשאלו מאיפה אני יודע את זה בע"פ

yuval k

New member
אל תשאלו אותו... אני אגיד.

בגלל הבגרות בספרות
, גלעד. הפינה תוכנס לשירשור הלילה-טוב... אבל תנו לי לבד הלילה
מהלילה הבא - גלעד. אתה הממונה

gilad g

New member
אני בעד

להפוך את הפינה הזאת ל"פינת הבגרות היומית". כל פעם משהו אחר מאיזשהו מקצוע לבגרות, כדי לרענן את הזיכרון
מי איתי

yuval k

New member
moi.

אז אוקיי, הפינה הלילה היא בנושא אנגלית, ואפילו שלא היתה לי בגרות, אני אכניס קטע של ספרות אנגלית פנימה
זה גם קשור למתימטיקה.

gilad g

New member
../images/Emo63.gif פינת הבגרות היומית ../images/Emo63.gif

והפעם - היסטוריה
ארה"ב בין מלחמות העולם א. שלושה מאפיינים של תקופת השפע: * התפתחות של תעשיית הרכב, הכנסת טכנולוגיות חדשות. * שגשוג הבורסה, קצב הצמיחה של הבורסה האמריקאית עלה בהתמדה. * התפתחות תרבות הפנאי – קולנוע, רדיו. השפעת אחד ממאפיינים אלה על פרוץ המשבר: שגשוג הבורסה הביא לעליית ערך החברות לרמות לא ריאליות ותרם למפולת של אוקטובר 1929. ב. גישתו של רוזבלט היתה: * מעורבות של הממשל בפעילות הכלכלית. * סעד ותעסוקה באחריות הממשל (דמי אבטלה, עבודות ציבוריות). * מתן ערבויות לאזרחים כנגד התמוטטות בנקים. * סיוע ותמיכה לחקלאים על מנת למנוע את הגירתם רוזבלט היה שונה בגישתו מהובר מאחר שבניגוד אליו, ניהל את הטיפול במשבר באופן ריכוזי, תמך במתן קצבאות ממשלתיות לאזרחים, לא נמנע מכניסה של המדינה לגרעון. הבין כי המשבר אינו זמני וכי הפתרון לו הוא באחריות הממשל.

xyxyxy

New member
בגרות של יחידה אחת באנגלית

תזכורת:
1) i have dog a dog is? 1) חתול 2) פרה 3) חמור 4) קוף​
מממ.. אני יבחר ב 3.. נראה הכי הגיוני

Yanin K

New member
גלעד - don't u dare ../images/Emo70.gif

( dare - ככה כותבים? יובל...)

claimbing

New member
ממש לא קשה להמציא שירים כאלה

מתחכמים..חח..פשוט כותבים מילים שלא נראות קשורות ביום-יום..למשל:
היום שולחן נצא במרומים יד ורגל לא מסתדרים אולי אעשה ובשנית ברון תסתום ת'פה ןלך תאכל מילון מה אתם אומרים
יש לי עתיד

למעלה