פינת התרבות השבועית

../images/Emo63.gif פינת התרבות השבועית ../images/Emo63.gif

אוקיי זה הולך ככה. כל שבוע ניקח שיר של דנה, ונעשה לו מין ניתוח אסוציאטיבי. למה הוא מתקשר אלייך. מה הוא מזכיר לך ושות'. המטרה היא כמובן לעורר את הפורום, אבל חשוב מכך היא לגעת בכם, ולחבר אתכם למילים הנצחיים של דנה
. ומתחילים- שבוע 1.
והשיר.. בא והולך
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) אשמח אם מישהו ייקח על עצמו להיות אחראי לפינה הזו. יש לציין כי הרעיון חפינה נלקח מפורום היהודים- אותו נירקי
הייתה פותחת כל שבוע.
לילה טוב, מילי

N1ce guy

New member
מילי ביקשה, אז אני עונה :)

והשיר.. בא והולך בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) כן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) כן! (אני מכיר בקושי 5 שירים של דנה
) המשפט המועדף בשיר: המ... לא כ"כ זוכר
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רד הוט צ'ילי פפרז. זה לא היה מתאים להם. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. אביב גפן, אולי זה יהיה נחמד. דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע. העברתי תחנה ברדיו (זה מפדח יחסית לפורום וזה
) דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע. כלום דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע. כנ"ל השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) לא מזכיר.

BurningUp10

New member
אז ככה

כן בחמשת המועדפים אני חושב המשפט המועדף: "אתה בא והולך אתה לא נשאר, ואי אפשר לקבוע איתך שום דבר". לא הייתי רומה לשמוע את רוני שרה את זה והייתי רוצה לשמוע את עברי לידר שר את זה. לא קרע לי משהו מפדח אבל זה הפאן טון שלי ואמא של ידידה שלי אמרה לי בטלפון בצחוק "מזה השיר הזה? תחליף תחליף" חחח . לא יודע כל כך מה הוא מזכיר לי מזכיר לי את ההופעה בתמונע חחח ותחושבת תל אביב כזאת של בדידות לבד.

אם אתה לא חבר - אל תבוא יותר

לא ממש גבוהה... ממוקם איפשהו באמצע
אמ... |חושב| "אם אין לך חיבוק בשבילי אז אני מוותרת על החגיגה"
זמר שלא.. אמ.. איל גולן?
זמרת שכן. מירי מסיקה
השיר הזה לא מתנגן אצלי במערכת הרבה :$ אז אין לי שום אסוציאצייה
לא מזכיר לי כלום :$ :$
תודה מילוש

וול, אני מוכנה לקחת את זה על עצמי..

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) כן המשפט המועדף בשיר: "אתה לא אמיתי אתה לא בשבילי, עוד לילה חיכיתי לך לשווא" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני סופרסתם
שרית חדד, אייל גולן, מאיה בומבילה ושאר ירקות
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. איגי וקסמן, יכול להיות חמוד
עברי לידר
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע?
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע?
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע? השיר התנגן ברקע
לא, סתם. אין. השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)

*******בחמשת המועדפים!

משום מה לא ראיתי את השאלה הראשונה ולא קראתי עד הסוף את השנייה
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא

בא והולך ../images/Emo99.gif

והשיר.. בא והולך
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) כן. המילים הם פשוט דנה
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא!
המשפט המועדף בשיר: הממ "אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על ההצגה"
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד, וכל דבר מזרחי אחר.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. אפרת גוש.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע : לא שזכור לי ולא שאני אשתף
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: זיכרונות, תמונות שרצות בראש.
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: שוב, התמונות שעולות וצצות, לוב ולרע. אחרי הכול זו דנה
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) אביב שמתעכב להגיע, בדיוק שהכי מחכים לו. לילה טוב
מילי

../images/Emo9.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) - לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) - גם לא המשפט המועדף בשיר: "אתה בא והולך, אתה לא נשאר" (איזה קטע
) זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - שלא..? אמ..לא יודעת זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - קרן פלס אולי..|מהרהר| דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - לא היה כזה דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - מחשבות, אולי.. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע - לא היה השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) - תקופה

כן ../images/Emo122.gif

יו נאו..תקופת מבחנים ובגרויות..
מקווה להיות פה יותר אחרי הבגרות במתמטיקה (יום שני הקרוב)

TiShLeR Michal

New member
"עוד לילה חיכיתי לך לשווא."

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) בעשיריה.
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא.
המשפט המועדף בשיר: לא רק שורה, בית שלם. "אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא שמעתי ממך אתה לא רציני, אתה נעלם לי כל פעם כבר התרגלתי אני כמעט אדישה"
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מזרחים למניהם.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: איגי וקסמן אולי.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה.
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא מדברים על כאלה.
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: קיבלתי את החיבוק שלי.

Twisted Shadows

New member
אני

בחמשת המועדפים שלי?לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: כבר יבשו דמעותי כבר כמעט נרגעתי אתה לא אמיתי, אתה לא בשביל זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. איגי וקסמן

נחמדדדד../images/Emo205.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו), אין לי רק 5 מועדפים אצל דנה!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא. המשפט המועדף בשיר: "אתה בא והולך אתה לא נשאר, ואי אפשר לקבוע איתך שומדבר"
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. מסכימה בקשר לקרן פלס. דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע? חחחחח לא משהו שזכור לי דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע, גם לא זוכרת.. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע שמעתי אותו באוטובוס בדרך לבית ספר ואז ראיתי בחוץ אישה כזאת שמעדה וזה מזה הצחיק אותי
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה), מישהו

למעלה