פינת התרבות השבועית

../images/Emo63.gif פינת התרבות השבועית ../images/Emo63.gif

שבוע 3 יוצא לדרך והשיר.. אהבה בקיץ
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר:
שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי?
המשפט/בית המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)

BurningUp10

New member
OK

*לא בחמשת המועדפים שלי *לא בחמשת הלא מועדפים שלי *גירסה רועשת השיר בדואט עם מישהו: אםםם עברי לידר? אני יודע חחח המשפט המועדף בשיר: לא בכל מצב נופל כוכב ניקח סיכון לא מחושב הלהבות שלי דולקות עכשיו". מישהו שלא הייתי רוצה- היהודים ואין לי מושג למה מישהו שהייתי רוצה לשמוע - אין אבל זה תמיד היה נשמע לי כמו שיר שמתאים לרוני סופרסטאר בגלל המילים. וכל השאר - אין:)

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

+ בחמשת המועדפים שלי? לא, אבל בעשר כן
+ בחמשת הפחות מועדפים שלי? האמת אין לי חמישייה של "פחות מועדפים" + רועשת או שקטה? מתאים יותר רועשת + שיר בדואט? לא'דעת :| לא נראה לי שזה מתאים לשניים + משפט מועדף : "מה צריך לקרות קורה ושומדבר לא במקרה בוא ונרקוד את הריקוד של העולם הזה"
+ זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן? חחחח אנערף. גיים בויז?
+ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר? כל מי ששר טוב
. + דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע? זה פאדיחות כל פעם ששומעים אותי שרה כשהדיסק מתנגן. + דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע? אני נוהגת לשמוע שירים כדי להתעודד, ככה שיש הרבה. + דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע? לא זכור לי משהו מיוחד.

ADVAM4

New member
אני:)

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא :לגמרי כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא :לא:) מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר:דווקא השיר הזה רועשת:) שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי?לבד. המשפט/בית המועדף בשיר:"אני בוחרת להרגיש לא מפחדת להדגיש את מה שמבפנים רוצה לצאת" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:ירמי קפלן.. חחח אין לי מושג איך הגעתי לזה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.:היהודים אולי... זה יכול להיות מעניין... דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אממ לא מפאדח.. פשוט בפעם הראשונה שדנה נגנה אותו... זה היה בניצנים הראשון.. בפעם הראשונה ורק אני ידעתי את המילים מכל מי שהיה בקהל וזה היה קצת מוזר:) דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:בכיתי:) חח אבל זה היה מזמן. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:חיבקו אותי:) השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)"הקיץ?!

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שבוע 3 יוצא לדרך והשיר.. אהבה בקיץ בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
מתקרב בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
לא מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר
אמ.. שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי
לא המשפט/בית המועדף בשיר: "נשימות, עיניים, לב שבור לשניים" "איך אפשר להתעלם ממה שמתבקש" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אף פעם אין לי מה לכתוב פה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר
המ..אולי עברי לידר דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא חושבת שהיה דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: גם לא חושבת שהיה דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: ^ השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה): ים

עונה^^../images/Emo205.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) אין לי רק 5 מועדפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר: מה זאת אומרת? לא שמעתי את השיר הזה בהופעה ככה שנאי מכירה רק את הגירסא של הדיסק שהיא רועשת אני משערת? שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי? כן, איתי!
המשפט/בית המועדף בשיר: "נגיעות ידיים כביש ראשי שמיים נשימות עיניים לב שבור לשניים" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל המזרחיים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. רק דנה דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה.. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע גם לא דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לוזוכרת
אבל קרה השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)לא מזכיר אבל נותן כזאת תחושה של החופש הגדול...

אהבה בקיץ ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) כן, כמובן, שיר חזק. כ"כ שיר "דנה"
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר: ר ו ע ש ת
שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי? לא חשבתי על זה אף פעם, זה כ"כ שיר "דנה", אולי עם שרון חזיז שגם לה יש עוצמות נשיות כאלה..
המשפט/בית המועדף בשיר: מה צריך לקרות קורה ושומדבר לא במקרה
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל הזמרים והזמרות המזרחיים, הגיימבויז.. רוני..
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.: סקעת
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: -
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע -
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: -
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) ---->

למעלה