פינת התרבות השבועית

../images/Emo63.gif פינת התרבות השבועית ../images/Emo63.gif

והשבוע.. בומביי
מי שצריך מילים מוזמן להכנס לכאן.
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
השיר מתאים לדואט ? אם כן, עם מי?
הופעה מסוימת שזוכרה במיוחד עם השיר הזה-
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) תתפרעו
לאב יו.

בובמיי.. כמה מילים בשיר אחד../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - אין לי 5 מועדפים!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא... המשפט המועדף בשיר: "יפה מכוער וחכם העולם וטיפש" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני
השיר מתאים לדואט ? אם כן, עם מי? לאא ממש לא מתאים לדואטט הופעה מסוימת שזוכרה במיוחד עם השיר הזה- אין ממש. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. עדיף שרק דנה
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע? לא קרה דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע? כנ"ל דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע? לוזוכרת. השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה),איזו נסיעה אחת שהייתה לי לתל אביב

BurningUp10

New member
טוב

בחמשת המעודפים שלי? כמובן שכן! המשפט המועדף בשיר: תחבושת על האוזן של המתאגרף לא ציר חיוך מהורהר על פניו של אלוף הגולף הצעיר. זמר שלא הייתי רוצה - שלמה ארצי שכן הייתי רוצה - אין מתאים לדואט - לא כן ההופעה בזאפה! שהייתה לא מזמן חיכיתי לשיר הזה! כל השאר אין לי ממש

ADVAM4

New member
זה היה גאוני לא לכתוב תוכן להודעה..

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא -אמממ זה תלוי... אני זה שיר כזה ששומעים מתי שעצבנים על כל העולם. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא -לא שירים לימים רגועים... המשפט המועדף בשיר:"יפה מכוער וחכם העולם וטיפש יפה מכוער וחכם העולם וטיפש וטיפש וטיפש וטיפש" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-אמממ קורין אלאל אולי.... השיר מתאים לדואט ? אם כן, עם מי?לא... לבד!:) הופעה מסוימת שזוכרה במיוחד עם השיר הזה-אמממ אני זוכרת הופעה.. אני חושבת שזה היה בניצנים.. הראשון.. והיא שרה את זה.. וזה היה כ"כ מתאים למצב רוח שלי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.-אמממ..אביתר בנאי אולי...? זה יכול להיות מעניין דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע-לא קרה:) דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע-אממ לא זכור דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע-אממ לא יודעת... השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)\= לא יודעת

יום שקט שיהיה ../images/Emo57.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
המ..לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
לא המשפט המועדף בשיר: "יפה מכוער וחכם העולם וטיפש וטיפש וטיפש וטיפש" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! השיר מתאים לדואט ? אם כן, עם מי
לא מתאים הופעה מסוימת שזוכרה במיוחד עם השיר הזה- בתמונע עם רעות זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר- אין דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע- הממ לא ממש מפדח אבל בכל זאת - בהופעה לא הצלחתי להגיד את המילים של הבית הראשון בכזו מהירות ודנה שועשעה מזה
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - אין דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע - השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) - את רעות

למעלה