פינת התרבות השבועית

../images/Emo63.gif פינת התרבות השבועית ../images/Emo63.gif

שבוע 4 יוצא לדרך והשיר השבוע.. לומדת לעוף
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר:
שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי?
המשפט/בית המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)
להסתכל אחד לשני, ב ע י נ י י ם

לומדת לעוףףףף../images/Emo99.gif

זה השיר הראשון של דנה ששמעתי והשיר הכי הכי אהוב עליי שיש!
בחמשת המועדפים שלי? כןןן
גרסה רועשת או שקטה? בינונית
דואט - לא מתאים לדואט...
משפט מועדף - "להסתכל אחד לשני בעיניים"
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - כולם! לא רוצה זה שיר רק של דנה :)
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - אין..
השיר מזכיר לי - שמים ואווירה טובה.

ישלי אקוסטית כמו של דנה בתמונה../images/Emo205.gif

בטח שמעתם את זה מליון פעם
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) אני בפעם הבאה כבר מוחקת את הסעיף הזה מהשאלון הזה כי אין לי רק 5 מועדפים!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר: רועשת... שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי? עדיף שלא המשפט/בית המועדף בשיר: "אני מבזבזת כוחות יקרים על שטיות עושה רושם על זרים יכול להיות שנשארת בצד לרגע תבוא אלי ואל תוותר אני אוהבת אותך יותר ויותר אולי הרשתי יותר מדי לעצמי אולי הגזמתי" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מרגול
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. אולי איגי דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע כנ"ל דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) את ההופעה הראשונה שלי של דנה בתמונע.

hadas 5

New member
טאקמין?../images/Emo168.gif

זה השם בערך של הפירמה של הגיטרה? כי אם כן, גם לי יש כזאת (יותר נכון לאח שלי בת"א יש כזאת
)

...

והשיר השבוע.. לומדת לעוף בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) - המ.. לא בטוחה מה בדיוק חמשת המועדפים שלי, אבל הוא איפשהו באזור שלהם בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) - לא מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר: מכירה רק גרסא אחת שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי? לא המשפט/בית המועדף בשיר: "עכשיו אני לומדת לעוף עוצמת עיניים בנתיים" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מהקטע הזה תמיד אין לי מה לענות
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה): סולחה 2005, אגסית, ים המלח

עונה ../images/Emo204.gif

והשיר השבוע.. לומדת לעוף
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) הממ לא אבל הוא מעולה!
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) חמשת המה?!
מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר: האמת שזה מעניין לשמוע אותו בלי גיטרות בגרסה שקטה.
שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי? לאאאאאאא. לבד לבד
המשפט/בית המועדף בשיר:
להסתכל אחדלשני בעיניים
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! קרן פלס! מירי מסיקה. הן יהפכו אותו לשיר אהבה!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.איה כורם ה השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)
התמונה הזו פשוט מדהימה. "חושבת על מים.. בנתיים" |טיפה|

האקוסטית שלה ../images/Emo99.gif

היא פשוט מסנוורת אותי לפעמים! יש לה המון שירים יפים ומה שמאוד אהבתי זה שהיא משתמשת בהרבה דימויים ומטאפורות אני אוהתב תכתיבה שלה!

בא לי.

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) בהחלט. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)לא. מעדיף גרסה רועשת או שקטה של השיר:בא לי לשמוע כשקטה אבל פתוחה לשתי הגרסאות. שיר בדואט עם מישהו, כדאי? כן/ לא. אם כן- עם מי? דנה עדיני מתאימה פה
. סתם, לא יודעת.
המשפט/בית המועדף בשיר: "עכשיו אני לומדת לעוף עוצמת עיניים. בנתיים." "תבוא אליי ואל תוותר." זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אורית שחף, לא נראה לי שמתאים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. לא יודעת. דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כולם היו בשקט ונפל לי משהו שממש הרעיש. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע לא קרה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא קרה. השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) כנפיים. שמיים. אולי אושר-רגעי.

למעלה