פינת התרבות השבועית

../images/Emo63.gif פינת התרבות השבועית ../images/Emo63.gif

יותר בכיוון של חודשית... BUT..
והשיר הפעם- *תופים תופים* מחכה לו
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר.
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע
השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) מצורף קובץ jpg

דג י ת

New member
עונה....

יותר בכיוון של חודשית... BUT.. והשיר הפעם- *תופים תופים* מחכה לו בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) לא לא יודעת השיר מציג מישהי בעלת חולשה שמפסיקה את החיים שלה כי היא מחכה לו, הכוונה במפסיקה את החיים לא מתאבדת אלא פשוט משתעבדת ללחכות לו לא חבל?! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא ממש המשפט המועדף בשיר: אין כזה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. לודעת אני לא ממש התחברתי לשיר הזה דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע לא מתנגן כמעט דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע דה סיים דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע דה סיים השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) רשמתי למעלה

o n m y o w n

New member
לפחות משהו מעסיק אותי בעבודה...

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו): בהחלט כן. אפילו מקום 1. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל): לא המשפט המועדף בשיר: "יושבת מול הים, עם איש אחד חזק...שומר עלייך...". זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: אף אחד אחר חוץ מדנה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כנ"ל. דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: התנגן בלייב יותר נכון. בהופעה של דנה היא החליטה ליידע את כל הקהל שאני והבן זוג שלי (שיואו, זה היה מזמן) יפים כשאנחנו מתנשקים... דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: ממממ...הייתי באמצע הופעה של דנה! השיר מזכיר לי... את ההוא מסעיף הפאדיחה

....

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) - המ... כמעט בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) - לא המשפט המועדף בשיר: כמעט הכל
"מדמיינת מציאות במקום אחר" "בנתיים את לבד עם החלומות שלך" "מחכה לו שיבוא ויציל אותך מכל המכשפות והשדים, מכל האנשים שמדברים" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי לידר, אולי דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - אין דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע - אין השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)

hilali1

New member
שיר מקסים מקסים ../images/Emo9.gif

והתמונה גם.. מעניין מי צילם

...

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו) גבולי. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל) לא. המשפט המועדף בשיר: "בינתיים את לבד, עם החלומות שלך." "מחכה לו שיבוא ויציל אותך, מכל המכשפות והשדים.." זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אפרת גוש.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. ריטה O: השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה) מיטה.. לילה לבד, עם שאיפות.

coolit97

New member
עונה

מחכה לו-- בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (מי שרוצה להסביר זכותו)- בטח!!!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא (כנ"ל)- אין דבר כזה בשירים של דנה המשפט המועדף בשיר: כמעט כל השיר.. אמממ יושבת מול הים עם איש אחד חזק שומר עליך זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זהבה בן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר. רק דנה!! דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע- בהופעה שהייתי ממש שרתי את השיר בהתלהבות ופתאום קלטתי שאחותי בוהה בי... דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע- שהבנתי שאני מבצעת את מה שכתוב בשיר... דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע-אממ לא יודעת השיר מזכיר לי... (אפשר לצרף תמונה)- את עצמי

למעלה