פינת התרבות השבועית..

A m 0 s

New member
../images/Emo63.gifפינת התרבות השבועית..../images/Emo8.gif

אוקיי זה הולך ככה; כל שבוע ניקח שיר של איתי, ונעשה לו מין ניתוח אסוציאטיבי. למה הוא מתקשר אלייך. ומה הוא מזכיר לך... שבוע ראשון; השיר: אפילו לא אני. בחמשת המועדפים שלי? בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי...

A m 0 s

New member
../images/Emo41.gifיש לציין שהפינה נגנבה מקומונת סיון שביט../images/Emo70.gif

ady18

Well-known member
עונה

בחמשת המועדפים שלי?כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר:"סתיו 99 על מדים" זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן:שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אריק ברמן דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:מחשבות דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ששמעתי אותו ב24 בראיון השבוע השיר מזכיר לי...

אושRתי

New member
עונה

השיר: אפילו לא אני. בחמשת המועדפים שלי?יאפ בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר:אף אחד לא הכיר אותי בעיר הזאת אפילו לא אני זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אריק ברמן, דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי...

shoba

New member
עונה

בחמשת המועדפים שלי?נכון לכרגע, כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר:"אני לבד, זאת אשמתי. הרי תמיד ביקשתי שקט אמיתי". זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן:לא הייתי רוצה אף אחד, איתי זה איתי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:צביטות למיניהן. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:חיוכים למיניהם.
השיר מזכיר לי...

למעלה