פינת התרבות השבועית..

A m 0 s

New member
../images/Emo63.gifפינת התרבות השבועית..../images/Emo8.gif

שבוע שני; השיר: לפנות עצב. בחמשת המועדפים שלי? בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי...

אושRתי

New member
עונה

השיר: לפנות עצב. בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר:ציפורים על גג ביתך לפנות עצב מנגנים מה שרציתי לומר בעצמי זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:עברי לידר דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא קרה דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כנל דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:

shoba

New member
עונה../images/Emo3.gif

השיר: לפנות עצב. בחמשת המועדפים שלי?בהחלט. בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר:יש הרבה..בין היתר- "ועוד מעט יודיעו שהלכתי לאיבוד, רק שחכו לומר שהייתי כאן.", "והשיכור שם בפינה זה לא אני אבל בעצם, אולי כדאי לבדוק שוב מקרוב.", "ציפורים על גג ביתך לפנות עצב, מנגנות את מה שרציתי לומר בעצמי". זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:הזדהות. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:סתם כיף לשמוע אותו
השיר מזכיר לי...את עצמי

למעלה