פינת התרבות

A N I g M A

New member
../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif

והשבוע, שיר של בחורה שביקשה להופיע תחת הכינוי "זבט". בריאה הלילה חולף בכאב משונה, מין צביטה מוזרה שכזאת. לאור הירח לבד אשוטט. בין הזוגות הצעירים ויפים. לא יבטיחו לי לקטוף לי כוכב. לא יביאו ורד בודד ואדום. אבל איך זה, איך זה, שהכל ערפילי ונעים כחלום? אלוהים, אלוהים, מדוע שיקרת? הן בספרך כתוב במפורש: "שקר החן, הבל היופי, רק נערה חכמה תמצא בעיניו חן". אבל נערה הטיפשון העדיף אותה, יפה, אך כחפץ חלול מבפנים, על פני, נערה חכמה וצעירה? מדוע לא בראת אותי עם פנים מבריקות? אולי לא אפגוש בו עוד בלילותיי.

itoosh2

New member
שיר מאוד חזק ויפה...

ביחוד אהבתי את איך שאת מצליחה להעביר בדיוק את התחושה שעוברת ברגעים האלה... ומעבירה את זה בצורה כל כך חייה... אהבתי את זה שאין הרבה שימושים בדימויים והכל ישיר אבל יש הרבה מאוד רמיזות שנותנות מכל לתחושות משלך בשיר... שיר טוב מאוד...

inbal287

New member
יפה מאוד../images/Emo127.gif

בכללי, אהבתי מאוד. כמו שכבר אמרו מעליי, את מעבירה את התחושות בצורה טובה. הדבר היחיד שקצת הפריע לי הוא בבית הראשון, שהוא כאילו פחות מתאים לבתים האחרים מבחינת סגנון הכתיבה [זה פשוט צרם לי בעין]. וגם, השורה השלישית בבית הראשון דווקא כן מתאימה לשאר הסגנון של השיר אבל לא מתאימה לבית עצמו [מבחינת הסגנון כתיבה]. מה שכן, כ"כ אהבתי את הבית השני, הוא כתוב כ"כ יפה, בצורה פשוטה וכנה... כל הכבוד
.

feel so low

New member
-----

שיר עם פוטנציאל אבל מורגש משהו שהתפספס פה. מה שכן נורא אהבתי את השורה- יפה, אך כחפץ חלול מבפנים מזכיר לי את אביב גדג'- "ובנות זוגן יפות מראה אבל, חלולות מבט"

למעלה