פינת התרבות

A N I g M A

New member
../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif

שיר של הגרי (hagarshtar) שנקרא יום אהבה יום אהבה שוב לבד ירח מלא נוצץ מטיף תקווה קלה מחיך אומר יהיה בסדר לא יודעת אם להאמין או להתעלם אולי הוא בכל זאת צודק 3 בלילה יושבת לבד אולי הטלפון בכל זאת יצלצל אך לא אין צלצול או נקישה ואני שוב לבד בודדה עדיין צעירה תגובות יתקבלו בברכה

randu

New member
שאלה

למה רובכם כותבים שירים עצובים כאלה?

inbal287

New member
האמת שלי אישית פשוט הרבה יותר קל

לכתוב עצוב מאשר שמח... אני לא יודעת למה, פשוט אני יותר מתחברת לעצב שבי מאשר לשמחה. וגם, כמעט תמיד שאני כותבת זה קורה כי אני עצובה או עובר עליי משהו קשה, אז השירים מתאימים את עצמם למצברוח. אני פשוט לא מצליחה לכתוב שמח, אני תמיד שונאת את התוצאה של הכתיבה השמחה שלי, פשוט לא אני.

Drorchiklil

New member
ממ.

בסה"כ השיר יפה, וקפצו לי לראש כמה מנגינות שהתאימו לו. הבית האחרון מאכזב קצת. הוא השאיר אצלי קצת הרגה של "אוקיי, ו..?". מה גם שלא נראה לי הגיוני מדי להכניס ציפיה לטלפון או חברה בשלוש בלילה. אולי אני מתעסקת בפרטים קטנים, אבל בשלוש בלילה נהוג לישון, והבית מרגיש מזוייף קצת.

s n o r k y

New member
מממ... לא יודעת...

אהבתי את הבית הראשון... ואז פתאום הכל השתנה! השפה, העומק... וכמו שאמרו לפניי - הבית האחרון נשמע קצת מזוייף וקצת קלישאה. אבל הבית הראשון מצויין...

hagarshtar

New member
אממ..תאמת../images/Emo118.gif

ביום הזה כבתבתי 2 שרירים אז חיברתי אותם זה מה שיצא: יום אהבה שוב לבד תריס פתוח יום אהבה מביטה במראה חשבתי לנוח יום אהבה שוב לבד ירח מלא נוצץ מטיף תקווה קלה מחיך אומר יהיה בסדר לא יודעת אם להאמין או סתם להתעלם אולי בסוף חופש אסע לי רחוק לטייל בעולם ולחשוב מחשבות רחוקות מתוקות יום אהבה שוב לבד תריס פתוח ואני שוב לבד בודדה עדין צעירה

למעלה