פינת התרבות

inbal287

New member
../images/Emo63.gifפינת התרבות../images/Emo63.gif

לילות לבנים/ אמרי זגורי [imry100] שוכב במיטה, מחכה שהיא תבלע אותי, רואה צללים כהים במחשבה צלולה, מלחים קטנים על ספינה גדולה. ואם אי פעם הם יגמרו, אותם לילות לבנים לילות של שקט לילות של קהות חושים, מוחלטת. יושב על המיטה, ופשוט חושב, מה יכניע אותי קודם העייפות או המחשבה, מה ישבור אותי לפני הסבלנות או הציפייה. ואם אי פעם הם יגמרו, אותם לילות לבנים לילות של שקט לילות של קהות חושים, מוחלטת. לא אצליח להירדם, עד חדירת אור הזריחה מבין חתכי הווילון ובעצם הציפייה היא זו, שלא נותנת לי לישון
תגובות יתקבלו בברכה
גם אתם רוצים שהשיר שלכם יופיע בפינת התרבות? מסר אליי עם השם שלכם והשיר יעשה את העבודה.

inbal287

New member
אהבתי ממש ממש!

רק הבית האחרון פחות קשור ומפריע לי בעין מבחינת התבנית וצורת הכתיבה. אבל חוץ מזה, שיר ממש יפה. מתאר הרגשה שכ"כ מוכרת לי ומתאר אותה בצורה מאוד יפה. יש לו לחן/אתה מתכנן לו לחן?

imry100

New member
תודה../images/Emo70.gifמיצי|

אין לחן אבל אני מאווווווווווווווד אשמח אם מישהו ילחין וד"א, כתבתי את הבית האחרון בתבנית שונה כי הוא מיועד להלחנה וזה "סי פארט" איך שמישהו קרא לזה, יהיה לו לחן שונה מהשאר!

noam273

New member
ואו,

ממש ממש יפה! אהבתי מאוד את הבית האחרון, ובמיוחד את השורה האחרונה. -גםאנירוצהלדעתלכתובככה- נעמיקה.

A N I g M A

New member
אני עוד חושבת על התגובה שלי.

מה שכן, זה שיר מאד בוגר יחסית למישהו בגילך

למעלה