פירוט החזון

• פותח הנושא GMjoy
  • פורסם בתאריך

GMjoy

New member
../images/Emo63.gifפירוט החזון../images/Emo63.gif

חשבתי להעלות פה דיון חמוד על החזון. נראה לי שלכולם פה יש חזון: למי רשום על דף, למי בדימיון מודרך, למי בהרגשה וכו'... עד כמה אתם מפרטים בחזון שלכם ? אומרים שליקום מאו קל לקלוט דברים שהם ברורים מאוד! בכלל...כל הדברים הגדולים - הם גם הדברים הפשוטים (בדר"כ חח). מי מכם יצר דף חזון, פירט עד לפרטים "מעיקים" והצליח להגשים את החלום שלו ? מי מכם חושב שמוגזם לפרט בצורה יותר מדי מדוייקת או שכדאי לייצר חזון בצורה הכי כללית ופשוטה ? אשמח לתגובות שלכם, והתובנות שלכם

y936

New member
שלום

האמת שלא מזמן נכנסתי לכל העולם הזה של התת מודע , לא מזמן קראתי את הספר ומאז אני פועלת בשיטתו .. האמת שבניתי את דף החזון שלי , פירטתי אבל לא עד הפרטים הכי קטנים. והאמת שלאחרונה אני נכנסת למצבים לא נורמלים של צירופי מקרים . כמו שאמרו לי בפורום כניראה שזה הדרך של היקום לאשר את הבקשה שלי . אני לא יודעת . אך בדיוק לפני מספר דקות נכנסתי למייל שלי , וקיבלתי תשובה למייל מיוחד מאוד ששלחתי לפני 10 חודשים . אני מקווה שזה התחלה של משהו , הפחד שלי שאולי כי אין לי יותר מידי ניסיון זה לא יצליח לי אבל צריך להיות אופטמים וחיובים [: לגבי השאלה שלך לדעתי כן צריך לרדת לפרטים הקטנים ולפרט בצורה המדויקת ביותר שתתן לך הרגשה הטובה ביותר תודה לכולכם :)

אני אוהב ללכת עם זה עד לפרט הכי קטן ../images/Emo13.gif

כמובן שבפועל, המציאות לא תהיה זהה בכל הפרטים לחזון. אבל זה בסדר. אני כבר מזמן למדתי שהפואנטה בכל הויזואליזציות האלה היא לא "לנבא את העתיד" אלא להפוך את הדבר שאתה רוצה ליותר מוחשי עבורך. וככל שמדמיינים יותר פרטים, ככה החזון יותר מוחשי לכן גם רואים יותר תוצאות. ככה, לפחות, אומר הניסיון שלי. ואני אגיד לך עוד משהו: אם אני לא מצליח לדמיין חזון מסויים בפרטי פרטים, אז אני יודע שמשהו לא בסדר. זה סימן שמשהו עוצר אותי. כי אני מכיר את עצמי, ויודע שברגע שעליתי על ה"ריח" של יעד שאני באמת מתלהב ממנו, אז ויזואליזציה מפרוטת היא משהו שבא באופן טבעי. וכשזה קורה, אז בדרך-כלל (גם אם לא תמיד) אני גם משיג את הדבר שאותו ביקשתי. זה, לפחות, הניסיון האישי שלי בעניין.

ogold1

New member
מיגנוט

היי בכדי "למגנט" את העתיד שאתה רוצה, רצוי לכתוב אותו כמה שיותר מפורט ולחשוב גם על הדברים הקטנים. ככל שתהיה יותר מדוייק, אתה תכוון לעצמך בדיוק את המציאות הרצויה ולא תמשוך לעצמך סיטואציות שהן רק "קרובות" או "ליד" מה שרצית. אתה תמשוך לחייך בדיוק את המציאות שרצית. בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
אני לא מפרטת לפרטים קטנים

ולפעמים מקבלת דברים קצת שונים.
כשרציתי רכב חדש הודיתי ליקום ואז קרתה לי תאונה ויש לי רכב חדש. אולי הייתי צריכה לפרט איך אני מוכרת את הרכב הישן.... הודיתי ליקום על כך שיש לי 13 מטופלים משלמים לשבוע. אז יש לי אבל לא לזה התכוונתי. אבל זו דרכי ואני משאירה מקום ליצירתיות של היקום. ומקבלת את הכל בחיוך ובהומור. באהבה עופרה

GMjoy

New member
תגובות נהדרות!! עכשיו תורי../images/Emo13.gif

אני מתחבר לחזון שהוא משקף את הדמיון שלי, וההנאה שאני יכול לספוג מהדברים בו. אז כשאני יוצר חזון, אני משקיע בפרטים האלה, שגורמים לי להרגיש את אמיתות הדברים שאני רוצה להגשים! אני רושם את הדברים לפרטים הנחוצים לי ביותר לגבי המטרה שלי, ואני יכול גם להשאיר את היצירתיות שהיקום יפגין עבורי (כדבריי עופרה). לפני הטיסה שלי לחו"ל, דמיינתי את עצמי לכמה שניות בחו"ל. לא התעמקתי בפרטי המיקום. חשבתי על זה בצורה הכי רגועה ונעימה. הנסיבות גרמו לי לקבל את החוויה הזו, והגשמתי אותה! הגשמתי גם את החזון לגבי חדר השינה (למרות שכולם היו אמורים לישון יחד) - אני ישנתי בחדר פרטי

אני מבקשת את מה שנכון לי

יחד עם הדברים שאני רוצה שיהיה בחיי אני רוצה שתהיה לי מספרת כלבים בבעלותי עם פנסיון לכלבים ומאוד הייתי רוצה שזה יהיה באיזה מושב למרות שכרגע אני גרה בתל אביב, אני לא מגבילה את היקום לאופציה מוגדרות "אני רוצה X Y בשעה T במקום Z" אני מבקשת את מה שאני רוצה, ומשחררת. ממשיכה לזרום בהווה ("היום הוא המחר של אתמול" זה מה שעלה לי) ואני יודעת שמה שצריך לקרות קורה.

ע ו פ ר ה

New member
הוספתי פירוט בחזון שלי

אחרי שביום רביעי היה לי ערב חופשי החלטתי שצריך להתמקד יותר בקליניקה שלי. חשבתי שהגיע זמן לכתוב חזון חדש. ביום חמישי התארחתי בקבוצה שבה כל אחד קיבל עץ (ט"ו בשבט או לא?) ובחר פרחים לשים על העץ. על הפרחים שקיבלתי היה כתוב: נתינה, אומץ וחזון חדש. אז חברים יקרים, ישבתי וכתבתי חזון חדש ומפורט. התחברתי מחדש להתלהבות ולשמחה. באהבה עופרה

למעלה