קורסי קיץ

קורסי הכנה

היי, בקשר לקורסים בת"א- אני גרה בחיפה, שזה קצת רחוק,ובהחלט מתיש לנסוע ככה כל יום, אז השאלה היא האם הם מכינים טוב יותר או שעדיף ללמוד לבד? האם יש מבחנים כאלה גם בטכניון, והאם יש גם שם קורסים? תודה וסופ"ש מהנה!

vadim88d

New member
את"א?

אתמול נשלח אליי מכתב מאת"א, ובו רשום שעל כל מועמד לעבור 3 מבחנים של מתמטיקה, פיסיקה, כימיה. אני עתודאי, והסיכוי שאתקבל לאת"א הוא נמוך מאוד-השאלה שלי היא: האם הפטור מקורסים אלה נשמר גם אחרי הצבא, כלומר נגיד ואני יקח עכשיו כמה קורסים, ויעבור אותם-אך לא יעבור את הסף של את"א-האם לאחר שלוש שנים (עם סיום הצבא,בתקווה) הפטור ממקצועות אלה יהיה אקטואלי, או שאני יצטרך לעשות הכל מחדש?

קורס בפיזיקה

רציתי לדעת כמה "תעצומות" הקורס דורש, האם אפשר לעבוד במהלכו? והאם ש ספרות שמומלץ לרכוש קודם הקורס בכדי להתכונן לבד בבית. תודה!!!

morancho1

New member
ספרי יורם אשל.

אני אישית לא מצאתי עדיין פינה בנפשי להתחיל ללמוד מהספרים האלה, אבל שמעתי המלצות מכמה אנשים על הספרים האלה. יש לכל ספר גם ספר תשובות מפורטות יותר, כך שנוח ללמוד עם זה.

יש קורסים בטכניון עד כמה שאני יודעת

לפחות בפיסיקה. אבל הוא ברמה גבוהה יותר מהקורס של תל אביב, ומן הסתם גם המבחן קשה יותר. בכל אופן, את תמיד יכולה ללמוד לבד ולגשת רק לבחינה בתל אביב, את לא חייבת לקחת את הקורס.

Trollet

New member
אושרית..

אז מה יהיה איתנו -עכשיו שיקח 10 ימים לפחות לקבלה/דחיה- בקשר להרשמה לקורסי הקיץ? מה את ממליצה לעשות? אני חייבת לקחת שני קורסים..אחד בפיסיקה והשני בכימיה..ואני לא יודעת אם אסתדר ללמוד לאחד מהם לבד..מה דעתך אולי הכימיה שזה 3 יחידות?

תראי...

קודם צריך לברר אם הקורסים האלה נותנים פטור גם לשנים הבאות. אם כן, אז תירשמי לשניהם, עדיף. גם חבל שתפסידי את הקורס בכימיה, יש לו מרצה מעולה שמעביר את ההרצאות בכיף. אם לא, אז את יכולה לוותר על הקורס בכימיה וללמוד את החומר לבד מספרים. לפי מה שראיתי, מה שלומדים בקורס הזה זו כימיה בסיסית ביותר.

michyish

New member
איך אני משיג את הלו"ז של הקורסים?

איבדתי את המעטפה מת"א.... חיפשתי באתר ולא מצאתי קישור. אני זוכר ששבוע שעבר היה כאן קישור לאתר שבו יש את הלו"ז ודפי ההרשמה....

asiuta

New member
לכל התוהים...

שאלתי את פנינה ואם אתם לא מתקבלים השנה :( אז הקורס שתעשו יהיה טוב גם לשנה הבאה :)

t1212

New member
קורסי קיץ

אני לומדת רוקחות שנה א בים למדיתי כימיה פיסיקה ומתמטיקה האם אני חייבת לעשות את הקורסים דבר אחר הוא שהקורסים מתחילים בתקופת הבחינות מה אני צריכה לעשות?

למעלה