קח-תן משהו לקרוא

ספרים באנגלית

שלום, יש לי כמה ארגזים עם מאות ספרים באנגלית - מיטב הקלאסיקות, רומנים וספרי פסיכולוגיה - כולם יצאו לפני אמצע שנות השמונים. מאחר ואין לי כרגע סבלנות לערוך רשימה שלהם ולנסות למכור אותם ברשת תמורת כמה פרוטות, אני מעדיפה לתרום אותם לאיזה מוסד או ספרייה. למישהו יש מושג לאן כדאי לי לפנות?

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

במסגרת הנסיון למצא כותרת ראויה לשרשור המרכזי, הפעם הרעיון של דנטל:
קח-תן משהו לקרוא
או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (72). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. שבוע טוב!

אבאדוב1

New member
מחפש את "טום המשוגע" ו"חלליה" מאת

רוברט סילברברג ופרנק הרברט בהתאמה, וגם: אחרי הספירה - דניאל קווין בהילוך חוזר - קן גרימווד

diego5

New member
למכירה או להחלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 דניאל גלוויה יקום אפל עם עובד 40 ג'ון כריסטופר ככלות העשב מסדה 40 דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו כתר 40 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 ניל גיימן עשן ומראות אופוס 50 הצעות להחלפה או כל פרט נוסף נא לשלוח לי לתפוז

אבנר א

New member
לונלי פלאנט

היי אנשים למישהו יש מידע (או אפילו את הספרים עצמם) היכן ניתן לרכוש ספרי לונלי פלאנט יד שניה ? אם למישהו יש בטעות או בלי טעות אני צריך את הספר על אוסטרליה. תודה מראש

מחפשת בנרות

את הספר : "חיים - אבדות הכרחיות וויתורים גורליים" של הסופרת ג'ודית ויורסט. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - למיטב ידיעתי הפסיקו להוציא - אנא הודיעוני. אם מישהו רוצה למכור - אני אני אני!!!! רוצה לקנות. תודה לכל.

hadarchen

New member
ספר על הבנאי טום ועל תקופת ימי הבינ

שלום לכולם, אני מחפשת נואשות אחר ספר שקראתי לפני מספר שנים ואני לא זוכרת את שמו. אני חושבת ששמו היה משהו כמו "טום הבנאי" או "בונה הקתדרלות". מסופר על תקופת ימי הביניים דרך אדם ששמו טום שכפי שניתן כבר להבין הוא בנאי קתדרלות במקצועו, ודרך סיפור חייו ניתן ללמוד די הרבה על התקופה שבאופן אישי מאוד מעניינת אותי. הספר נחמד אם כי לא דגול, אבל תיאור ההיסטוריה שם מרתק. הספר עבה למדי בכריכה קשה, ואם אני לא טועה הכריכה - בעיקר בצבע ירוק. מעבר לזה אני חוששת שאני לא זוכרת הרבה. מאוד אשמח אם תוכלו לתת לי את שמו המלא של הספר , את ההוצאה או כל פרט אחר כדי שאוכל למוצאו תודה רבה מראש, הדר

חופר 11

New member
מחפש ספרי מחשבים

מחפש ספרי מחשב באנגלית וגם בעברית.. במחיר מציאה רצוי אזור הקריות בבקשה..

חופר 11

New member
חומרה ומערכות הפעלה ואנטרנט

ספרים בנושא מערכות הפעלה וחומרה ואנטרנט אני מחפש

ofekkehila

New member
שלחתי לך מסר במסרים אישיים

אני אכתוב את זה שוב פה: כל הספרים בחצי מחיר ובמצב כחדש. שם: teach yourself c++ in 21 days הוצאה: sams מהדורה: שלישית שפה: אנגלית מחיר: 130 ₪ שם: פריהנד 9- המדריך העברי המלא מחבר: ערן בורוכוב שפה: עברית מחיר: 100 ₪ שם: html 4- הסדרה הידידותית הוצאה: הוד עמי ספרים מהדורה: שלישית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: html מאלף עד תו הוצאה: פוקוס מחשבים מהדורה: ראשונה בעברית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: flash 5 הוצאה: הוד עמי שפה: עברית מחיר: 100 ₪

lola89

New member
שלום לכולם

מחפשת בנרות את הספר "דיויד קופרפילד" של צ'ארלס דיקנס בתרגום המלא. מישהו יודע היכן ניתן להשיג? לצערי כיום מתרגמים רק תרגום חלקי
תודה מראש

למעלה