קח-תן משהו לקרוא

חופר 11

New member
מחפש ספרים על חשבשבת

מחפש ספרים על חשבשבת .. אני גר בקריות

fots

New member
מבצע מכירת ספרים ../images/Emo124.gif

לרגל שבוע הספר, בתאריך 15/06/2005 כל ספרי המקור והתרגום במחיר של עד 20 ש"ח (לא כולל ספרים חדשים) המבצע ליום אחד בלבד, כל הקודם זוכה

pinzo01

New member
בהמשך ,מחפש את הספרים הבאים

1. שורשי החבצלת ,מחבר -יואב גלבר 2.כך התגונן ישראל, מחבר- מ. תלמי 3.ההגנה בתל אביב אשמח להצעות במחיר הגיוני

fots

New member
כל ספרי התרגום והמקור

מה לא ברור? נכנסים לחנות וכל מה שהוא ספר מתורגם או בשפת מקור קונים במחיר של עד 20 ש"ח לא כולל ספרים חדשים, החדשים עם הנחה של עד 40% מהמחיר הקטלוגי

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (74). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. שבוע טוב!

מורן1978

New member
למכירה אוסף ספרי הנדסה ימית וכללית

למכירה אוסף הנדסה ימית וכללית, כל הקודם זוכה. רשימת הספרים מצורפת יש ליצור קשר במייל [email protected]

zenov

New member
Maeve Binchy חייב למכור....

the glass lake quentins scarlet feather 9 ש"ח כולל משלוח

ofekkehila

New member
למכירה: ספרי מחשב וג'ו גרישם

שם: השותף מחבר: ג'ון גרישם שפה: עברית מחיר: 40 שם: teach yourself c++ in 21 days הוצאה: sams מהדורה: שלישית שפה: אנגלית מחיר: 130 ₪ שם: פריהנד 9- המדריך העברי המלא מחבר: ערן בורוכוב שפה: עברית מחיר: 100 ₪ שם: html 4- הסדרה הידידותית הוצאה: הוד עמי ספרים מהדורה: שלישית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: html מאלף עד תו הוצאה: פוקוס מחשבים מהדורה: ראשונה בעברית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: flash 5 הוצאה: הוד עמי שפה: עברית מחיר: 100 ₪ מעוניין גם בהחלפה עם דיסקים ותקליטים. ליצירת קשר: פלאפון 0508231810 אייסקיו 170171196 או במסרים.

matan winner

New member
שלום לכולם אני חדש פה

ורציתי לשאול אם מישהוא מכיר ספרים ישנים על מטבעות עתיקים

ספרים ישנים על מטבעות עתיקים

ברשותי הספר מטבעות יהודיים של שמואל רפאלי שהודפס בשנת 1913 בירושלים. אם ברצונך לקנותו ממני אנא צור קשר במייל [email protected] או בטל.0522451564 פסח

דנטל

New member
כל ספר?

נדמה לי שזה מה שיש לי בגרמנית (אם הייתי מבינה גרמנית, הייתי יכולה להיות יותר בטוחה): Da geht ein Mensch - Alexander Granach Homers Jlias - Franz Kern

למעלה