קח-תן משהו לקרוא

ספר "קונים נדל"ן" במחיר סמלי

כל המעוניין בספר "קונים נדל"ן / יונתן שטנייברג בהוצאת מודן משנת 1995 משומש כחדש במצב מעולה! לפנות במסר

חוברות "מסע אחר"

אני עדיין מחפש את חוברות מס' 1,3,6 של מסע אחר. מי שיש לו אפילו אחד מהם שישלח לי אי-מייל ואהיה איתו בקשר. תודה אלישע

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (79). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב!

05287

New member
מחפש ספרים של אבידן...

כל ספר של דוד אבידן יתקבל בברכה...!

Ferma

New member
מעוניין באינפי 1 של האו"פ

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את סדרת הספרים (או חלקים ממנה) אינפי 1 של האו"פ (פתוח גם לאינפי 2ו-3...). ניתן לפנות אלי במסרים או לשרשר לקישור זה. תודה רבה!

zenov

New member
20 אלף ספרי ז'ול ורן ב18 ש"ח לספר

כולל משלוח

blackjony

New member
מחפש ספרים (פרוט בפנים)

במצב טוב ומעלה ןלא יקרים מדי 1. זרע אנדרומדה של מייקל קרייטון וספרים נוספים שלו(חלק יש לי) 2. ספרים של טום קלנסי בעברית ובאנגלית (חלק יש לי) 3. מלאכים ושדים של דן בראון 4. ספרים מסדרת קלע של משרד הבטחון (חלק יש לי) 5. ספרים מסדרת מלחה"ע ה-2 של משרד הבטחון (חלק יש לי) אשמח אם תשלחו לי מסר באם יש לכם אי אילו מן הספרים הנ"ל

Bourbon guy

New member
יש לי כמה של טום קלנסי בשבילך...

יש לי את חדר מלחמה-משחקי מדינה,כוננות ברורה ומיידית (עם האריסון פורד),ואת צו נשיאותי. כולם במצב מסויים. כתוב לי מסר אם אתה מעוניין

Layman

New member
מחפש לקנות את "רשימת סוגיהרה"

או בשמו המלא: "רשימת סוגיהרה בחיפוש אחר הטוב", מאת פרופ´ הלל לוין. וכן מחפש, עדיין, את "נינג'ה" של לוסטבאדר.

snup

New member
סימני מין - ג'ודית בנט

לפני 15 שנה לערך היה ברשותי ספר בשם "סימני מין " של ג'ודית בנט. הספר עסק במין הנשי מבחינה אסטרולוגית. היו בו ניתוחים מדהימים על המין הנשי בכל הנוגע לאסטרולוגיה, זה היה ספר עבה עם כריכה אדומה. מישהו מכיר? מישהו יודע היכן ניתן להשיג עותק של הספר? יש למישהו עותק של הספר ומעוניין למכור/להשאיל ?

ספרי מד"ב למכירה

1. היפריון-דן סימונס- 40 ש"ח. 2. מדע בדיוני הטוב שבטוב 1 בעריכת איזק אסימוב- 50 ש"ח. 3. מדע בדיוני הטוב שבטוב 3 בעריכת איזק אסימוב- 50 ש"ח. 4. מדע בדיוני הטוב שבטוב 4 בעריכת איזק אסימוב- 50 ש"ח. 5. אני רובוט- אייזיק אסימוב- 40 ש"ח. 6. עיר הבקיע 1+2- אלסטר ריינולדס- 60 ש"ח. 7. אלמוות בע"מ –רוברט שקלי- 30 ש"ח. 8. כפת החתול- ג'ואן וינג'- 60 ש"ח. 9. לקראת המוסד-אסימוב- 35 ש"ח. 10. מוסד וקיסרות- אסימוב- 35 ש"ח. 11. המוסד השמימי- אסימוב- 35 ש"ח. 12. המוסד האחר- 35 ש"ח. 13. הכרונוליתים- רוברט צ'רלס וילסון- 35 ש"ח. 14. השתנות- קרול ברג- 40 ש"ח. 15. צלילת אש- קארין לוואצ'י- 40 ש"ח. 16. רוברט סילברברג- האביב החדש- 40 ש"ח. 17. פני מועדות לכוכבים- אלפרד בסטר-55 ש"ח. 18. אומן השיר- אורסון סקוט קארד- 40 ש"ח ניתן ליצור קשר במסרים או באי מייל- [email protected]

diego5

New member
למכירה או החלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 דניאל גלוויה יקום אפל עם עובד 40 ג'ון כריסטופר ככלות העשב מסדה 40 דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו כתר 40 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 צרו אתי קשר דרך המסרים בבקשה לגבי החלפה יש לי רשימה ארוכה של ספרים בהם אני מעוניין

dean a

New member
מחפש ספרים של יוני רכטר ומתי כספי

רכטר - "מה תנגנו" ו"מבחר שירים". כספי - "ילדותי השנייה" ו"אחד לאחד" שהבנתי שירד מהמדפים כבר. עדיפות לאזור עפולה אבל גם אם אתם לא משם תיצרו קשר. אם יש משהו שאתם מחפשים, גם תגידו כי אולי אפשר יהיה לסדר החלפה.

למעלה