בדירה שמתפנה השבוע גילינו שני ארגזי ספרים מכל הסוגים, הבנתי שיש שם מילונים, אינציקלופדיה, ועוד די הרבה ספרים ישנים, גם ספרי קריאה ועיון. יש למישהו עניין בהם לפני שהם מורדים לרחוב, כי את הדירה יש לפנות עוד השבוע.
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (84) הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב ובהצלחה!
האם יש מקום למכירת ספרים ישנים שאפשר לבדוק דרך האנטרנט אם הוא ישנו במקום שאלך ואחפש בחנות לחנות אם הספר הזה נמצא? מחפשת לאחותי ספר "אלוהים אנשטיין ואני" משהו כזה. ואם לא איך הוא כן נקרא
הלו, לימור? שומעת? הספר, שנכתב על ידי משה יהלום, יצא בשנת 2001 בהוצאת דור ונקרא "אלוהים, איינשטיין וכל השאר - על ההוכחות המדעיות לקיומו של אלוהים". כיוון שהוא יחסית חדש אפשר למצוא אותו עדיין בחנויות רגילות (הנה הוא בסטימצקי, 61 ש"ח). יש מספר חנויות יד שניה שמעלות רשימות ספרים לאתרי האינטרנט שלהם, ראי רשימות בקישורי הפורום. ניתן גם לנסות באתר "פיינד-א-בוק" (לא מצאתי שם). בהצלחה.
אני צריכה את הספר התפסן בשדה השיפון רק למטרת לימודים (כן כן.. שיעורי ספרות..) ואין לי שום כוונה לקנות חדש. חיפשתי בכל מיני חנויות של יד שניה ולא מצאתי ומטרת ההודעה היה לבדוק אם יש כאן מישהו שמעוניין למכור את הספר. אז... יש כאן?
למכירה ספר-סדנת לימוד, של הוצאת הוד-עמי. THE JAVA TUTORIAL מדריך מקצועי מדהים בעברית לתיכנות ב-JAVA. 719 עמודים. הספר במצב חדש לגמרי!!! ללא דפדוף בכלל. מחיר: 130 ש"ח בלבד! (במקום 179) למתעניינים צרו קשר: [email protected]
מדובר בספרי לימוד הבאים: אנליזה חלק ב' - מירון טימור - 4 + 5 יח' אלגברה - בני גורן - 4 + 5 יח' מילון אוקוספורד אנגלי-אנגלי-עברי פיזיקה: חשמל ומגנטיות - יורם אשל הספרים במצב מצוין, מנויילנים, ואני מוכן להתגמש על המחירים. מי שמעונין שיפנה אלי במסרים האישיים.