קח-תן משהו לקרוא

נעמה ע.

New member
../images/Emo63.gif"מדינת היהודים" של הרצל../images/Emo63.gif

איפה אפשר להשיג עותק של הספר? האם הספר יצא גם בעברית?

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (85) הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב ובהצלחה!

jader

New member
קצתרבות

שלום שלום, אני בתהליך אריזת בית ומצאתי כמה כרכים של אנציקלופדית תרבות (כריכה ירוקה) שמסתבר שיש לי. אין לי שום סנטימנטים או נוסטלגיה כי לא ממש גדלתי על זה. האם זה שווה משהו? האם רצוי לשמור למזכרת לדור הבא? הכרכים במצב סביר והרעיון של האנציקלופדיה הוא מגניב, אבל זה תופס הרבה מקום (ואבק). בקיצור, השאלה היא האם לשמור או למכור? אשמח לתגובות תודה ויום נעים! רונה

rikidanon

New member
ספרי לימוד כחדשים בתל אביב

למכירה ספרים: מדעים, טבע וכימיה, ועוד מהיסודי עד החטיבה כחדשים

mikiooo

New member
עזרה בחיפוש ספר

שלום אני רציתי לשאול האם ידוע לכם איפה אולי אפשר למצוא את הספר הבא: principles of neural science ראיתי אותו רק באמזון אבל שם הוא עולה 99 דולר תודה

סנאי נדיר

New member
מוכר ספר לפסיכומטרי משומש.

ספר הכנה לפסיכומטרי של "קידום - לך תצטיין" מהדורת 2003 שעדיין תקפה לפסיכומטרי. הספר במצב משומש, וניתן להשתמש בו להכנה לפסיכומטרי, ישנם מעט סימונים בעט, אך רוב הדפים ריקים. מחיר: 70 ש"ח. לפרטים נוספים: (אור) א. אפשר לפנות אליי במסר. ב. אי סי קיו: 42329527 ג. פלאפון: 0522512280 אור.

ספרים למכירה...

1. זן ואומנות אחזקת האופנוע 2. הקדוש הגולש והמנכ"ל - רובין שארמה (מחבר הספר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו") 3. נשים מעל - ננסי פריידי

L FALCON

New member
שלום, מחפשת לרכוש ספר:

אוטוביוגרפיה של ג'יאן סאדאת (Jihan Sadat). לא ידוע לי השם, מדובר בספר באנגלית בכריכה רכה. תודה מראש.

האם הספר the divig bell and the but

שלום אני מעוניינת לדעת האם הספר "the divig bell and the butterfly" של jean dominique bauby תורגם לעברית ואם כן מה שם הספר בעיברית תודה ענת

high k

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifספרים!../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif

אלבר קאמי - כלולות הקיץ
ארווין ד. יאלום - תליין האהבה
לואיז ל. היי - אתה יכול לרפא את חייך
עירית לינור - בנות בראון (חדש לגמרי)
עירית לינור - שתי שלגיות
סמדר שיר - רומן אמיתי
יצחק נוי - גבעת האירוסים השחורים
עפרה גלברט אבני - קירות שלא רואים מחירים נוחים, פנו אליי במסרים.

Continuum

New member
פאוסט\גתה

אם מישהו משיג לי את זה\יודע איפה להשיג אני אהיה מאוד שמח.

דדר43

New member
אני מחפש ספר על מטבעות

מכל העולם אשמח להצעות בתודה רוני

למעלה