../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif
מחפשים, מוכרים, מחליפים (87) הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב ובהצלחה!
אמ, לאחרונה ערכתי סדר בחדר ונמצאו מספר ספרים שאין לי בהם יותר שימוש. חלק מהספרים הם ספרות לנוער, חלק ספרים הם סיפורים לילדים באנגלית וכמו כן אין לי יותר שימוש באינציקלופדיית אביב די ישנה [כל הכרכים]. אם למישו יש רעיון לאן אפשר לתרום את הספרים או אולי רעיון חלופי מה אפשר לעשות איתם, זה יעזור המון.. תודה
ישנם גופים רבים שישמחו לקבלם. הייתי מציע לפנות למחלקת הרווחה של העירייה\המועצה המקומית שלך, והם ישמחו לקבל ממך את התרומה ולהעבירה לאנשים או למוסדות המתאימים, או להפנות אותך לגופים אחרים (ספריה, מועדוניות נוער) שישמחו לקבל לספרים אלה. אם את מעוניינת למכור את הספרים, ישנן חנויות ספרים משומשים כמעט בכל עיר ואת מוזמנת לפרסם גם כאן את רשימת הספרים, מצבם והמחיר המבוקש ואולי יימצא להם כאן קונה. בהצלחה והמשך קיץ נעים.
ספרים למכירה ../images/Emo63.gif../images/Emo151.gif
הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 35 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל הנזיר שמכר את הפרארי שלו/רובין ס' שארמה - 35 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 35 שקל האלכימאי/פאולו קואלו - 35 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר - 35 שקל ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל החטא ועונשו/פ.מ.דוסטויבסקי - 15 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 15 שקל נוסטרדאמוס – נבואות שנות ה-2000 - 15 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 35 שקל מה זה בכלל פמיניזם?/טלי רוזין - 40 שקל אישה בזכות עצמה/רבקה נרדי - 40 שקל שירי עפר ורוח/נתן יונתן - 30 שקל ספר הבדיחות הגדול – 15 שקל עוד בדיחות לילדים/דידי מנוסי - 10 שקל שני תלמידי חכמים שהיו בעירנו/ש"י עגנון - 10 שקל סט שלושה ספרי לימוד Office 2000 – word, excel, power point הוצאת "הוד עמי" במצב חדש לגמרי! - 85 שקל ספרי לימוד למכירה: מתמטיקה ל-5 יחידות של יואל גבע: כרכים א', ב' ו-ד'. במצב מעולה! כרך א' ב-30 שקל. כרך ב' ב-35 שקל וכרך ד' ב-30 שקל. כל הספרים במצב מצוין! ליצירת קשר אנא שלחו מסר
גירושים מאוחרים / א. ב. יהושע (הקיבוץ המאוחד) תמונת דוריאן גריי / אוסקר ווילד (ילקוט) מנזר השתקנים / עמוס עוז (כתר - סדרת "קצרים") שלושתם ב35 שקלים רק היום! רק היום! (טוב, כנראה שגם מחר...)
ספרים המיועדים ללימוד עצמי. רצוי עם קטעי קול בדיסקים או בקלטות. באנגלית בלבד. במחיר זול. אפשר לפנות אליי בכל הדרכים האפשריות: מסרים אישיים, ICQ, אימייל וכו'.
ספרים וחוברות למתחילים,לשפות: צרפתית וספרדית. רצוי עם דיסקים וקלטות. הספרים יכולים להיות באנגלית או בעברית. במחיר זול. אפשר ליצור איתי קשר: מסר, ובאימל שלי: [email protected]
1 מחפש את ספרי הקומיקס הבאים: . דודו גבע - נקמת הנקניק 2. דודו גבע - האביר זיק 3. דודו גבע - ספר מגוחך 4. דודו גבע - יומן הפקיד 5. דודו גבע - הברווז מחפש את חוברות הקומיקס הבאות: 1. סטיות של פינגווינים 2. זאגור 3. דיאבוליק 4. תולדות המערב הפרוע 5. טקס 6. בוקי 7. חוברות קומיקס אחרות שאין לי מעדיף לקנות ממישהו בתל אביב ולא דרך הדואר. טלפון - 0544642456
כמה אתה משלם עליהם ? לגבי בוקי יש לי את כל הראשונים (ממספר אחד ועד 80 עמ מעט מאוד חורים באמצע (כמעט כל המספרים ברצף) במצב טוב מאוד + זאגורים (גם כן, את רוב הסדרה)