קח-תן משהו לקרוא

twilight rose

New member
חיפוש נואש

שלום לכולם, שמי ורד ואני סטודנטית לקרימינולוגיה. אני מחפשת ספר לעבודת הסמינריון שלי, העוסק במפגע של הבנין הפדרלי באוקלהומה סיטי לפני כ-10 שנים. שם הספר והמחברים: American terrorist: Timothy McVeigh and the Oklahoma city bombing Dan Herbeck & Lou Michel הנה קישור לעטיפת הספר: http://cgi.ebay.com/American-Terrorist-Timothy-McVeigh-and-the-Oklahoma_W0QQitemZ6963251927QQcategoryZ2228QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אתם מכירים מישהו שיש לו את הספר ואוכל להשאיל (לא רק לשבועיים כמו באוני'), או חנות באזור המרכז שתוכל לעזור לי אנא שלחו לי מייל: [email protected] תודה מראש ויום טוב

פּלפּל

New member
באמזון נמכרים עותקים משומשים

של הספר בדולרים ספורים בלבד. קשה לי להאמין שהוא יימצא בחנויות או באתרים ישראליים.

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים מס' 91. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב ובהצלחה!

fots

New member
מבצע קיץ

ספר שני בחמישים אחוז הנחה. כל החנות כל הספרים, הספר השני בחמישים אחוז הנחה. בין התאריכים 14 לאוגוסט ועד לתאריך 19 לאוגוסט

דנטל

New member
גליונות לאשה מהשנה+ האחרונה

פשוט לבוא ולקחת. אני לא מסוגלת לזרוק ככה סתם.

דנטל

New member
כמה עשרות

אני יכולה לספור, אם את רוצה. פשוט אני מקבלת מהעבודה כל שבוע ובהתחלה אספתי כמה גליונות לידיד שלי ועד שהוא בא לקחת את זה הצטברה כמות גדולה והוא ויתר, אז המשכתי לאסוף בשביל ידיד אחר, אבל גם בשבילו זו כבר היתה כמות גדולה מדי, אז כמה גליונות בודדים הבאתי לחברה, אבל עדיין יש הרבה ואני לא מסוגלת לזרוק.

אני אשמח לקבל לתרומה

למעון לנשים מוכות באיזור ת"א, אם זה בסדר. נראה לי שאפשר לעשות שימוש טוב בעיתונים הללו.

דנטל

New member
כאמור, פשוט לבוא ולקחת

מירב שלחה מסר ולמיטב הבנתי היא מעונינת בגליונות אחדים, כך שישאר הרבה לתרומה. תקבעי איתי במסרים ותבואי לקחת. יש פה 60 ומשהו גליונות שרובם שלמים לגמרי (יעני, לא גזרתי קופונים
).

ספרים למכירה

מבחר סיפורי המדע הבדיוני בעריכת אסימוב- 35 ש"ח פרשת ג'יין אייר- גספר פורד- 30 ש"ח. ארטמיס פאול- אואן קולפר- 30 ש"ח. אביר הצללים- רוגר זילאזני- 25 ש"ח. הפלגה לסרנטיום- גאי גבריאל קיי- 40 ש"ח. שירת הגבישים- אן מקק'אפרי- 20 ש"ח. לעולם לא עולם- ניל גיימן- 40 ש"ח. אבק כוכבים- ניל גיימן- 35 ש"ח. מחזור שער המוות- חלק 1- 35 ש"ח. מחזור שער המוות- חלק 5- 35 ש"ח. חמדת- טוני מוריסון- 30 ש"ח העין הכי כחולה- טוני מוריסון- 30 ש"ח. האיש שצפה ברכבות- ז'ורז' סימנון- 30 ש"ח שעת הפעמונים- ז'ורז' סימנון- 30 ש"ח. ארמון הירח- פול אוסטר- 25 ש"ח מר ורטיגו- פול אוסטר- 30 ש"ח. אדונית התבלינים- צ'יטרה בנרג'י דיוואקרוני- 30 ש"ח. הבושם- פטריק זיסקינד- 40 ש"ח. גמביט תורכי- בוריס אקונין- 35 ש"ח ארבעה בתים וגעגוע- אשכול נבו- 40 ש"ח כזב וכישוף- אלזה מורנטה- 40 ש"ח. סיפור על אהבה וחושך- עמוס עוז- 40 ש"ח לדעת אישה- עמוס עוז- 30 ש"ח פנתר במרתף- עמוס עוז- 30 ש"ח. נקודת הונאה- דן בראון- 40 ש"ח. שואה שלנו- אמיר גויטפרוינד- 40 ש"ח קרטר מנצח את השטן- גלן דיוויד גולד- 45 ש"ח. האלכימאי- פאולו קואלו- 30 ש"ח. ההיסטוריה הסודית- דונה טארט- 40 ₪ יש ילדים זיגזג- דוד גרוסמן- 40 ₪. בגוף אני מבינה- דוד גרוסמן- 30 ₪. מישהו לרוץ איתו- דוד גרוסמן- 35 ₪. עקדת תמר-נעמי רגן-03 ₪. ואל אישך תשוקתך- נעמי רגן- 30 ₪. הערים הסמויות מהעין- איטאלו קאלווינו- 30 ₪. הקלות הבלתי נסבלת של הקיום- מילן קונדרה- 40 ₪. מלכוד 22- גוז'ף הלר-40 ₪. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה- מארק האדון- 30 ₪. בדרך אל החתולים- יהושע קנז- 30 ₪. האישה הגדולה מן החלומות- יהושע קנז- 25 ₪. נוף עם שלושה עצים- יהושע קנז- 30 ₪ שיניים לבנות- זיידי סמית- 35 ₪. בביתו במדבר- מאיר שלו- 30 ₪. בעיקר על אהבה- מאיר שלו- 25 ₪. כימים אחדים- מאיר שלו-30 ש"ח תליין האהבה- ארווין יאלום- 30 ₪ גטסבי הגדול- סקוט פיצג'ראלד- 35 ₪. על הספה- ארווין יאלום- 30 ₪. חיי עולם- איל מגד- 30 ₪. השיבה מהודו- א.ב יהושע- 35 ₪. הניסוי של השופט פוט- פיטגרילי- 25 ₪. בלזק והתופרת הסינית הקטנה- דאי סיגיי- 30 ₪. סוגרים את הים- יהודית קציר- 30 ₪. מגדלורים של יבשה- יהודית קציר- 30 ₪. נשים מתוך קטלוג- סביון ליברכט- 35 ₪. אל תיגע בזמיר- הרפר לי- 35 ₪. שאהבה נפשי- גייל הראבן- 30 ₪. פה ושם בארץ ישראל- עמוס עוז- 25 ₪. הנערה עם עגיל פנינה- טרייסי שבלייה- 25 ₪ ספר משפחתי- אפרים קישון- 40 ₪. הג'ינג'י עם המפתח- אפרים קישון- 40 ₪. ספר המסעות- אפרים קישון- 35 ₪. הראש הכפול- יאיר לפיד- 35 ₪. החידה השישית- יאיר לפיד- 35 ₪. תיק כחול לבן- חגי טיומקין- 40 ₪ תיק ספקולטיבי- חגי טיומקין- 40 ₪ כפרה- איאן מקיואן- 35 ₪. אהבה עיקשת- איאן מקיואן- 35 ₪. אמסטרדם- איאן מקיואן- 35 ₪. גן הבטון- איאן מקיואן- 20 ₪. השעות- מייקל קנינגהם-30 ש"ח מוזיקה שקולה- ויקראם סת-35 ש"ח. אלה תולדות- אלזה מורנטה- 40 ₪. הסוד- אנה אנקוויסט- 35 ₪ חוות החיות- ג'ורג' אורוול- 35 ש"ח. אודיסיאה- הומרוס- 45 ש"ח. חדר משלך- וירגיניה וולף- 35 ש"ח. מרת דלאווי- וירגיניה וולף- 35 ש"ח. הפילוסופים הגדולים- בריאן מגי-45 ש"ח. מוריד הגשם-ג'ון גרישם- 30 ש"ח הזימון-ג'ון גרישם-30 ש"ח. מלך הנזיקין- ג'ון גרישם- 30 ש"ח. עת להרוג- ג'ון גרישם- 30 ש"ח פונטלנלה- מאיר שלו- 30 ש"ח. זכרונותיו של מטורף- פלובר- 25 ש"ח. השטן במוסקבה- בולגאקוב- 35 ש"ח. מחול אחרון ופרידה- מילן קונדרה- 25 ש"ח. שרלוק הולמס הטוב שבטוב- דויל- 30 ש"ח. החיים הם במקום אחר- מילן קונדרה- 40 ש"ח. סודות מונגוליה- אייל מגד- 35 ש"ח. חיים עם ספרים- 45 ש"ח. כפת החתול- גואן וינג'- 60 ש"ח. שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש- 35 ש"ח. גשר הציפורים- בארי יוגארט-40 ש"ח. אבק כוכבים- ניל גיימן- 35 ש"ח. פרשת ג'יין אייר- ג'ספר פורד-.30 ש"ח. מסע להררי מאג'יפור- רוברט סילברברג- 20 ש"ח פירמידות- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. הנערה ואביר המילה- טרי ברוקס-30 ש"ח. אביר המילה חוזר- טרי ברוקס- 35 ש"ח. סיפור האבן- בארי יוגארט- 40 ש"ח. צ'רלי והשוקלדה- רואלד דאל- 35 ש"ח. הכרעת הדין- ד.ו בופה- 30 ש"ח. לשון החוק טים גרין- 30 ש"ח. הבדיחה- מילן קונדרה- 35 ש"ח. הנעדר- קפקא- 30 ש"ח. סיפורים- קפקא- 30 ש"ח. לטענת גרייס- מרגרט אטווד- 40 ש"ח הרוח מטירת קאנטויל- אוסקר ויילד- 35 ש"ח. קיצור תולדות הזמן- סטיבן הוקינג- 45 ש"ח. מאהבה של ליידי צ'טרלי-ד.ה. לורנס- 35 ש"ח. בעקבות הזמן האבוד (חלק שלישי)- פרוסט- 30 ש"ח. המצב השלישי- עמוס עוז- 30 ש"ח. מיתולוגיה- המילטון- 40 ש"ח. NO LOGO- נעמי קליין- 45 ש"ח. מבוא לאהבה- אמנון ז'קונט- 35 ש"ח. שם הורד-אומברטו אקו- 45 ש"ח. רופאים-אריך סגל-40 ש"ח. סיפור אהבה-אריך סגל-40 ש"ח. בית בודנברק (כרכים א+ב)- 45 ש"ח. האיש בלא תכונות (כרך א')- מוסיל- 40 ש"ח. החולה המדומה- מולייר- 30 ש"ח. מסע אל תום האלף- א.ב. יהושע- 40 ש"ח. מוות בחוג לספרות- בתיה גור- 20 ש"ח. המטוטלת של פוקו- אומברטו אקו- 45 ש"ח. מעשה שפחה- מרגרט אטווד- 50 ש"ח. ענוג הוא הלילה- סקוט פיצגרלד- 35 ש"ח. אנה, חנה ויוהנה- מריאן פרדריקסון- 40 ש"ח. האפיפיורית יוהנה- 40 ש"ח מקרה ידוע מראש- איאן פירס- 40 ש"ח. היפופוטם- סטיבן פריי- 40 ש"ח הרפתקאות אליס בארץ הפלאות (הספר המוער)- 35 ש"ח מתחילים סיפור-עמוס עוז- 30 ש"ח. ערפילי אבאלון- 45 ש"ח. לא מזיק ברובו- דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. החיים, היקום וכל השאר- דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. המסעדה שבסוף היקום-דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה- 35 ש"ח סוכנות הבילוש של דירק גנטלי- דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח.. 9סיפורים- ג.ד. סלינגר- 35 ש"ח. כלבם של בני בסקרויל- ארתור קונן דויל- 30 ש"ח. מועדון האידיוטים- גונתן קו- 40 ש"ח. בית השינה- גונתן קו- 40 ש"ח הגברת עם הקמליות- 35 ש"ח. קוסם היונים- 40 ש"ח. הנסיכה הקסומה- 40 ש"ח. ניתן לפנות במסרים או במייל [email protected]

ספרים באנגלית למכירה

25 ש"ח-Raise high the roof beam carpenters- J.D Salinger 25 ש"ח- Nine srories- J.D Salinger 25 ש"ח- Frany and Zooey- J.D Salinger 15 ש"ח- Huckleberry Finn- Mark Twain 20 ש"ח- Forever Young- Robert Tine 25 ש"ח- Clear and present danger- Tom Clancy 40 ש"ח- FAUST- Goethe- (שני כרכים) 25 ש"ח- Love Story- Erich Segal 25 ש"ח- The runaway jury- John Grisham 25 ש"ח- The Chamber- John Grisham 25 ש"ח- The Rainmaker- John Grisham ניתן לפנות במסרים או במייל [email protected]

5 סיגלי

New member
למסירה אינצקלופדיה ועוד

למסירה אינצקלופדיה עיברית גדולה ועוד אינצקלופדיה מיכלל וגם סדרת תנ'ך כסוטו אז לכול המעוניין נא לישלוח מסר עם טלפון והספרים נימצאים בת'א סיגלי

tigris12

New member
למכירה ספרי לימוד לבגרות באנגלית

לרמת 4-5 יח"ל למי שמעוניין נא ליצור קשר באיי סי קיו 239-696-460

ozoni

New member
למכירה

1 ספר השנים טאקיטוס 40.00 ש"ח כחדש 2 דדו 48 שנה ועוד 20 יום ברטוב חנוך 50.00 ש"ח כחדש 3 בעידן האלימות י.טלמון 60.00 ש"ח כחדש פעיל עריכה 4 קונקורדנציה לתנ``ך מנדלקרן שלמה 90.00 ש"ח כחדש 5 PARLO ITALIANO RAPACCINI 40.00 ש"ח 6 הנסיך מקיאוולי 50.00 ש"ח טוב 7 PROBLEMS OF LENINISM STALIN J 60.00 ש"ח 8 על גיבורים,עבודת גיבורים , תומס קרלייל 70.00 9 זכרונות של מהפכן קרופוטקין 70.00 ש"ח 10 רחובות הנהר גרינברג, אורי צבי 120.00 ש"ח 11 יבגני אוניגין פושקין, אלכסנדר ס. 250.00 ש"ח 12 תלמוד בבלי השלם בכרך אחד- מחברים שונים 250.00 ש"ח 13 בעידן האלימות-יעקב טלמון-כחדש 60 שח

sami z

New member
חוברות מחשבים שווה הצצה....

חוברות WIZ : ירחון המשחקים: משחקי מחשב, טלוויזיה, תפקידים ועוד ועוד... עם כל הטיפים הקודים הצ'יטים הכי חמים.. במחיר מציאה 12 גליון רק 50 שקל !!

למעלה