קח-תן משהו לקרוא

mishel69

New member
למכירה 2 אנציקלופדיות

אנציקלופדית בריטניקה לנוער (17 כרכים) ואנציקלופדית החי והצומח של א"י (12 כרכים) כחדשות!!!

גודו1

New member
אדון וגברת בשינוי אדרת - מר סחרחר

שלום אני מחפסת את הספר מר סחרחר ששייך לסידרת הפרים אדון וגברת בשינוי אדרת אם למישהוא יש אשמח ליקנות או אים מישהוא יודעה את שם ההוצאה תודה מראש

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים מס' 94. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. בדרכי נועם.

מחפש בנרות את "הכבש ה16" הישן...

ההוצאה המקורית, הירוקה-חומה, עם הציור של המאחורה של הכבש... זה ממש דחוף לי ואני מוכן לשלם עליו מחיר מלא. זה בשביל ידידה יקרה שמתה להשיג את הספר הזה. מישהו יכול לעזור?

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 40 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 דג בבטן / אפרת דנון - כחדש 40 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 25 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 40 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 40 תאונות / יעל הדיה - כחדש 40 dreamcatcher / stephen king - בינוני 25 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 25 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם) אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 30. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25. כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 30. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

05287

New member
בקשה

שלום, אני עתיד להיות ש"ש בניצנה. כרגע אני עובר קורס ובסוף אוקטובר אכנס לתפקיד. במסגרת הפרוייקטים המוצעים נמצאת גם הספריה, פרויקט אותו חשבתי לקחת על עצמי. בקשתי היא כזו, יש אנשים המוכנים לתרום ספרים למקום, או למכור המחירים נמוכים? אשמח לתגובות.

נאנדה

New member
ספרים למכירה

שם הסופר שם הספר מצב ביוקנן, ביל וירוס כחדש ברליץ', צ'ארלס משולש ברמודה טוב דאלי, בראיין טרון מצוין הויל, פרד וג'פרי כוכב הלכת החמישי מצוין ואמבו, ג'וזף כוכב דלתא כחדש וארלי, ג'ון קו החירום של אופיוקי טוב וולדהיים המבחר של וולדהיים 2 מצוין ון-ווגט, א.א ספינת התעתועים מצוין זילאני, רוג'ר קלפים של כליה כחדש זילאני, רוג'ר תשעה נסיכים לאמבר חדש זילאני, רוג'ר ממלכות התוהו כחדש זילאני, רוג'ר ג'ק איש הצללים כחדש זילאני, רוג'ר אביר הצללים כחדש זילאני, רוג'ר תותחי אוואלון כחדש זילאני, רוג'ר ידו של אוברון כחדש זילאני, רוג'ר נסיך התוהו כחדש מיין, צ'ארלס א. צמא מצוין מקאמון, רוברט ר. חיי נער כחדש ניבן, לארי – פורנל, ג'רי כמדרך רגל מצוין ספנסר, סקוט גברים בשחור כחדש צ'ילסון, רוברט מלכי הכוכבים מצוין קוק, רובין קדחת מצוין תיקים באפילה עם רדת החשיכה כחדש תיקים באפילה נמר, נמר כחדש אנדרוס,וי אס פרחים נבלו קמלו כחדש אנדריוס, וי.אס אודרינה חדש אנדריוס, וי.אס עלי כותרת עפים ברוח כחדש ארסקין, ברברה הגבירה מהיי כחדש ביוקנן, ביל וירוס חדש ג'ונס, ג'יימס מעתה ועד עולם כחדש גרינברג,דן מה נשים רוצות כחדש דנקנר, אמנון הקיץ של רינה אוסטר כחדש היילי,ארתור ספסרי הממון טוב ון ,סלייק אהבת סתיו כחדש מיין,א.צארלס צמא טוב מייקל,ג'ודית הונאות טוב מייקל,ג'ודית איתנה בדעתה טוב מלר, דן הלו, זה מנתח פלסטיק? כחדש מקאמון, רוברט חיי נער כחדש מרל, רובר טירת מאלוויל כחדש סטיל,דניאל הטבעת טוב פאלמר,מייקל קשר האחיות כחדש פטרסון,ריצ'רד עיניים של ילדה כחדש פליין,בלווה אש-הזהב טוב צ'ילסון,רוברט מלכי הכוכבים טוב קאר,פיליפ חקירה פילוסופית כחדש קולוק,עמוס אל תשאלי אם אני אוהב טוב קלרמן ,ג'ונתן הרשת חדש קרדינל,מרי מילים כדי לומר זאת כחדש רון-פדר,גלילה אש בבתי המלאכה כחדש רוסנר, ג'ודית אמלין כחדש רוסנר,ג'ודית אוגוסט טוב שלדון,סידני זר במראה טוב המעונינים מוזמנים לפנות במייל: [email protected] או לשלוח מסר.

plusman

New member
ספרים למכירה ומחפש ספרים!

למכירה: חוב של כבוד-טום קלנסי 40 ש"ח -כחדש תיק שקנאי-גון גרישם -25 ש"ח - מצב טוב מאוד כרכים שונים ממחזור כישור הזמן-רוברט גורדן- מצב מצויין-45 ש"ח לכרך מחפש בנרות: את הסיפורים שלא נשלמו-טולין (באנגלית ואך ורק באנגלית). ועפיפונים של רומן גארי. song of ice and fire (כל אחד מהסדרה).

plusman

New member
אותו אני מחפש באנגלית...

אני קורא רק מקור...ומקור של עפיפונים זה במילא צרפתית...וצרפתית אני עדיין לא קורא \= את השאר אני מחפש באנגלית

BarcaBoy2

New member
למכירה 4 ספרי הארי פוטר

1-4 אפשר לקנות בנפרד אפשר את כולם ביחד למעוניינים ליצור קשר בפרטי או באיסי 317007566

fairylike

New member
יש לי המון ספרים למכירה-

רובם במצב ממש מעולה- אני פשוט קוראת פעם אחת וזהו... הנושאים הם פסיכולוגיה, עידן חדש, חינוך, עבודה סוציאלית. יש לי גם דיסקים וסרטי DVD, אני פשוט עוברת דירה אז אני מתפטרת מכל העומס... תנו לי שם ואני אגיד לכם אם יש לי. כרגע הם באריזה אז אני אעשה רשימה ואציג אותה פה בקרוב.

fairylike

New member
רשימת סרטי DVD למכירה:

עד כלות הנשמה גוטיקה בית הילדים הנשיקה האחרונה משהו לדבר עליו בקצב נשי אשה ללא עבר תעביר את זה הלאה בילי אליוט עדיין בעטיפה: תיאוריית הקשר רספירו וסרט אחד בוידאו: ארין ברוקוביץ'

black angel 11

New member
ספרים חדשים למכירה

יש לי מלא ספרים חדשים שאני לא קוראת וכרגע הבנתי שאני יכולה למכור אותם : ההתרסקות- הקולומביה סיפורה של משימה 107 sts /אבי בליזובסקי ויפה שירז מסביב לכדור -גילויים וסיפורים מעולם הכדורסל/ערן סלע דיוויד בקהאם הצד שלי -האוטוביוגרפיה של דיוויד בקהאם אם אתם רוצים משהו תגיבו להודעה

black angel 11

New member
ספרים חדשים למכירה

אהבה 10/סמדר שיר קטנטנות העונה הרביעית זאב הים/ ג'ק לונדון נונגה נונגה ועוד מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון/לואיז רניסון חסמבה ואוצר הזהב של המלך הורדוס/יגאל מוסינזון חסמבה וילדי ההפקר/יגאל מוסינזון הילדים מגבעת נפולאיון רובין הוד/סיפר ואייר לואיס רד חבורת כח המח(13) בעקבות גנבי האופניים/זהר אביב חבורת כח המח (2) והבלגן בחדר המנהלת/ זהר אביב חבורת כח המח (3) והתעלומה באולם הספורט/זהר אביב אם אתם רוצים אחד מהספרים תשאירו לי הודעה

למעלה