קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 105. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. שנה טובה וחג שמח לחברי הפורום ולכל בית ישראל!

black angel 11

New member
למכירה

צמרמורת הבריחה מיריד האימה/ר' ל' סטיין/20ש"ח הסיפורים המתוחכמים ביותר בעולם/אוסף סיפורי מתח/30 ש"ח דיוויד בקהאם הצד שלי/דיוויד בקהאם/55 ש"ח מסביב לכדור /ערן סלע/35ש"ח אני,רובוט/אייזק אסימוב/35ש"ח נונגה נונגה ועוד מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון/לואיז רניסון/35 ש"ח ההתרסקות הקולומביה סיפורה של משימה 107-sts/אבי בליזובסקי ויפה שיר- רז/40 ש"ח אהבה 10/סמדר שיר/30 ש"ח קטנטנות התחלות חדשות/מבוסס על העונה הרביעית/30 ש"ח הילדים מגבעת נפולאיון /מבוסס על סדרת הטלוויזיה/20 ש"ח אח שלי חייל/אורית רז/15ש"ח מבצעים בסדרות חבורת כח המח(13) בעקבות גנבי האופניים/זהר אביב/40 ש"ח חבורת כח המח(3) והתעלומה באולם הספורט/זהר אביב/40 ש"ח חבורת כח המח(2) והבלגן בחדר המנהלת/זהר אביב/40 ש"ח (הערה : כל ספרי כח המח ביחד -100 ש"ח) חסמבה (4) ואוצר הזהב של המלך הורדוס/יגאל מוסינזון/40 ש"ח חסמבה (5) וילדי ההפקר /יגאל מוסינזון/40 ש"ח (הערה: שתי ספרי חסמבה ביחד 60 ש"ח) ג'ינג'י (14) או מחנה אהלים פרטי/גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (16) או המערה הסודית/גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (18) או בעל המקל מהבית השכן/ גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (25) או שומרי השכונה/גלילה רון פדר/25 ש"ח (הערה : כל ספרי ג'ינגי' ב85 ש"ח) אפשר להתמקח על המחירים מי שרוצה אחד מהספרים שישאיר לי הודעה או ישלח לי מסר

jarvis

New member
ספר ללימוד עצמי של ציור

אני מוכרת ספר ללימוד עצמי של ציור: Drawing on the Right Side of the Brain מאת Betty Edwards הספר משומש אבל במצב מצוין המחיר - 50 ש"ח, למסירה אישית באזור תל אביב. אפשר לקרוא על הספר בלינק המצורף...

osdt

New member
הספר מור החמור של לאה גולדבר

מעונין בספר "מור החמור" של לאה גולדברג עם איורים של שלוס ספר ישן ונחמד לילדים.

ZIV E

New member
../images/Emo124.gif למכירה ../images/Emo63.gif !!!

באדולינה/גבי ניצן (חדש!!!) פרא/גבי ניצן (חדש!!!) שני הספרים מומלצים לפרטים פנו אלי במסרים או במייל [email protected]

daniel9977

New member
כרך נדיר של 24 הלהיטונים הראשונים!

להחלפה: כרך נדיר של 24 הגליונות הראשונים של "להיטון" - דו שבועון לפזמונים ובידור של ישראל. 24 הגליונות נכרכו בזמנו במערכת "להיטון" והכרך היה בבעלתו של שאול גרוסברג - בעל מדור קבוע ב"להיטון". הכרך והגליונות במצב מצוין! בתמורה לכרך נדיר זה אני מבקש תקליט של הביטלס שיצא בישראל שנקרא: The First And The Best. מדובר בתקליט המכיל הקלטות של הביטלס בהמבורג יחד עם טוני שרידן. התקליט יצא בארץ על לייבל פולידור. העטיפה הקדמית של התקליט מחולקת לארבעה חלקים ובכל חלק רואים את פרצופו של אחד מחברי הלהקה עם שפם (שניים מלמעלה ושניים מלמטה). אם ברצונכם לקבל את הכרך הנדיר הזה, הביאו לי את התקליט המבוקש והעסקה תבוצע! ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל 0523239388 או 035220607.

למכירה או להחלפה

אחרי הדיסקים הגיעה שעתם של הספרים... מי שמעוניין באיזה שהוא ספר מהרשימה, מוזמן לשלוח מסר. אני גר בראשל"צ, ונמצא לפעמים בת"א. שתהיה שנה לכולנו.

fots

New member
כל הקודם זוכה ../images/Emo63.gif

לכל אוהבי ספרות הנוער, כ-450 ספרי נוער במחיר 400 ש"ח (פחות משקל לספר) בין הספרים ניתן למצוא ספרים של: דבורה עומר, סמדר שיר, לוין קיפניס, ספרי ז'ול וורן, ספרי מרגנית ועוד ועוד ... לא ניתן לבחור או למיין, פשוט להשאיר 400 ש"ח ולצאת עם הארגזים. ניתן לפנות אליי במסרים או למייל [email protected] כל הקודם זוכה חג שמח ושנה טובה.

fots

New member
כל הקודם זוכה - סיבוב שני

לכל אוהבי הספרות, כ-300 ספרים שונים במחיר 400 ש"ח (שקל וחצי לספר) בין הספרים ניתן למצוא ספרי מתח, פנטסיה, רומנים, ספרות מתורגמת, ספרות מקור וגם מד"ב. לא ניתן לבחור או למיין, פשוט להשאיר 400 ש"ח ולצאת עם הארגזים. ניתן לפנות אליי במסרים או למייל [email protected] כל הקודם זוכה שנה טובה.

gaya102

New member
../images/Emo41.gifספרי לימוד למכירה ../images/Emo41.gif

מבחנים בפיזיקה – אוסף המבחנים של מכינת הטכניון– 40, כחדש פיסיקה תיכונית – מכניקה / סירס, זימנסקי, יאנג, כחדש, 50. פיסיקה תיכונית – חשמל ומגנטיות / סירס, זימנסקי, יאנג, כחדש, 50. חדו"א 1 (תרגילים), המחלקה למתמטיקה, אונ' בן גוריון – כחדש, 15. קומבינטוריקה ובינום של ניוטון / ד"ר נירה חטיבה, כחדש, 5. אוסף בחינות ותשובות בפיזיקה 5 יח"ל, מכינה למדעי ההנדסה ומדעי הטבע, אונ' בן גוריון – כחדש, 10. חדו"א 1 להנדסת חשמל, תרגילים ופתרונות, המחלקה למתמטיקה, אונ' בן גוריון – כחדש, 10. חדו"א 1 / בן ציון קון, כחדש, 30. מכניקה לתיכון ולאונ' / יורם אשל, כחדש, 40. אלגברה / יואל גבע, שני כרכים במצב טוב מאוד, סה"כ 30. ביולוגיה – אנציקלופדיה כללית לנוער, כחדש, 20 ₪. כימיה – אנציקלופדיה כללית לנוער, כחדש, 20 ₪. גיאומטריה של המישור - מהדורה מורחבת / בני גורן, כחדש, 20 ₪. גיאומטריה של המישור / בני גורן, 20 ₪. חדו"א ל- 4-5 יח"ל / בני גורן, 20 ₪. טריגונומטריה - מהדורה מורחבת / בני גורן, כחדש, 20 ₪. חדו"א לתלמידי 4-5 יח"ל / אהרון אספיס, כחדש, 10 ₪. (3 עותקים) גיאומטריה אנליטית 4-5 יח"ל / חיים אבירי, כחדש, 10 ₪. משקפי שמש כסופים / בעריכת ברוס סטרלינג, כחדש, 20 ₪. לכל המעוניין, נא לפנות למייל: [email protected]

feterr

New member
כמה ספרים ודיסקים לטרייד או מכירה|ש

כמה ספרים- המערה/טים קרבה האלכימאי/פאולו קואלו ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו אדם מחרבן משמעות/שמוליק ורסנו בודהיזם- יסודות, הבהרות והבנה/ג'ון סטנלינג תאונות/יעל הדיה. ו.. כמה דיסקים- Within temptation - Mother earth Sex pistols - Kiss this Deap purple - 30 best of Slayer - Undiputed attitude Sepultura - Beneath the remains 2pac - 2pacalips now 2pac - me against the world Nirvana- Unplugged in New-York Alice in chains- Nothing safe כמובן, שישנה העדפה לטרייד עבור דיסקים וספרים. חג שמח, ושנה טובה לכולם. איימן.

feterr

New member
מוסיפה

לרשימת הדיסקים, (על אף שזו שרשרת ספרים, אנא סלחו לי)- Kylie Minogue- Fever יובל בנאי- רש"י דאב Pink- Can't take me home

מומין1

New member
קצת קשה למצוא אותו בעברית

אבל ניתן לקנות את זה ב-15 שקל בסטימצקי, באנגלית.

jojoam

New member
"המחברת הגדולה" באנגלית/צרפתית

מחפש בנרות, גם לקנות , את "המחברת הגדולה של כריסטוף באנגלית או בצרפתית. תודה למי שיודע ...

למעלה