קח-תן משהו לקרוא

osdt

New member
ספר ילדים ישן של לאה גולדברג

מעונין בספר "מור החמור" של לאה גולדברג עם איורים של שלוס ספר ישן ונחמד לילדים.

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 108. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. גמר חתימה טובה.

kkarinn

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ספרים למכירה בזול ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 35 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 דג בבטן / אפרת דנון - כחדש 35 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 35 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 35 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected] גמר חתימה טובה

Boone

New member
../images/Emo63.gif ספרים באנגלית ../images/Emo37.gif

Andrew Miller - Oxygen - SC - ₪ 20.00 Barbara Delinsky - The Woman Next Door - SC - ₪ 15.00 Barbara Taylor Bradford - The Triumph of Katie Byrne - SC - ₪ 20.00 Barbara Taylor Bradford - Three Weeks in Paris - SC - ₪ 20.00 Belva Plain - The Carousel - HC - ₪ 20.00 Ben Okri - Songs of Enchantment - HC - ₪ 30.00 Bernhard Schlink & Walter Popp - Self's Punishment - SC - ₪ 20.00 Beth B. Golub - The Seinfeld Aptitude Test - SC - ₪ 25.00 Bob Mankoff (Edited by) - The New Yorker - HC - ₪ 35.00 Carlos Ruiz Zafon - The Wind of the Wind - SC - ₪ 20.00 Charles Boyce - The Wordsworth Dictionary of Shakespeare - SC - ₪ 40.00 Charles Dickens - David Copperfield - SC - ₪ 15.00 Charlotte Bingham - The Wind off the Sea - SC - ₪ 25.00 D. A. Traversi - An Approach to Shakespeare - SC - ₪ 25.00 David Park - The Healing - SC - ₪ 20.00 Dennis Rodman - Bad as I Wanna Be - HC - ₪ 20.00 Ed McBain - The frumious Bandersnatch - SC - ₪ 20.00 Edward O. Wilson - Naturalist - HC - ₪ 30.00 Emil Ludwig - Cleopatra - SC - ₪ 20.00 Fynn - Mister God This is Anna - SC - ₪ 25.00 Gaston Leroux - The Phantom of the Opera - SC - ₪ 20.00 George Bernard Shaw - Arms and the Man - SC - ₪ 20.00 H. G. Wells - The Invisible Man - SC - ₪ 20.00 Helen Fielding - Bridget Jones - SC - ₪ 25.00 Helen Fielding - Cause Celeb - SC - ₪ 15.00 Henning Mankell - The Dogs of Riga - SC - ₪ 20.00 James D. Watson - DNA - HC - ₪ 50.00 James McBride - Miracle at Sant'anna - SC - ₪ 20.00 James Patterson - Suzanne's Diary for Nicholas - HC - ₪ 25.00 Jean M. Auel - The Clan of the Cave Bear - SC - ₪ 20.00 Jeffrey Archer - Twelve red herrings - SC - ₪ 15.00 Jeremy Lucas - Whale - HC - ₪ 20.00 Jerzy Kosinski - The Painted Bird - SC - ₪ 15.00 Joan Wolf - Silverbridge - SC - ₪ 15.00 John O'donohue - Eternal Echoes - Exploring our Hunger to Belong - SC - ₪ 20.00 Joseph O'connor - Inishowen - SC - ₪ 20.00 Julia London - Material Girl - SC - ₪ 20.00 Kathleen Dean Moore - Riverwalking - SC - ₪ 25.00 Lama Surya Das - Awakening the Buddha Within - SC - ₪ 20.00 Margaret Atwood - Alias Grace - SC - ₪ 25.00 Margaret Landon -

Boone

New member
../images/Emo63.gif ועוד ספרים באנגלית ../images/Emo37.gif

Margaret Landon - Anna and the King of Siam - SC - ₪ 20.00 Marshall B. Rosenberg - Nonviolent Communication - SC - ₪ 20.00 Martin Buber - Ten Rungs - SC - ₪ 25.00 Mary Higgins Clark - Pretend you don't see her - SC - ₪ 20.00 Michael Crichton - A Case of Need - SC - ₪ 20.00 Nikolai Gogol - The Overcoat and Other Short Stories - SC - ₪ 20.00 Paul Negri (Edited by) - Great Russian Short Stories - SC - ₪ 25.00 Pete Hamill - Snow in August - HC - ₪ 30.00 Richard Dawkins - Climbing Mount Improbable - HC - ₪ 30.00 Rosalind Belben - Dreaming of Dead People - SC - ₪ 20.00 Sholom Aleichem - Tevye's Daughters - HC - ₪ 35.00 Sri Aurobindo - The Integral Yoga - SC - ₪ 25.00 Stephen King - Dreamcatcher - SC - ₪ 20.00 Stephen King - The Dark Tower 1 - The Gunslinger - SC - ₪ 20.00 Stephen King - The Dark Tower 4 - Wizard and Glass - SC - ₪ 20.00 Sue Monk Kidd - The Secret life of Bees - SC - ₪ 25.00 Tom Clancy - Rainbow Six - SC - ₪ 20.00 Tom Clancy - Red Rabbit - SC - ₪ 20.00 Tom Clancy - The Sun of all fears - SC - ₪ 20.00 William Shakespeare - Hamlet - HC - ₪ 30.00 William Shakespeare - Julius Caesar - SC - ₪ 20.00 William Shakespeare - lV. Henry - SC - ₪ 20.00 William Shakespeare - Othello - SC - ₪ 20.00 Winafred Blake Lucas, Ph.D. - Regression Therapy - A Handbook for Professionals - v.1: Past Life Therapy - HC - ₪ 30.00 Winafred Blake Lucas, Ph.D. - Regression Therapy - A Handbook for Professionals - v.2: Special Instances of Altered State Work - HC - ₪ 30.00 Zhi Gang Sha, DR. - Power Healing - SC - ₪ 25.00 לפרטים נוספים ניתן לפנו במסרים

ZIV E

New member
../images/Emo124.gif למכירה ../images/Emo63.gif

באדולינה/גבי ניצן (חדש!!!) פרא/גבי ניצן (חדש!!!) שני הספרים מומלצים לפרטים פנו אלי במסרים או במייל [email protected]

בוקי ש

New member
ספרים למכירה או החלפה במוסיקה

עדיף ליצור קשר באימייל [email protected] *אגף הסרטן - אלכסנדר סולז'ניצין *הכלה המשחררת - א.ב יהושע *מולכו - א.ב יהושע *המאהב - א.ב יהושע *אמריקה שלי - תמצר אבידן אטינגר *מזימה - מיכאל בר זוהר *ספר שירים של ביאליק/ הוצאת דביר *הקלות הבלתי נסבלת של הקיום - מילו קונדרה *האדמה הטובה - פיל בק *עם בוא הזיכרון - שאול פרידלנדר *משחק מכור - רם אורן *התבונה - ואסקו פראטוליני *עדיין סופרמן - כריסטופר ריב- סיפםור גבורתו של כריסטופר ריב *כאב-מדע הסבל - פטריק וול *גברים בשינוי- בדרך לגבריות אחרת - חן נרדי *נוכחים נפקדים - דויד גרוסמן *תקון חצות שלי - לאה שפירא(ורוצלבסקי) *The cardinal of the Kremlin - Tom Clancy *Patriot Games - Tom Clancy *The deceiver - Frederick Forsyth

Sussita Boy

New member
מחפש ספר-רכב מקורי לסוסיתא 10.

שלום רב לכל חובבי הספרים, אני משפץ רכב מדגם אוטוקרס סוסיתא 10 "קובייה" במסגרת שימור מורשת הרכב בארץ. הרכב הוא רכב אספנות והוא מיועד לעבור שחזור מלא. לצורך שמירת מקוריותו, אני מחפש ספר-רכב מקורי לצורך סגירת המעגל. האם ידוע לכם, הקוראים, אודות חנויות שמחזיקות בנוסף לספרי יד-שנייה ספרי-רכב ישנים? האם אתם יודעים היכן אוכל לנסות את מזלי? אם מישהו מחזיק בספר כזה, אודה לו אם יצור איתי קשר במערכת המסרים או פה. בתודה, Sussita Boy.

אמנם אין לי אבל יש לי משהו אחר

מעניין בבית. מדובר בספר של רכב שהיה לנו בעבר. (הספר לא למכירה אבל נחמד להיזכר).

וגם זה...של הרום-כרמל היחידה

בארץ שמס' הרישוי שלה הסתיים ב-82 מדגם 1301. היא היתה האחרונה שיוצרה ותאריך המסירה שלה היה 28.01.1982. 62-591-82. בבדיקה שעשינו בזמנו במשרד הרישוי מצאנו שרק לה היתה סיומת 82. לצערי היא מזמן לא איתנו. היום יש לי C5 כחולה ואני בהחלט מעדיף את הרום של פעם...

sandra cat

New member
מחפשת ב- ../images/Emo16.gif את הספרם הבאים..

מה זאת אהבה של ד"ר יורם יובל שליחותו של הממונה על משאבי אנוש של א.ב יהושוע

havalina

New member
../images/Emo27.gif למכירה - ספרים ../images/Emo63.gif

אני מוכרת את הספרים הבאים (ניתן לרכוש כל ספר בנפרד כמובן) המעוניינים - נא לשלוח מסר.
ארבעה בתים וגעגוע / אשכול נבו - במצב מצוין - 45 ש"ח
אישה באור / הגר ינאי - במצב מצוין - 35 ש"ח
מה היה קורה אם היינו שוכחים את דוב / גדי טאוב - במצב טוב - 25 ש"ח אנגלית:
Ender's Game / Orson Scott Card - במצב מצוין - 30 ש"ח
Middlesex / Jeffrey Eugenides - במצב טוב מאד - 30 ש"ח
Angels and Demons / Dan Brown - במצב מצוין - 30 ש"ח
Rising Sun / Michael Crichton - מצב טוב - 5 ש"ח
The unpleasant profession of jonathan hoag / Robert Heinlein - במצב בסדר - 5 ש"ח
Curtain / Agatha Christie - במצב בסדר - 5 ש"ח

Blink25

New member
מחפש כרך ש-ת במילון אבן שושן

מחפש כרך ש-ת(+תוספות) ב"מילון החדש" של אברהם אבן שושן (7 כרכים). שנת הוצאה 1980. לפנות במסר.

gaya45

New member
למכירה

ספר היובל- 50 שנה למדינת ישראל ספרי שירים- שירי אהבה-נתן אלתרמן ואבנר כץ + סרנדה תל אביבית מי הזיז את הגבינה שלי?-ספנסר גונסון החוש השישי -תומס רייק ורותי פישמן שולית הרוצח-רובין הוב ספרים שונים ברוסית (ספרים במצב מצוין שנקנו בחנויות בארץ). ספר פסיכומטרי אנקורי+פסיכו פלוס 2003 ספר לימוד-מבוא להסתברות של אמיר בק

אוריה20

New member
אם למישהוא יש את הספר של

רובי וויליאמס פיל והוא באזור הצופן שיגיד לי

zenov

New member
זן ואמנות אחזקת האופנוע -למכירה

זן ואמנות אחזקת האופנוע : מסע בעקבות ערכים / רוברט מ. פירסיג

נחום^

New member
ספרים למכירה (מצב - כחדשים)

"עקרון הארבעה" – איאן קולדוול, דסטין תומסון - 40 "גרעינים לבנים" – יוכי ברנדס - 40 "אצל באבו" - שולמית לפיד - 20 "אלפיים ועשרים" – חמוטל שבתאי - 30 "כתבים הסטוריים" – מרקס ואנגלס (ענתיקה משנת 1952 במצב מעולה) - 35 "המהפכה הרוסית" – רפאל אברמוביץ (מהדורה מ- 1962, במצב מעולה) - 30 "עיוור צבעים" – יעקב בוצ'ן - 25 "טעם הדבש" – רבקה קרן - 25 "עד גיל 21 תגיע לירח" – גפי אמיר - 30 מי שמעוניין/ת מוזמן/ת לפנות במסר.

סיגל37

New member
מחפש את חסמבה

אני מעוניין לרכוש את ספרי חסמבה הישנים, למי שיש את הסדרה איציק 0506272561 חיפה

למעלה