קח-תן משהו לקרוא

Moraaz

New member
Song of Ice and Fire

הי מחפשת עותק במצב טוב של הכרך הרביעי - A feast of crows . יש למישהו?

elirand2

New member
מכתבים לאריאלה

מאת: נעמי לוי דה- מאיו קובץ מכתבים מסבתא מישראל לנכדותיה בניו- זילנד געגועים שזורים ביומן אישי, מסרים מלב אוהב, החזון והתקווה האמונה בטוב. ציטוטים מהספר: במבוא: "סבתא האם גם את היית פעם ילדה?" –שאלה הנכדה "אינני יודעת אם הייתי אי- פעם משהו אחר.... כשאני רואה אותך, נכדתי,אני יודעת שעודני ילדה, ילדה גדולה,הרי הגעת אלי כדי להזכיר לי מי אני באמת...נשמה... שהרי את פרי כל געגועי ואהבתי, החלום שיצרתי תמיד,התגלמות היופי הנצחי, הרוח הנושאת את צלילי- המלאכים... ואת משיבה את לבי למקור נשמה אחת אנחנו , למרות המרחק והשנים......" סבתא. "בנכדתי ראיתי את נשמתי שלי, משהו שמזמן שכחתי..." "ילדים וזקנים כל כך דומים, שני קצוות של החיים – ראשית פריחה מול הקמילה – תמימות, שמחה ותום של הנשמה...." אחד המכתבים: אריאלה נכדתי היקרה בחרתי לכתוב לך כי אני יודעת שהכתיבה תשכך במידה מסוימת את געגועי אליך, המרחק שבינינו יוצר חלל גדול ואמלא אותו בשיחותיי אליך, אני יודעת כי אין כל הגיון לכתוב לילדה בת שנה, אך, אולי פעם תרצי להכיר את סבתך ותקראי את המכתבים... תמיד חלמתי לגדל ילדה משלי, אך, נולדו לי ארבעה בנים נפלאים, והנה משהגעת, ה"נסיכה" שלי, את כל כך רחוקה...... תמיד אומרים כי הקטנים צריכים ללמוד מהגדולים והנה אני מתבוננת בך, אריאלה בתמונות ובקלטות וידאו ואין לי שום ספק כי יש לי מה ללמוד, דווקא, ממך, יקירתי, "את המורה האמיתית לחיים!" – דרך התום שלך, הפשטות והטבעיות המתגלגלת בצחוקך אני חווה משהו שאיבדתי עם השנים..... אני מודעת כי אין לי מה להעביר אליך מניסיון חיי, כי פתאום מתברר לי שמכל מה שלמדתי לאורך השנים רק התרחקתי יותר ויותר מעצמי ואת, נכדתי פותחת לי דלת חדשה- ישנה לגלות הכל מחדש...... ובמרחק השנים בינינו הניצחון הוא שלך! לי יש מלאי של זכרונות ובמבטך, שלך טמונים כל הסודות אם אצלי שוקעת השמש –היא זורחת כבר אצלך וכשאת עיניים עוצמת עוברת היא אלי ממך...... קרן שמש קרן אור מבשרת לי הדרור פעם פה ופעם שם בלבי את לעולם!... את יודעת אריאלה שלי כשבישראל יום בניו- זילנד לילה וההיפך – כך שהשמש שרויה בחיינו כל הזמן – אוחזות אנו באור הנצחי מגרשות את החושך מהמציאות..... תמיד הייתי ילדה חולמנית עם דמיון מפותח ותמיד חלמתי חלומות והנה רבים מהם גם התגשמו.... אם יכולתי לתת עצה אחת לפחות הייתי אומרת לך "לעולם! לעולם! אל תוותרי על החלומות!" אני יודעת עכשיו ויותר מתמיד כי הכל יסתדר בעתיד.... מקורות כספיים יתגלו לכולנו בעת הצורך, לעולם איש לא ידע מחסור כשאיתו מלאכים, ואת, אריאלה מלאך קטן שלי – את מאמתת לי מחשבה זו מלאכים אינם זקוקים לכלום מלבד האהבה, הם, הם האהבה... ומי שיש לו אהבה בלב לעולם לא ירגיש מחסור, גם האדם הכי גשמי בעולם יבין זאת אחרי הכל... דמעות של אשר מציפות אותי בעת כתיבת שורות אלה.... דמעות של אהבה..... שלך סבתא נעמי. לפרטים על הספר ורכישתו: נייד – 054-5305776 טל - 04-6961553 משעול חיוואי 4 קצרין 12900 אי-מייל - [email protected]

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 121. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה! (אגב, הצעות לסקר חדש יתקבלו בתודה ובברכה)

ice w

New member
למכירה: מרתפי הוטיקן/אנדרה ז'יד../images/Emo70.gif

בהוצאת עם עובד. כריכה רכה. מצב טוב. לא קרוע ולא מלוכלך. 20 ש"ח בלבד

yanivek

New member
מוכר ספרים

ספרים שנקראו פעם אחת, במצב מצויין הארי פוטר ומסדר עוף החול, באנגלית - 50 שח רם אורן, לב - 40 שח רם אורן - משחק מכור - 40 שח רם אורן, צל של ספק - 40 שח יאיר גרבוז, תמיד פולני - 50 שח רם אורן, אחות קטנה - 40 שח יהונתן גפן, אישה יקרה - 40 שח אורלי קראוס, התרוממות - 40 שח

sfarim

New member
../images/Emo63.gif ספרים למכירה או להחלפה

שלום, אני מעוניין למכור או להחליף את הספרים הבאים: -לגעת במהות, יידו קרישנמורטי -הורה מתקבל על הדעת, ברונו בטלהיים -לגעת בחיים, תלמה בר אב -החיים אבידות הכרחיות ויתורים גורליים, ג'ודית ויורסט -מי הזיז את הגבינה שלי, לזרום עם השינוי -המדריך הצבעוני המלא של קלפי טארוט, אלי מורג -האביר בשריון החלוד, רוברט פישר -במלאכת הנשים עלי משכב, אריה סתיו -מדריך לדייג החובב, מרקו דהן מדריכי טיולים: -אפריקה דרום, תרגום לעברית של ה- lonely planet -נפאל, כנ"ל -Trekking in the Nepal Himalaya שיחון רומנית עברית, הוצ' פרולוג יש עוד הרבה! המשך יבוא בקרוב....

Boone

New member
אני מחפש את הספרים

טבעת כארון של רוג'ר מקברייד אלן ואת
אדונית התבלינים של צ´יטרה בנג´י דיוואקרוני

מומין1

New member
ספרים למכירה/החלפה ../images/Emo41.gif

הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 35 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 35 שקל האלכימאי/פאולו קואלו - 30 שקל הבכור לבית אב"י/דבורה עומר - 35 שקל מר ורטיגו/פול אוסטר - 30 שקל בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 20 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל סט שלושה ספרי לימוד Office 2000 – word, excel, power point הוצאת "הוד עמי" כחדש! - 85 שקל ספרים שאני מעוניין להחליף: 1)ההוביט/טולקין 2)לא מזיק ברובו/אדאמס דאגלס 3)סקיצות לרומן/ג'רום ק. ג'רום למעוניינים נא לפנות במסר.

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרי מקור

מחירי הספרים נעים בין 10 ש"ח ועד 40 ש"ח מצורף קובץ אקסל וניתן לעשות חיפוש לשם הספר או המחבר ע"י הקשה על Ctrl+F

למעלה