קח-תן משהו לקרוא

eyar66

New member
מאיר שניידר

היי לכולם.מחפשת את שני הספרים שכתב מאיר שניידר כרך א וכרך ב על:שיטת הריפוי העצמי

גוטה81

New member
יעקב שבתאי & דאגלס קופלנד

אהלן, מחפש את ספריהם של הנ"ל בהתאמה:- -זכרון דברים ודור ה-X. דורון.

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 122. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה! (אגב, הצעות לסקר חדש יתקבלו בתודה ובברכה)

StevieDav

New member
ספרי לימוד למכירה

גיאומטריה אנליטית 5 יח' (בני גורן) פיזיקה של יורם אשל: מכניקה לתיכון ולאוניברסיטה, חשמל ומגנטיות, גלים ואופטיקה הכנה לבגרות/מכינה במכניקה - של הטכניון - יוסי ליטני

kill U

New member
מחפש ספר+מידע

הספר שעליו מבוסס הסרט the virgin suicides (חמש ילדות יפות). איך קוראים לספר בעיברית? מישהוא מוכר אותו? איפה אפשר להשיג אותו? בתודה מראש

yaelutra

New member
שני ספרים של אילן הייטנר להחלפה

חכמת הבייגלה ומלך החומוס ומלכת האמבטיה דווקא הרבה אנשים אהבו. אני אישית לא מתלהבת.

ZIV E

New member
את "מלך החומוס" אהבתי מאוד

"חוכמת הבייגלה" איכזב אותי נורא.

Boone

New member
../images/Emo124.gif מכירת ספרי מקור (מעודכן)

הקובץ תוקן ולכן פורסם שוב בתווך של יום. מחירי הספרים נעים בין 10 ש"ח ועד 40 ש"ח (פרט לבודדים שהם יותר) לשאלות ניתן לפנות במסרים.

deadman10

New member
מחפש שלושה ספרים ../images/Emo13.gif.

אני נוסע בסוף השבוע לסטימצקי, לקנות את שלושת הספרים הבאים. אבל אם למישהו יש אחד מהם במצב טוב, והוא מעוניין למכור אותו, אז בבקשה תיצרו איתי קשר
(מסר לפרטי, ושם אתן את הפלאפון). "נפלאות הזיכרון ותעתועי השיכחה" ("אריה ניר הוצאה לאור")/ ניצה אייל "המוח של מוצרט וטייס הקרב" ("אריה ניר הוצאה לאור")/ריצ'רד רסטאק "שבעת החטאים של הזיכרון: איך המוח זוכר ושוכח" ("אריה ניר הוצאה לאור")/דניאל ל. שכטר

hagit e

New member
מחפשת את הספרים של פאלו פררה

פדגוגיה של שחרור ופדגוגיה של מדוכאים. מישהו מכיר? יש לו? רוצה למכור? יודע היכן אני יכולה לחפש??? אודה לכל פרט מידע

shushahar

New member
מחפשים ספרים של קרלוס קסטניידה

מחפשים את הספר מעברים קסומים או ספרים אחרים של קרלוס קסטניידה.

ifat28

New member
מחפשת לקנות את הספר

הריפוי של שופנהואר- ארווין יאלום

למעלה