קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 123. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה! (הצעות לסקר חדש יתקבלו בתודה ובברכה)

לנון2

New member
זבנג 11 למי יש?

מחפש את ספר הקומיקס של אורי פינק זבנג 11 למי יש?

GLNG

New member
מחפש מדריך לחומרה ותוכנה משומש

או אם מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש משומש במחיר זול באיזור ירושלים או באינטרנט.בתודה מראש...

Boone

New member
יש לי כמה אם זה עוזר

יש לי את: מדריך נורטון למחשב האישי המחשב האישי למשתמש המקצועי המדריך השלם לחומרה של המחשב האישי הלקסיקון החדש למחשב האישי הספרים חדשים לגמריי, במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר במסר.

ZIV E

New member
יש לי את הספר "DOS בעידן WINDOWS"

המכיל בתוכו: כל פקודות DOS עריכת קובצי אצווה לעבודה ב-DOS ובחלונות. הספר במצב חדש לחלוטין.

NoaHK

New member
ספרים במצב מעולה!

למכירה/ החלפה: עברית: מאסטר ג'ורג'י - בריל ביינברידג' 10 ש"ח הנסיך של שדרות ווסט אנד - אלן איסלר 10 ש"ח זכרונותיה של גיישה - ארתור גולדן 20 ש"ח ארבעה בתים וגעגוע - אשכול נבו 20 ש"ח העורבים - אבירמה גולן 10 ש"ח אנגלית: The Buddha of Suburbia - Hanif Kureishi A Man - Oriana Fallaci Inshallah- Oriana Fallaci ועוד 2 ספרי דיאטה באנגלית: Fit for Life - Harvey and Marilyn Diamond Protein Power - Dr. Micheal R. Eades

ZIV E

New member
../images/Emo41.gifלמכירה/החלפה../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

באדולינה/גבי ניצן חדש!!! פרא/גבי ניצן חדש!!! המלשינים/ברט איסטון אליס לו-יומן פנימי/רן להב חדש !!!

ifat28

New member
למכירה ../images/Emo141.gif

1. הנעלמים- הרלן קובן - 35 ש"ח 2. לכל בית יש מרפסת- רינה פרנק מיטרני 35 ש"ח 3. אחות קטנה- רם אורן- 30 ש"ח 4. אל אישך תשוקתך- נעמי רגן- 30 ש"ח 5. חכי לי ר- שרה אנג'ל - 25 ש"ח

Boone

New member
יש לי את הספר ב 20 ש"ח

את מוזמנת ליצור איתי קשר לפרטים נוספים.

ארסלן

New member
כשאני לא מבין במשהו, אני שותק ../images/Emo31.gif

ישנם 44 חוברות לפנטסיה 2000. אם אתה לא מבין במשהו אל תגיב, האומנם אתה חנות אבל במד"ב לא נראה לי שאתה מבין, חבל.

high k

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifספרים למכירה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

ראייה ללא משקפיים- ד"ר הרולד מ. פפרד- 30 שקלים אנציקלופדיה שימושית לריפוי טבעי- 2 כרכים ב60 שקלים שירת רחל- 30 שקלים ספר הקסמים הגדול- 30 שקלים

למעלה