קח-תן משהו לקרוא

Memoirs of a Geishaו

מישהו יכול לתת לי קצת מידע על הספר "זכרונותייה של גיישה"? ובדרך גם כמה הוא עולה בערך..?

מומין1

New member
למכירה - ספרי מחשב

סט 3 ספרי Office 2000 בהוצאת "הוד עמי" למכירה ב- 50 שקל: Word 2000 Excel 2000 Power Point 2000 הספרים במצב חדש ושמור! משלוח בדואר רשום חינם *למעוניינים תשלח תמונה של הספרים.

kkarinn

New member
ספר מאוד יפה ומרגש

הייתי מגדירה אותו כ"ספר בנות", אבל אולי יהיו בנים שגם יאהבו אותו. במרכז הסיפור מדובר על ילדה ביפן שהופכת לגיישה, וכל מה שעובר עליה. ספר מאוד יפה, אני מאוד נהניתי מקריאתו. לא רק בגלל הסיפור, אלא גם בגלל שלומדים על תרבות אחרת, שכ"כ שונה מהתרבות שלנו. לגבי מחיר, אתה יכול לבדוק בחנויות הרגילות, או בחנויות / אתרים שמוכרים ספרים יד שנייה

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 129. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרי מקור

יש ללחוץ על הקובץ המצורף כדיי להגיע לרשימה. ניתן גם להחליף איתי תמורת ספרים אחרים או צעצועים. נא לפנות אליי במסרים או למייל שבקובץ.

tarmilai

New member
ספרים על בודהיזם

אני סטודנט שנה ב' בחוג למזרח-אסיה, ונושא הבודהיזם הוא מאוד מרכזי אצלנו. הייתי ממליץ לך לקנות את הספר "מה שלימד הבודהה" אשר ניתן להשיג כמעט בכל מקום. לי עצמי יש ספר מבוא לבודהיזם באנגלית שאותו אני מוכר, אבל הייתי ממליץ לך לקרוא בעברית.

YUYOYU

New member
ספרי זבנג, מחשבים וגם סרטי וידיאו..

מוכר את הספרים הבאים (כולם במצב חדש, חלק מעולם לא נקראו אפילו פעם אחת) ספרים מסדרת זנבג של אורי פינק, מספרים: 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ספרי מחשבים: Director 8 הוצאת הוד עמי Flash 5 הוצאת הוד עמי בנוסף מוכר מאות סרטי וידיאו. רוב הסרטים מוקלטים ולכן אינם מופיעים פה. כל הסרטים ברשימה מקוריים, באריזות מקוריות וקלטות מקוריות (לא מוקלטות) - לתשומת ליבכם - ישנם עוד מאות סרטים, גם מקוריים (סרטי פעולה, קומדיה ועוד ועוד..לא רק סרטי ילדים מקוריים..) וגם מוקלטים: מצויירים ולילדים (דיסני/סרטים/סדרות/לילדים): 1. באג לייף. 2. קפטן אן (סדרת ילדים, 2 פרקים: א. החיפוש אחר שיקוי הכוח, ב. מלכת הקופים). 3. כוח וידיאו, קלטת 1 (2 פרקים: כוח אש ועגבניות במלכודת). 4. כוח וידיאו, קלטת 2 (2 פרקים: מים בכל מקום ומישהו מאזין) 5. אקס מן, קלטת 1 (הסדרה המצויירת, 2 פרקים: ליל הזקיפים א', ליל הזקיפים ב'). 6. אקס מן, קלטת 2 (הסדרה המצויירת, 2 פרקים: נא להכיר מגנטו ואיחוד קטלני). 7. טייני טון, סרט - כיף של חופשה. 8. שובו של ג'אפר. 9. תום וג'רי, סדרה, "בית ספר לחתולים". 10. "ההרפתקאות הגדולות ביותר סיפורי התנ"ך" - תיבת נוח ודוד וגלית. 11. "ההרפתקאות הגדולות ביותר סיפורי התנ"ך" - יהושוע וחומות יריחו, משה. 12. "ההרפתקאות הגדולות ביותר סיפורי התנ"ך" - דניאל בגוב האריות ושמשון ודלילה. 13. החתולים הסמוראים (2 פרקים, חטיפה ברכבת התחתית ועוף הזהב הענק). 14. פוקהונטס. 15. המסע המופלא הביתה. 16. אולימפידת החיות 1. 17. מייטי מאוס. 18. פאוור רינגירס טורבו - הסרט. 19. גן עדן לכלבים. 20. מגיני הצדק - מס' 1. 21. שלושת הגדולים לקט 2 - הענק המופלא, ספיידרמן ואשת העכביש. 22. אגדות - החתול במגפיים. 23. מלך האריות (אנגלית, ללא תרגום). 24. סביב העולם עם טימון ופומבה 25. VR טרופרס 1 הקרב מתחיל. 26. חנות קטנה ומטריפה (סדרה מצויירת:- 2 פרקים, זרע חדש וגבר אמיתי). מדע: 27. נשיונל גיאוגרפיק וידיאו - בארץ השמיפנזים הפראיים. 28. נשיונל גיאוגרפיק וידיאו - תכשיטי הים הקאריבי. 29. נישיונל גיאוגרפיק וידיאו - האדם מול הכריש. 30. נשיונל גיאוגרפיק וידיאו - נחש הקוברה המלכותי. 31. נשיונל גיאוגרפיק וידיאו - מחשבות על פילים. 32. נישונל גיאוגרפיק וידיאו - חיות הבר באפריקה. 33. טבע עולמי - דגים 34. טבע עולמי - ציפורים. סרטים (לא כולל מצויירים): 35. הארי המזוהם: מכת פתע. 36. פאטץ' אדאמס. 37. נמר דרקון. 38. באטמן 39. באטמן חוזר. 40. אחי, איפה האוטו שלי. 41. שחק אותה סטאר. 42. פחד עד מוות. 43. אגדה עירונית. שונות: 44. הקומדי סטור 45. הקומדי סטור - ז'וז'ו ובניו על האש. 46. שובם של הקומדי סטור. 47. קולות המזרח 1993 שוב, ישנם עוד מאות סרטים מכל הסוגים, מקוריים ומוקלטים. לפרטים נא לפנות במסרים. תודה רבה, ראביב.

למכירה: ספרי האונ' המשודרת

אימונולוגיה, פרקים בתורת החיסון - אשר פרנסדורף אתיקה ורפואה - דוד הד גיאולוגיה עולם של תצפיות ומסקנות - עמנואל מזור האבולוציה של האהבה - עדה למפרט הביולוגיה של ההזדקנות - פרופ´ דוד שקד המהפכה הצרפתית - ולטר גראב המשפט הציבורי - עמוס שפירא הפיסיקה של המאה העשרים - יובל נאמן השמש שלנו - ארנון דר זמן עמוק וגאולוגיה דינמית - יוסי מרט יסודות המשפט - יורם דינשטיין ירושלים במאה התשע עשרה - יהושע בן-אריה מבוא לאקולוגיה - דן כהן מבוא לתקשורת - אוה ברגר מבוא לחלקיקים אלמנטריים - אורי מאור מדינות ערב, תהליכים ובעיות יסוד - חיים שקד מלכותו של הורדוזס - מנחם שטרן סין, מסורת מול שינוי - יצחק שיחור פיסיקה תורות ומושגים - יואב בן-דב פסיכופרמקולוגיה, תרופות והתנהגות - שלמה יהודה פסיכולוגיה של קריה והבנת הטקסט - יוסף שימרון פרקים בהמטולוגיה - יהודה שינפלד שיחות על שינה וחלימה - פרץ לביא תגובות בעת השואה - יהודה באואר תורת הרבייה - פרי קרייצר תורת הרבייה ב´, הריון ולידה - פרי קרייצר תפיסה ופסיכופיזיקה - דניאל אלדום כל ספר: 25 ש"ח - לא כולל משלוח למעוניינים - יש להתקשר טלפונית ! 052-4230162

עוד ספרים למכירה:

אהבה כפתיון - ש´ גיורא שוהם: 50 אני בסדר, אתה בסדר - ת´ א. הריס: 40 אמנות האהבה - א´ פרום: 45 אינטליגנציה ריגשית - ד´ גולמן: 50 בעל זה דבר מצחיק - ת´ אבידר: 75 גברים השונאים נשים ונשים האוהבות אותם - סוזן פורווארד וג´ואן טורס: 45 כיבוש האושר - ב. ראסל: 75 להישאר בסדר - א´ בז´ורק הריס, ת´ הריס: 40 מין ואהבה - מסטרס&ג´ונסון: 75 נשים, גברים ואחרים - א´ אבנרי: 50 סחטנות רגשית - סוזן פורווארד: 55 סערת נפש - ד"ר י´ יובל: 75 על נשים ועל גברים - יגאל מוסינזון: 40 פיק ברכיים, למה גברים פוחדים להתחייב - ס´ רודס, מ´ פוטש: 45 קצר, למה אין הבנה בין נשים וגברים - ד´ טאנן: 50 ננסי פריידיי: אמי ואני: 85 נשים מעל, פנטזיות מיניות של נשים: 120 קנאה: 85 המחיר אינו כולל משלוח למעוניינים - נא להתקשר ! 052-4230162

מישהו מוכר את הספר "סקס עכשיו"?

מעוניין לקנות אותו, בחנויות הוא עולה ממש יקר (יותר ממאה שקלים שלמים) צרו קשר בפרטי

Boone

New member
../images/Emo66.gif יש לי עותק חדש

המחיר בחנויות עומד על 129 ש"ח כמה אתה מוכן לשלם? 70 ש"ח זה טוב? דבר איתי במסרים.

jester56

New member
למכירה חנות דיסקים ו DVD

שימו לב סניף ג'אנק כרמל ניתן לרכישה החנות בעלת מוניטין חזק מאוד של 12 שנים כחנות דיסקים מובילה ובעלת לקוחות קבועים החנות בעלת מלאי של כ5000 דיסקים בחנות ספרית דיוידי בינונית המונה כ900 סרטים חדשים ניתן לרכוש את החנות ללא מלאי החנות פעילה ועובדת לפרטים נוספים נא לפנות ליוליה 0526515658 יקיר 0525434550 עופר 0523428669

EyaL 2 3

New member
למכירה רבי מכר

למכירה רבי מכר במצב מצויין (כחדש) דן בראון-נקודת ההונאה-40 שח ג´וזף פיינדר- המנכ"ל-40 שח הרלן קובן-ההזדמנות האחרונה-40 שח הרלן קובן-דיו חיוור- 40 שח ג´ונתן קלרמן-מועדון המזימות-40 שח אבא עשיר אבא עני(מצב טוב) 35 שח

dorgilyt

New member
מעוניין במספר ספרים

מעוניין בהוצאה הישנה של שר הטבעות, משנת 1979, וכן כל ספר מן ההוצאה הישנה של סדרת נרניה.

yaron37

New member
מחפש כרכים של שבועונים לפי שנתונים

שבועונים כמו להיטון,דבר לילדים,מעריב לנוער וכו'. כרכים מאוגדים לפי שנתונים. אשמח לתגובה במסר .

למעלה