קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 130. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

רביד30

New member
מילכוד 22

היי אני מחפש את הספר מילכוד 22 לא מצליח להשיג אותו כי הפסיקו להדפיס. למישהו יש המלצות איך ואיפה משיגים? תודה רביד

EyaL 2 3

New member
יש לי(מילכוד 22)

יש לי את הספר אני מוכר אותו ב25 שקלים לא כולל משלוח אם אתה מעונין

דגיג1

New member
../images/Emo7.gifלמכירה כ-400 ספרים 10-40 שקל!!!!

הספרים ארוזים בקרטונים המון חדשים רבי מכר הרבה ישנים ונדירים אפשר רשימה חלקית לאימייל

ifat28

New member
למכירה ספרי מחשבים בזול

1.phothoshop 6 2. html 4 3. asp3 4. flash 5 5. flash 5 מדריך ויזואלי למתקדמים 6. xml 7. dhtml 8. java script 9. אתר אינטרנט. כל ספר אני מוכרת ב-25 ש"ח, לקונים 4 ספרים ומעלה 20% הנחה.

tarmilai

New member
קניה סיטונאית

שלום דגיג שמי אייל, אני סוחר בספרים. בד"כ אני רוכש כמויות גדולות של ספרים יד-שניה מאנשים כמוך בעלויות נמוכות (5 שקל לספר בערך, בקניה של כמאה ספרים למשל). אנא צור עימי קשר באימייל [email protected] תודה

high k

New member
2 ספרים למכירה../images/Emo133.gif

ההכוונה המיקצועית- ג. סינואר (עולם הדעת)- 1963- 40 שקלים אלפיים משחק ומשחק-משה הורביץ. משחקי חברה- 1975- 30 שקלים

1L

New member
מחפש מספר ספרי עיון

- "עיתונאות" / יחיאל לימור ורפי מן, הוצאת האוניברסיטה הפתוחה 1997. - "קובץ מקורות לקורס תולדות העיתונות" / יחיאל לימור (עורך), הוצאת אקדמון, 1997. - "המגדיר לצמחי-בר בארץ ישראל" / נעמי פיינברון-דותן ואבינועם דנין, הוצאת כרטא, 1999 (?) אנא פנו במסרים. תודה!

Continuum

New member
פאוסט של גטה

אני מעוניין להשיג את פאוסט של גטה, מוכן לשלם כמעט כל מחיר.

מעוניין במספר ספרים לרכישה

* המלחמה השביעית - עמוס הראל ואבי יששכרוף * עזה כמוות - שלומי אלדר * כתב פלילי - בוקי נאה נא ליצור קשר במסרים או ב-ICQ מספר 241-503-003.

jarvis

New member
ספרים באנגלית למכירה

יש לי כמה ספרים באנגלית שאני רוצה למכור. אני מתל אביב. אפשר לפנות במסרים או באימייל: tallovely [at] gmail.com מחיר כל ספר 15 ₪ או כל הספרים יחד ב-45 ₪ Douglas Kennedy - The Big Picture William Boyd - Armadillo Jeremy Paxman - The English Bill Bryson - Notes from a Small Island

למעלה