קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 131. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

tidhar4u

New member
מחפשת ספרים על מלאכת יד ואנרופסופיה

מישהו יכול לעזור?

אבאדוב1

New member
מחפש : "סיפורים מעולם אחר", מאת

סטיפן שפילברג , ואת הספרים הבאים, "דיאמארה" מאת מגי פיורי (סדרת חפצי כח 4) "הרפתקה בחלל" של פרדריק בראון "חוף הזהב" מאת נלסון דה-מיל(מתח) "סטייה" מאת אלמור לנארד (מתח) "לפני הכל" מאת מרגרט אטווד , תודה

zenov

New member
יש לי זמן לדוג-בנייה ללא כאבים

בנייה ללא כאבים : שיפוצים ובנייה מא' עד ת' / ורדינה קיש-רודי

מומין1

New member
מחפש את הספרים

1) לא מזיק ברובו/אדאמס דאגלס 2) סקיצות לרומן/ג'רום ק. ג'רום

evilihi

New member
מחפשת את הספרים של דינה דזטולובסקי

המגפיים של תמי, המפוחית של אורי, המטריה של רותי, דני הקטן והשוטר ניסים וכו וכו. כל שפה תתקבל בברכה. תודה!

ספרים של דינה דזטולובסקי

יש לי את רב הספרים - בעיברית. שלחתי לך מייל 052-4230162

evilihi

New member
למכירה או החלפה ספרים באנגלית

של VC ANDREWS כריכה רכה במצב חדש לחלוטין (כמו מהחנות)

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרי מד"ב ופנטסיה

מצורפת רשימה של ספרי מד"ב ופנטסיה, כל מי שמעוניין בספרים או פרטים על הספרים, מוזמן ליצור איתי קשר במסרים, תודה.

MafistoCat

New member
מחפשת את הספרים ../images/Emo63.gif

עפיפונים - רומן גארי.
זן ואמנות אחזקת האופנוע - רוברט פירסיג. פניות במסרים, תודה

Boone

New member
יש לי את: זן ואמנות אחזקת האופנוע

יש לי את הספר, אתה מוזמן ליצור איתי קשר, תודה.

high k

New member
אמנות השיאצו למכירה../images/Emo119.gif

אמנות השיאצו/ סול גודמן, בהוצאת אור-עם (ספר עבה,גדול ומפורט) 50 שקלים.

avron

New member
ספרי סנופי באנגלית -

מחפשת לקנות ספרי סנופי חדש או משומש באנגלית. מישהו מכיר איפה ניתן לקנות?

אי תי

New member
שלום

שלום לכולם . אני רוצה למכור סט שטיינזלץ ( גדול) (תלמוד בבלי)

The Nox

New member
מחפש ספרים...

הצל של הענק - אורסון סקוט קארד סלומון הספק - דגלאס אדאמס מפגש היצ'י - פרדריק פול תודה,

Judy 1

New member
מאה שנות בדידות

מאה שנות בדידות תמורת אחד הספרים מהרשימה: נשים מתוך קטלוג/ סביון ליבליכט פויגלמן / אהרון מגד לדעת אישה / עמוס עוז רביעיית רוזנדורף / נתן שחם החי על המת / אהרון מגד הנערה שאהבה סכנות / הרצליה רז שושן לבן שושן אדום / דויד שיץ תוגת הישראליות / דורן רוזנבלום השקר הרביעי / שולמית גלבוע את והב בסופה / עמוס קינן מר מאני / א.ב. יהושוע ממורדות הלבנון / עמוס עוז אנה ואני / דן שביט תוכן העניינים / אסי דיין מיי פירסט סוני / בני ברבש פנתר במרתף / עמוס עוז כפתורים רכוסים היטב / מירה מאיר שני בנים למוות / יעל דיין ביקור התליין / לילי פרי תרנגול כפרות / אלי עמיר בידך אפקיד רוחי / נעמי רגן (כריכה קשה) יד נפץ / קרל אי רצח בשבת בבוקר / בתיה גור לקסיקון משפחתי / נטליה גינזבורג בית קרנובסקי / י"י זינגר ההצרחה השלישית של ברנרד פוי

למעלה