קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 132. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

ifat28

New member
ספרים של רם אורן ב-25 ש"ח לכל אחד

1.נסיכה אפריקנית 2. אש חיה 3. משחק מכור 4. היורשת 5. אחות קטנה

ifat28

New member
ספרי ריגול ומתח ב-20 ש"ח לכל אחד

1. דואט בבירות- מישקה בן דוד 2. האיש שרכב על הנמר- רן אדליסט 3. מרגל בכנען- הוארד שק 4. המזימה הסופית- אנדריי סוסאן 5. ספרים של ויקטור אוסטרובסקי באנגלית

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרי מקור

מצורפת רשימה ספרים + מחירים. ניתן לפנות בשאלות או בקשות דרך המסרים, תודה.

dvorit12

New member
ספרים למכירה-20 ש"ח לא כולל משלוח

שלום להלן הספרים שברשותי. כולם במצב טוב מאוד. המחיר אינו כולל משלוח (אני מאזור באר שבע): אדם הראשון קאמי אלבר על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי קואלו פאולו בעיקר על אהבה שלו מאיר ואפילו בשנתי בן נריה מיכל ינטל בחור הישיבה בשביס-זינגר יצחק המצאת הבדידות אוסטר פול הדבר קאמי אלבר המשפט קפקא פרנץ מיכאל שלי עוז עמוס החיים הם במקום אחר קונדרה מילן גשר מעל ומעבר באך ריצ`ארד הבריחה אל הלא נודע באך ריצ`ארד אלוהי הדברים הקטנים ארונדהטי רוי באדולינה ניצן גבי הברית רגן נעמי חצוצרה בואדי מיכאל סמי זאב הערבה הס הרמן נא ליצור קשר [email protected]

1Reebok

New member
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול, אבל

הספר "מגרש השדים", מאת ויליאם פ. בלאטי, עדיין ניתן לרכוש אותו בתרגום לעברית?

1Reebok

New member
עוד פרטים

מְגָרֵש השֵדִים מאת וויליאם פ. בלאטי (ככה על העטיפה הקדמית) עברית: נורית יהודאי הוצאת בוסתן נדפס בשנת 1974 דפוס ג'רוסלם פוסט, ירושלים לתשומת לבכם: אני לא מעוניין ברכישה או מכירה של הספר, אני רק רוצה לדעת אם עדיין מדפיסים אותו בישראל. תודה.

ויזתא2

New member
הספר דרך המשי של צור שיזף

מחפשת אותו-אודה לכל מי שיש ברשותו למכירה.תודה

בלאגנית

New member
אין לי את זה ,אבל יש לי את

"הדרך לאושר-מסע במדבריות" של אותו הסופר, אם את מעוניינת.

EyaL 2 3

New member
ספרי צילום

אני מחפש ספרים שעוסקים בצילום נא לפנות במסרים

דנטל

New member
לא יודעת אם זה מתאים

Professional photographers & illustrators in israel של "משרד המסחר והתעשיה" בהוצאת "סטודיו 19 הפקות" מ- 1982.

Prime123

New member
ספרים למכירה

למי שמעוניין אני מוכר מספר ספרי קריאה והינה הרשימה: 1. זר לקרקע של ריצ'ארד ברך 25 ש"ח 2. פקודת חיסול של טרי ביסון 15 ש"ח 3. אומץ תחת אש של פטריק שיים דנקן 15 ש"ח 4. חצות בגן הטוב והרע של ג'ון ברנדט 20 ש"ח 5. שיחה ממתינה חלק 1 של ר.ל. סטיין 5 ש"ח 6. נשיקת הערפד של י.ב. קאלקמן 5 ש"ח 7. כישוף חלק 1 - גבעות השמוטאנטי של סטיב ג'קסון 10 ש"ח 8. כישוף חלק 2 - חאראיי - נמל המלכודות של סטיב ג'קסון 10 ש"ח מי שמעוניין שיצור קשר לפרטי

אמייל

New member
ספרים נדירים למכירה

הקולונל שטאופנברג וה-20 ביולי 1944 - עמרם שייר. הרעיון המסייע - אברהם בנימין. הפלנטאריום - נאטאלי סארוט. ילדי השואה מספרים. משה דיין - שבתי טבת. הוגה יהודי מקץ הרנסנס - י. רוזנצווייג. המיתולוגיה - אדית המילטון. האידיליה של טשרניחובסקי - יוסף האפרתי. כל כתבי מנדלי מוכר ספרים - ספר שלישי. רשות הזעקה - דניאל בן-נחום. ילקוט שירת העמים - שירת רוסיה. . . .

קובנר

New member
המיתולוגיה של עדית המילטון

זה לא ממש נדיר, הוא נמצא בשפע בחנויות יד שניה, ולדעתי אפילו בחנויות הספרים. כמו פה או בסטימצקי

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרי קריאה למכירה בזול../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 35 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

frustrated

New member
מחפש ספרים של דוד שחר

מחפש את הספרים הבאים של דוד שחר: המסע לאור כשדים לילות לוטציה על הנר ועל הרוח אשמח לכל תשובה.

ifat28

New member
מעוניינת לקנות את הספר חשוב והתעשר

למי שיש נא לשלוח לי מסר בתוספת המחיר שהוא דורש.

high k

New member
מגילת נהלל משנת 1940,ומילון../images/Emo133.gif

מגילת נהלל/ יעקב עטרני(דיכטיאר) למכירה, מ1940 50 שקלים. מילון כיס עברי של נרובסקי בהוצאת דביר- 40 שקלים.

למעלה